- 25 Temmuz 2013
- 13.356
- 54.544
- 798
- Konu Sahibi melek nese_09
-
İşinin gereği ekliyor belki. Hemen adama iftira atmayın. Belli ki evlenmek istiyor ve konu sahibinin evet demesi için onu kiskandiriyor. Çok açık yani. Yakında gelir evlilik teklifi.Coh yogun karı kız ekliyo ama
Kalpli emojide atıyomus onu yeni farkettimİşinin gereği ekliyor belki. Hemen adama iftira atmayın. Belli ki evlenmek istiyor ve konu sahibinin evet demesi için onu kiskandiriyor. Çok açık yani. Yakında gelir evlilik teklifi.
Aynen ekliyor ben yazınca eklemeye basladıCoh yogun karı kız ekliyo ama
Türlü ertesi güne kalırsa ısıtılınca muhteşem oluyor ama.ısıtılan yemeğin tadı olmaz diyorum ama kabul etmiyorsunuz.
basindan def et gitsin gelecekteki mutsuzluklarin fragmani bu yasadiklarinSevgilimle 5 ay önce tartışma ve kavgalı bir şekilde ayrıldik suçlu olan bendim.5 ay sonra yazişmaya konusmaya başladık 2 aydır konuşuyoruz bugün ona beni özlemedinmi yazdım ilk ne alaka dedi sonra hayır dedi.beni sevdiğini biliyorum.özledigi halde özlemedim diyenler oldumu ? Biz yazişmaya basladıktan sonra kadınlari takip etmeye başladı like atmaya başladı mekanda durum yapmaya başladı ayrı ilken yapmadı benim canımimi yakmaya calışıyor sizce
Dolaylı yoldan evlilik teklifi mesajı mı veriyor ki banaGelinlik bak sen yanlıs anlamıssın
Öfff tamam,seviyor ama gurur yapıyor demek kiSevmeyen adam bana neden hesap soruyor neden napiyorsun canim diyor kalp emoji atıyor onu sorduğumda asilsen nasılsın beni boşver diyor
Kuru fasulye de öyleeeeTürlü ertesi güne kalırsa ısıtılınca muhteşem oluyor ama.
Ne dolaylısı direkt bu .. ne kdrda safoz biseysinDolaylı yoldan evlilik teklifi mesajı mı veriyor ki bana
ısıtılan yemeğin tadı olmaz diyorum ama kabul etmiyorsunuz.
Seviyorum 5 ay ayrı kaldık unutamadım iştebasindan def et gitsin gelecekteki mutsuzluklarin fragmani bu yasadiklarin
Türlü ertesi güne kalırsa ısıtılınca muhteşem oluyor ama.
Aynı şeyi eski sevgiliniz yapsaydı güvenir miydiniz. Artık böyle düşüncelerle zihninizi meşgul etmeyin gerçekten gülünç duruma düşüyorsunuzHata yaptım kabul ediyorum onada anlattım konuşuyor ama güvenmiyor
AyyyyyyyyyyNe dolaylısı direkt bu .. ne kdrda safoz biseysin
Seviyorum 5 ay ayrı kaldık unutamadım işte
Çok komikDolaylı yoldan evlilik teklifi mesajı mı veriyor ki bana
Ay ben de dolmada çok seviyorum o olayı hatta dolmayı soğuk bile yerim her türlü gideri varTürlü ertesi güne kalırsa ısıtılınca muhteşem oluyor ama.
Sevgi herseydir dosluk güven saygisevgiyi tanımlar mısınız bana
sen seviyorsunda o seni senin sevdigin kadar sevmiyorsa seni mutsuz eder bence yol yakinken iyi dusun yada seni cepte gördügü icinde seni takmiyor olabilirSeviyorum 5 ay ayrı kaldık unutamadım işte
Kız o da seni seviyor. "Asıl sen nasılsın beni boşver" demesinden de mi anlamadınız. Adam bayağı aşık.Seviyorum 5 ay ayrı kaldık unutamadım işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?