karmaşık Bİr durum bu .
Enantıklısı kendi Aİle bireylerinden yardım alman.
Gaip olan diğer şey Eski Sevgilin kapında güller falan döküyo eşin çok kıskanç falan diyosun .Eşin bu durumları nasıl farketmedi anlamadım.
eşimi çok kavga ederken gördügüm için açıkçası çekiniyorum
Kızlar 2 sne önce üniversite okudugum zamanlarda bir sevgilim olmuştu yaklaşık 1 ay çıktım onunlaa daha sonra çok sıkıldım ve ayrıldım herneyse aradan 2 sne geçti benım okulum bıttı ve üniversite yaşadıgım yerde birine aşık oldum ve evlendım önceki çıktıgım buralıydı ve benı sürekli rahatsız edıyor kapımın önünde yatıyor o derece kurtulamaıyorum her yerde karşımda tersliyorum bagırıyorum çagırıyorum yok anlamıyor bir türlü öle böle derken gene takılıyor peşime ne yapsam yardım edin
sanırım eşimee anlatırsam gider vurur çok kıskanç ... adres değiştirsem bile burası kçük yer herkes bırbırını tanıyor hergün gül döküyor oraya buraya tövbe yaaa
Askere gitmiş kurtulmuşsunuz, sevindim ama bu durumu ailenden de, eşinden de saklama. Senin bir suçun yok ama saklarsan ve onlar başka şekilde öğrenirlerse suçlu duruma düşebilirsin. Bir de elbette askerlik bir gün bitecek. Manyaklıklarına o zaman devam etmeyeceğinin garantisi var mı? Varsa süper. Ama bence daha kökten biz çözüm düşünün. Yalnız olmadığınızı, devam ederse zararlı çıkacağını bilsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?