- 27 Nisan 2023
- 119
- 35
- 13
- Konu Sahibi melek nese_09
-
Neden böyle bir şey yaptınız ki bu bile soğuma nedeni olabilir.Onu çok üzdüm çok üzüldü 5 ay içinde ondan ayrı iken ilişkim varmış gibi durum yaptim yazınca bana sevgiline ne oldu dedi benim sevgilim var sanmış
Önune baksa 5 ay içinde bakardı beni engellemedi ona yaptıklarına karşı beni engellemedi benim sosyal medyada yaptığım durum yaptigim şarkıları oda durum yapiyordu koyduğum günBana önüne bakıyormuş gibi geldi. Seven erkek nispet yapmaz çünkü. Sevgisinin arkasında durur. Tabi lisede değilseniz.
30Yaşlar kaç?
Onu üzmek için yaptım şimdide o yapiyorNeden böyle bir şey yaptınız ki bu bile soğuma nedeni olabilir.
Tam bir ergen muhabbeti değil mi? Hangi hatandan dolayı ayrılmıştınız?
Hırs yapmış olabilir. Hırsı konuşunca geçmiştir.Önune baksa 5 ay içinde bakardı beni engellemedi ona yaptıklarına karşı beni engellemedi benim sosyal medyada yaptığım durum yaptigim şarkıları oda durum yapiyordu koyduğum gün
durum yapmakÖnune baksa 5 ay içinde bakardı beni engellemedi ona yaptıklarına karşı beni engellemedi benim sosyal medyada yaptığım durum yaptigim şarkıları oda durum yapiyordu koyduğum gün
Önüne bakıyor durum atabilir like atabilir başkalarını takip etmesinde bi terslik varSevgilimle 5 ay önce tartışma ve kavgalı bir şekilde ayrıldik suçlu olan bendim.5 ay sonra yazişmaya konusmaya başladık 2 aydır konuşuyoruz bugün ona beni özlemedinmi yazdım ilk ne alaka dedi sonra hayır dedi.beni sevdiğini biliyorum.özledigi halde özlemedim diyenler oldumu ? Biz yazişmaya basladıktan sonra kadınlari takip etmeye başladı like atmaya başladı mekanda durum yapmaya başladı ayrı ilken yapmadı benim canımimi yakmaya calışıyor sizce
Benim yüzümden arkadaslarina mahcup oldu ortamda öyle söyliyim onunTam bir ergen muhabbeti değil mi? Hangi hatandan dolayı ayrılmıştınız?
Aldatmadım arkadasina bisey sordum uyardı konuşma diye onun yanında sordumİhanet falnsa dikiş tutmaz bu saatten sonra
Benim tÖnüne bakıyor durum atabilir like atabilir başkalarını takip etmesinde bi terslik var
Gecse bana kalpli emojiler atarmı özlemedim diyor canim. Napiyorsun diyorHırs yapmış olabilir. Hırsı konuşunca geçmiştir.
Sevmiyor !Sevgilimle 5 ay önce tartışma ve kavgalı bir şekilde ayrıldik suçlu olan bendim.5 ay sonra yazişmaya konusmaya başladık 2 aydır konuşuyoruz bugün ona beni özlemedinmi yazdım ilk ne alaka dedi sonra hayır dedi.beni sevdiğini biliyorum.özledigi halde özlemedim diyenler oldumu ? Biz yazişmaya basladıktan sonra kadınlari takip etmeye başladı like atmaya başladı mekanda durum yapmaya başladı ayrı ilken yapmadı benim canımimi yakmaya calışıyor sizce
Yooo sevmiyorsevdiğini biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?