- 3 Şubat 2018
- 6.706
- 25.555
- 548
- 28
- Konu Sahibi melek nese_09
-
Ben eski sevgilinizin size karşı bir şey hissettiğini sanmıyorum. O sadece normal arkadaş gibi takılıyor sizinleSevgilimle 5 ay önce tartışma ve kavgalı bir şekilde ayrıldik suçlu olan bendim.5 ay sonra yazişmaya konusmaya başladık 2 aydır konuşuyoruz bugün ona beni özlemedinmi yazdım ilk ne alaka dedi sonra hayır dedi.beni sevdiğini biliyorum.özledigi halde özlemedim diyenler oldumu ? Biz yazişmaya basladıktan sonra kadınlari takip etmeye başladı like atmaya başladı mekanda durum yapmaya başladı ayrı ilken yapmadı benim canımimi yakmaya calışıyor sizce
Sevmeyen adam bana neden hesap soruyor neden napiyorsun canim diyor kalp emoji atıyor onu sorduğumda asilsen nasılsın beni boşver diyorSevmiyor !
Zeka yaşı liselik olabilirGerçekten yaşlar 30 mu bana şu diyaloglar şu yapılanlar liseli hareketleri gibi geldi
O normal arkadaş gibi takılıp zaman harcamaz çok yoğun bir adamBen eski sevgilinizin size karşı bir şey hissettiğini sanmıyorum. O sadece normal arkadaş gibi takılıyor sizinle
Erkeklerin bir kısmı herkese canım cicim diye konuşuyor.Sevmeyen adam bana neden hesap soruyor neden napiyorsun canim diyor kalp emoji atıyor onu sorduğumda asilsen nasılsın beni boşver diyor
İnşaallah başına gelirde anlarsın bende öyle diyordum başıma geldiZeka yaşı liselik olabilir
Büyük konusmayin bencetamam ömür süresi uzadı ama ergenlik süresi de mi uzadı acaba?
koca koca insanlar like atmak, mekan paylaşmak nedir?
oturur akıllı uslu konuşursunuz, olursa olur olmazsa olmaz.
O normal arkadaş gibi takılıp zaman harcamaz çok yoğun bir adam
Onun yapısı soğuk adam o kolay kolay kimseye canim cocim demez çok ciddiErkeklerin bir kısmı herkese canım cicim diye konuşuyor.
Bu sevgi belirtisi değil
Büyük konusmayin bence
İyide siz diyorsunuz eski sevgilinizle beraberken başka biriyle biriyle ilişkim varmış gibi paylaşımlar yapıyordum diye. Aklı başında olan biri bu şekilde davranmaz . Eğer eski sevgilinizde azcık gurur olsaydı sizinle selamı sabahı keserdiİnşaallah başına gelirde anlarsın bende öyle diyordum başıma geldi
Ne yapmalıyım durumu ayrıntılı anlatıyorum.bu durumda ne yapmalıyım engelleyimmi sesizmi kalayımkonu sahibesi cevapları kendiniz veriyorsunuz zaten
seviyor biliyorum
arkadaş gibi takılmaz vs vs
tam olarak neyi soruyorsunuz peki?
Coh yogun karı kız ekliyo amaO normal arkadaş gibi takılıp zaman harcamaz çok yoğun bir adam
Hata yaptım kabul ediyorum onada anlattım konuşuyor ama güvenmiyorİyide siz diyorsunuz eski sevgilinizle beraberken başka biriyle biriyle ilişkim varmış gibi paylaşımlar yapıyordum diye. Aklı başında olan biri bu şekilde davranmaz . Eğer eski sevgilinizde azcık gurur olsaydı sizinle selamı sabahı keserdi
Ne yapmalıyım durumu ayrıntılı anlatıyorum.bu durumda ne yapmalıyım engelleyimmi sesizmi kalayım
Gelinlik bak sen yanlıs anlamıssınBaksana bana düğün davetiyesini yollamış kanka kesin beni kıskandırmaya çalışıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?