Eski sevgilim rahatsız ediyor

ceyyceyy_

Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2025
430
110
18
21
Şu an öyle sinirliyim ki,eski sevgilim, olacak denyonun şizofreni olduğunu düşünüyorum,ayrılalı 3 ay oldu neredeyse sürekli arıyordu, engele düşüyordu arayınca da geri hakaretler kavgalar gırla havada.Bu salak durumdan kurtulmak için numara değiştirdim,öncesinde sevgilisi varken bile yazıyordu çünkü kız bunu aldatmış,şimdi de sosyal medyadan pişmanım affet diye mesajlar atıyor engelliyorum başka hesaplardan atıyor napıcam gerçekten yıldım suç duyurusunda bulunacağım az kaldı.Birde her yazdığında numaranı ver diyor şaka gibi,diğer şaka gibi olan ise az önce diyor ki bilerek rahatsız ediyorum soğuyorum senden,beş dk sonra diyor ki kıyamıyorum sana,tam bir ruh hastası.

Son düzenleme:
Şaka gibi cidden, sıkıntılı bı tip, şikayet et üşenme, herşey beklenir bu tiplerden

Şaka gibi cidden, sıkıntılı bı tip, şikayet et üşenme, herşey beklenir bu tiplerden
Kesinlikle öyle,şu an edememe sebebim aile evimdeyim,bunu açıklayamam üniversiteye gideyim orda bulunacağım,ama şu an bir kez daha yapmasını bekliyorum yapmazsa bir daha etmeyeceğim.

Sosyal medya hesaplarını bir süre dondurmak ister misin?

İnst****m hesabımdan bana mesaj gelemiyor bunu ayarlardan ayarla

Diğer mecraları kullanmıyorum ama onların ayarlar kısmından bunu duzenleyebilirsin.

Numaranı asla verme.

Mesaj isteğini bugün ayarladım,az önce dondurmayı denedim 2 gün sonra deneyin diyor, numaramı kesinlikle vermem.

Mesaj isteğini bugün ayarladım,az önce dondurmayı denedim 2 gün sonra deneyin diyor, numaramı kesinlikle vermem.
Çok sık dondurup geri açarsanız gün vermeye başlar. Sadece istikrar.

Yalniz ailenizden gizlemeyin olayları yukarda mesajınızı okudum üniversite için gideceğim şehirde şikayette bulunacağım dediniz. Bunun için geç kalmayın annenizi babanızı bilgilendirin korkmayın.

Korkuyorum maalesef,bir kez daha yaparsa edicem, yapmazsa etmem

E sen niye iletişime geçiyorsun? Yazma konuşma. Sen konuştukça daha çok konuşacak instagramını kapat bir süre

Haklısınız da,kız hesabı ile yazıyor,sadece adımın olduğu bir mesaj bende bakıyorum kim bu diye.
E sen kaşınıyorsun yavrum ne diyim. Tanımadığın hesaplara niye bakıyorsun ve kendin diyorsun kız hesabıyla yazıyor belli ki eski sevgilin işte

Biri vardı hatta buraya bile konu açmıştım rahatsız ediyordu ailme söyledim babam konuştu bir daha asla rahatsız etmedi. Bazıları hayırdan anlamıyor anca bu şekilde kurtulursun

Biri vardı hatta buraya bile konu açmıştım rahatsız ediyordu ailme söyledim babam konuştu bir daha asla rahatsız etmedi. Bazıları hayırdan anlamıyor anca bu şekilde kurtulursun
Ya kendi de diyor amacı rahatsız etmek değil ki bilerek yapıyor,takıntı değil unutmak için yapıyormuş,yapsın bir kez daha o zaman diyeceğim.

30 küsür yaşındayım, evli barklı, çoluk çocuk sahibi kadınım. Taa üniversitenin başında görüştüğüm eski sevgilim aynı şekilde davranıyor. Numarasını engelledim, Instagram'dan aynı günün içinde 30 kere ekliyor ki hesabı 1 yıldan fazladır kullanmıyorum bile sadece öyle duruyor. Her yerden engelli yani utanmasam ülkeden engelleyeceğim. Bir hafta önce de kız kardeşimi sosyal medyadan eklemeye çalışmış. Daha önce şikayette ettim ama faydası olmadı.
Bu insanlar hasta, bence temiz bir dayakla pırıl pırıl olurlar da neyse.
Ben her yerden engellediğim için ve kendi isteğimle sosyal medya kullanmadığım için yapabildiği tek şey zaten kullanmadığım Instagram hesabından arkadaşlık isteği göndermek.

Haklısınız da,kız hesabı ile yazıyor,sadece adımın olduğu bir mesaj bende bakıyorum kim bu diye.
Tüm hesapları kapatıp engellemek kendini bir kaç ay nadasa bırakmak, gerektiğinde ailene söylemek Bir şizofrenle uğraşmaktan daha zor değil.Adama cevap yazdıkça yüz veriyor nazlanıyor hissini besliyorsunuz....

Kesinlikle,öyle iyi bir dayak lazım bunlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…