- 8 Nisan 2023
- 659
- 1.836
- 43
- Konu Sahibi Maydanoz99cuk
-
Nasıl yasakBunu demek yasak haadu hemen bi seceresini cıkaram anlarız
Algıları anca açılmış9 sene sorgulamadn bittikten sonra mı sorguladın kız
Fake değil canm konuları var aralıkta falan..Nasıl yasakneden ki?
Algıları aldırmıştıda tekrar takdırdı mı acaba? Varken mümkün değil bu kapalılıkAlgıları anca açılmış
Emek verilmiş bir profil olamaz mı gadhhdhsdjFake değil canm konuları var aralıkta falan..
troll ve fake diye yapştrmak yasak işte bilmiyorm ki
O derece bi boş kalmışlıkEmek verilmiş bir profil olamaz mı gadhhdhsdj
Usul usul.. ilmek ilmek işlenmiş… shdhs pardon bilmiyordum djdj
Ahhahahs kız sevgili trollemek de zorlaştı artık. Bu arada mesajımı düzenledim işte bu kadar arkasındayım yaptıklarımın hddjdjO derece bi boş kalmışlıko emeği sadece eski sevgilim için falan yapardm o da ergenken sosyal medyada onu trollemek için
O zaman yokAlgıları aldırmıştıda tekrar takdırdı mı acaba? Varken mümkün değil bu kapalılık
Bide kendimi cok bilmiş sanırımAhhahahs kız sevgili trollemek de zorlaştı artık. Bu arada mesajımı düzenledim işte bu kadar arkasındayım yaptıklarımın hddjdj
Bugunde bunu dedim diye dertlenemO zaman yok
Ahshshsj ben naptım da çok bilmiş oldum şimdiBide kendimi cok bilmiş sanırım
Msjnı düzenledin ya.. ama ben alntıladıysam ispatı varAhshshsj ben naptım da çok bilmiş oldum şimdi
Chemist bana çok bilmiş dedi galiba sizce neden demiş olabilir fkdkdj
Bu da senin ayıbın olsun be chemist ahdjfj sen de düzenlesen ölür müsün shdjshsjMsjnı düzenledin ya.. ama ben alntıladıysam ispatı var
Kız alıntıyı nasıl düzenliyimBu da senin ayıbın olsun be chemist ahdjfj sen de düzenlesen ölür müsün shdjshsj
Fake olduğundan şüpheleniyorsanız şikayet et butonunu kullanın konuya yazmayın diye uyarıyorlar.Nasıl yasakneden ki?
İşte böyle ben herseyi yarım yamalak bildiğimden diyemedim bunuFake olduğundan şüpheleniyorsanız şikayet et butonunu kullanın konuya yazmayın diye uyarıyorlar.
☝Kız alıntıyı nasıl düzenliyimsen yenisin galiba böyle duzenleyebilirdin mesela.
Çok çalışıyormuş çocuk ileride evlenirsek masrafları karşılayabileyim demiş belli ki hep kötü düşünüyorsunuzAklıma takıldı eski sevgilimi telefonla ne zaman arasam açmıyordu. Bende ısrarla arıyordum, telefonu açabildigini biliyordum çalışdigi yer kendisinin ve is yerinde abisi, akrabalari vs calisiyor. Zoraki telefonu açdiginda bana erkek ismi diyordu mehmet diyordu sizce neden?
Bana neden oyle diyorsun diyordum ona saka diyordu ama hic alakasi yoktu.
Telefonda saatler boyunca arkadaslariyla konusuyordu ama ben aradimmi acmiyordu.
Evde kaldigi calismadigi süre bana hic yazmazdi aramazdi geceleri uyurken 5 dk msjlasirdik bu kadar. Ve telefonda herkesin mesaji dururdu benimle olan butun sohbeti slm bile olsa siliyordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?