Eski sevgilim sürekli korkutuyor ,nasıl kurtulacağım!!

Yakın bi arkadaşımın başına gelmişti bu olay. Fakat onlar 4 yıl çıkmıştı. Sonra arkadaşım başka bi erkekten hoşlanınca ayrılmak istemişti. Haketmedi değil yani :44:
Çocuk saatte 100 kez arıyodu. İntihar edicem,dünyayı başına yıkıcam,ailene her şeyi anlatıcam diyodu. Ailesinin hiç bişeyden haberi yoktu. Annene anlatmalısın dedik kalktık 4 kız evlerine gittik. Çünkü onu yalnız bırakmak istemedik her an çocuk karşısına çıkabilirdi. Annesi sakin sakin dinledi. ''Kızım niye bize söylemedin? Seni bu noktaya gelmeden korurduk anneciğim. Hiç korkma o kim oluyo ki sana ve arkadaşlarına zarar vermeyi düşünüyo dağ başı mı burası? Akşam babana da anlatırız onunla telefonda konuşur görür bakalım dünya kaç bucakmış gerekirse savcılığa veririz'' dedi. Okula döndük annesine anlattıktan sonra. Derse girdik. Bi baktık ki çocuk sınıfın önünde!!! :30: Garaja gittiler. Arkadaşlarımızı tepelerine diktik siz onları izleyin diye. Çocuk ''peki sen beni hiç mi sevmedin?'' demiş. Kız da ''hayır'' deyince çocuk buna tokat atmasın mı? :18: Nasıl ağlıyodu arkadaşım bi görsen.. Akşam eve gittiğinde kıyamet kopmuş tabi. Babası çok sinirlenmiş. Bi sürü yasaklar getirmiş. Karakola gidip şikayet etmişler beraber.
6-7 aydır çocuk karşısına çıkmıyo ama sanal ortamda rahatsız ediyo. Bilmiyorum ne zaman kurtulur tamamen. :14:

Aılem sevgılım olduğunu bılmıyordu :( 5 gün sonra tasıncaz bu sehırden ama okudugun sehre gelırım dıyo ona 20 saat uzaklıkta :(

nereye geliomus 20 saat uzaktaki yeni tasinacaginiz yere mi :27: sen hic canini Sikma..can sIkintisindan saracak yer ariyor o belli,kapa tlfunu,ne hali varsa gorsun.

20 yasındayız ıkımızde .Dün hiçuyumadım gun boyuda uyuadım korkudan :( Sinirden kolllarımda lekeler cıktı:43:

Canım bak bunlar sadece seni korkutmak için. Korktuğunu belli ettiğin için devam ediyo korkutmaya. Telefonlarını açma evden yalnız çıkma hiç birsey olmaz... afedersin ama bi tarafı yemez babana çıkıpta kızın benim sevgilimdi demeye... Havlayan köpek ısırmaz bunu unutma. :20:

Kızlar sevgılımle ayrılalı 1 ay kadar oldu. Çocuk hergun korkutuyor kendımı oldurcem ,madde kullanmaya baslıcam vs dıye:5: Bugünde yine msj attı bende artık rahatsız etme dıye msj attım ."sizin eve gelıyorum aılene anlatıcam herseyı "dedı.Bnm aılem de tutucudur helekı o gelır salak sacma konusursa benı okula bıle gondermezler .Bende korktum ama gelmedı .4-5 saat ıkna etmeye calıstım .Ne yapcam nasıl kurtulcam bu cocuktan ne olur akıl verın ,cok caresız kaldım :43::5::5:

Kızlar ayrılma sebebimizi soranlar olmuş ;kısaca anlatıyım teklıf ettı kabul etmedım kendını jletleyınce mecburen kabul ettim ama artık sabır sabır canıma yettı ,en ufak hatamda ya intihara kalkışıyo ya aıleme durumu haber vereceğini söylüyor ya da madde bağımlısı olurum dedı dedı ve en son kavgada dayanamadım "ne yaparsan yap deyıp" ayrıldım.Halen de korkutuyor

Üzüldüm canım durumuna da keşke en baştan başlamasaydın , her jiletleyenle çıkarsan sonunda hep beraber akıl hastanesine yatarsınız :) Erkekler konuşmaktan ibaret korkma bence , konuşur konuşur tehdit eder susar cevap bile verme , onların tehditleri beş para etmez.. Telefon numarasını da engelle gitsin.

Telefonunu kapat bence.
Kapatamam dersen eğer numara değiştirmeyi dene.
Ikiside olmaz diyorsan. Sana küfür dahi etse , su an sizin kapının önündeyim dahi dese cevap vermeyeceksin.
Ona sakın elinden geleni ardına koyma hiçbirşey yapamaz sın deme.
Sus , istikrarlı ol bu konuda ve arkana bakma.
Bu psikopatla hayat zaten geçmez. Eninde sonunda olacak bu degilmi.
Bırak nereye kadar giderse, sonu ne olursa olsun.
Ben taşındiğin gün o hattı kır at.
Telefonu tuvalete at, düşürdüm de.

Ne yaparsan yap deyip ayrilmissin ya bu tutumuna devam et.Eger kendini jiletlediyse zaten madde kullaniyordun ayik kafayla yapilacak sey degil o eskiden oturdugum muhitten biliyorum.Ama kararli ve cesaretli olmalisin.Anneme anlattim herseyi bir daha ararsan savciliga sikayet ederiz dedi de.Madde kullandigi icin bunu goze alamaz yani savci polis ise karismasin ister.uzuldum var oyle psikopatlar

e beee kızımm beee yanı sen kendını jıletleyen adamın psıkolojık sorunları oldugunu anlamadın mı da kabul ettın ......

hatalarr zıncırı olmus resmen....

bir b.k yıyemezzz gercektende tasınıyormussunuz zaten okudugun sehırde uzak peki okulunu bılıyor mu ?

HAVLAYAN KÖPEK ISIRMAZ !!

Back
X