Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba ayni durum bende de var uzerine gidip bunalttim 6 yillik iliskim kendisi jandarma yeni jandarma oldu dayanamadi bunaltmaya sessizce gitti bana ayrildik bile demeden sonra araya ablam arkadasim girdi bunaldgni strese gelemedigini ve uzak durma kararini aldigini soylemis hatta arkadasim kiza en azindan bisey yaz demis oda yazmam umut vermek istemiyorum demis sonra yazdi tabi sagdan soldan aratma 1 ay sonra izne gelcem ne diceksen dersin demisti 2 hafta tuttum kendimi yazmadim sonra tekrar yazdim gelecegin gun bellimi diye cevap vermedi vazmigecti son kez yuzyuze gelmekten bi umudum o vardi hala rehberinde eklyim en son bende seni istemiyorum hissizim sana karsi artik beni sebebpsiz birakanla isim olmaz demistim ayni senin mesele sonra iletisimi kestim 1 hafta oldu dün bi anda resmi gitti baskasindan baktim ekli olan arkadasimdan da baktim silmemis beni hakkinda kismi duruyor ama annemden baktgmda hakkinda kismi profili yok dun resmi kaldirdi 20 saat profilsiz durdu sonra bugun 2 saat once tekrar farkli bi resim koydu neden yapti acaba ben ona yazaym beni sildin mi dedirtmek icin mi hemen hemen ayniyiz bu konida ne dusunuyorsun niye silmez bi insan kendi dedi geldgmde yuzyuze gorusuurz diye simdi neden sessiz