- 2 Ocak 2021
- 2.232
- 1.104
- 32
- Konu Sahibi Cogsicagtir02
İyi geceler herkese. Bu saate kadar uyuyamadım. Düşünmekten. 32 yaşındayım. 6 aylık bir ilişkim bitti yaklaşık 3 ay önce. İkimiz de öğretmeniz. Kendine o kadar inandırdı ki, gerçekten evleniriz sandım. İlk aydan ailesiyle tanıştırması, arkadaşlarıyla tanıstırması beni korkutsa da kendimi akışa bıraktım. Ama sonradan evlilik bana göre değil deyip terk etti. O sıra hesabında bir kadın vardı. Şüphelendiğim. Bugün yeğeninin hesabına baktığımda ortak arkadaşlarda gördüm. Bir şekilde öğrendim. Nisan yapacaklarmış tatilde fakat, amcası ölünce kalmış öyle. Ve bu adam ben ne hikaye atsam hikayemi izleyen, beni takip etmiyor hesabım gizli değildi. Her gün hesabıma girip hikayeme bakan biriydi. Bir ay önce falan da bana ? İşareti atmıştı. Ben tepki versem belki konuşurduk yine. Tepki vermedim allahtan. Yani belki seviyordur kadını bilemem ama hikayelerimi izlemesi, bana mesaj atması bende beklenti oluşturmuştu. Meğer ben varken kadın da varmış. Onunla da beni aldatmaya çalıştı bir nevi. Çok şükür diyorum ama Suan canım yanıyor istemsizce. Nasıl atlatacağım bilmiyorum. 2 oldu başıma bu tür olayın gelmesi