- 5 Aralık 2013
- 3.356
- 9.183
- 358
- Konu Sahibi Maydanoz99cuk
-
Bak böyleDeneme deneme denemesen yenisin galiba
Teşekkür ederimmFake olduğundan şüpheleniyorsanız şikayet et butonunu kullanın konuya yazmayın diye uyarıyorlar.
Önceki yorumu sonradan gördüm bebişim ben sana vurur muyum hııYeterin ulen vurmayın
KK toyluk günlerimde (hey gidi) bi iki kere bunu dedim diye hem azarlandim hem de banlandim, bence konular net fake idi bu arada, kırıcı ve zor günlerdiBunu demek yasak haadu hemen bi seceresini cıkaram anlarız
Geçmiş gitmiş üzülme artkKK toyluk günlerimde (hey gidi) bi iki kere bunu dedim diye hem azarlandim hem de banlandim, bence konular net fake idi bu arada, kırıcı ve zor günlerdi
O zamanlar fake demek yasak değildi hatta, öyle hatırlıyorum, benim yüzümden değişmiş olabilirGeçmiş gitmiş üzülme artk
İlimin bilimin değilde yasakların öncüsü olmuşsunO zamanlar fake demek yasak değildi hatta, öyle hatırlıyorum, benim yüzümden değişmiş olabilir
Evli bence.Seninle.konustugunu da kimseye söylemedi.Aklıma takıldı eski sevgilimi telefonla ne zaman arasam açmıyordu. Bende ısrarla arıyordum, telefonu açabildigini biliyordum çalışdigi yer kendisinin ve is yerinde abisi, akrabalari vs calisiyor. Zoraki telefonu açdiginda bana erkek ismi diyordu mehmet diyordu sizce neden?
Bana neden oyle diyorsun diyordum ona saka diyordu ama hic alakasi yoktu.
Telefonda saatler boyunca arkadaslariyla konusuyordu ama ben aradimmi acmiyordu.
Evde kaldigi calismadigi süre bana hic yazmazdi aramazdi geceleri uyurken 5 dk msjlasirdik bu kadar. Ve telefonda herkesin mesaji dururdu benimle olan butun sohbeti slm bile olsa siliyordu.
9 sene Mehmet olmuş vay arkadaş.İnsan birkaç ayda çakar be.Asigim dese en fazla 2 sene diyelim.Algıları anca açılmış
Sende aşk acılı konular aç da yorum yapalım.Geçmiş gitmiş üzülme artk
Kız ben o yorumu konu sahibesine yapmadım ki niye atarlandınSende aşk acılı konular aç da yorum yapalım.
Evet, evli degilde bence akrabalarin vs yaninda benim ismimi gecirmeme sebebi akrabalarin tanidigi kizlar var onlardan birine talip olma fikrindeydi sanirim. Benimle adini cikarmadi yani bence bu kafayi yasadi su an zaten baktim akrabasinin tanidigi bir kizla tanisma aşamasında9 senelik olan mı bu? 9 seneniz böyle mi geçti?
Aklima geldikce sormak istedim ve birdaha benimle muhatapa gectigi icin ama ben görüşmüyorumFake değil canm konuları var aralıkta falan..
troll ve fake diye yapştrmak yasak işte bilmiyorm ki
Yav biz sana daha önce de bu adam evli demedik mi? Hala inanmiyorsun.Evet, evli degilde bence akrabalarin vs yaninda benim ismimi gecirmeme sebebi akrabalarin tanidigi kizlar var onlardan birine talip olma fikrindeydi sanirim. Benimle adini cikarmadi yani bence bu kafayi yasadi su an zaten baktim akrabasinin tanidigi bir kizla tanisma aşamasında
Evli degil. Görüştügü baska bayanlar var. Akrabalarin kizlarina tanidiklarina talipYav biz sana daha önce de bu adam evli demedik mi? Hala inanmiyorsun.
Evli. Dokuz sene evli çocuklu bir adamla görüştün.Evli degil. Görüştügü baska bayanlar var. Akrabalarin kizlarina tanidiklarina talip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?