Eski sevgilim sürekli korkutuyor ,nasıl kurtulacağım!!

5 gün kalmış taşınmanıza.
bu 5 gün çok fazla muhatap olmadan idare et bence. madem kimseye anlatamam diyorsun.
taşındığınız zaman da kesinlikle hattını değiştir.
facebook vs. varsa kapat.
yerini ve yeni numaranı asla ona söyleyebilecek kimseye söyleme.
bir şekilde ulaşırsa savcılığa şikayet edicem de. başka bişey söyleme.

Kolay degil oyle bir babanin karisina cikip kizini anlatmak:) orasi bira insani bozar ve erkeklerde az cok bunun farkinda. Seni korkutuyo aklinca ama babanin karsisina cikmaz merak etme.
Nereye tasindigini soylemedin insallah

Kızlar sevgılımle ayrılalı 1 ay kadar oldu. Çocuk hergun korkutuyor kendımı oldurcem ,madde kullanmaya baslıcam vs dıye:5: Bugünde yine msj attı bende artık rahatsız etme dıye msj attım ."sizin eve gelıyorum aılene anlatıcam herseyı "dedı.Bnm aılem de tutucudur helekı o gelır salak sacma konusursa benı okula bıle gondermezler .Bende korktum ama gelmedı .4-5 saat ıkna etmeye calıstım .Ne yapcam nasıl kurtulcam bu cocuktan ne olur akıl verın ,cok caresız kaldım :43::5::5:

aynı eski sevgilim gibi
havlayan köpek ısırmaz diye bir laf varya işte bunlar için.
bir kere yapacak adam anlatmaz adam gibi yapar elaleme gösterir.
yapamayacak olan ise böyle ortaya konuşur.
en baştan dediğim gibi hiç kılını bile kıpırdatma.
bunları sana anlatıyor çünkü bunlar onun yapamayacağı büyük şeyler olduğu için sende ona yapacakmış gibi acı

Bir kez daha tehdit savurursan karakola giderim de ve yaparsa hakkaten şikayette bulun, aklı başına gelsin. Öyle kolay mı bir kızı sıkıştırmak? Korktuğunu da belli etme, bunun ekmeğini yiyor o şu an, tehdide pabuç bırakırsan daha çok zamanını çalar bu çocuk

birtanem ancak aciz insanlar böyle yapar emin ol hiç birşey yapamaz.hele ailenin karşısına asla çıkamaz.senin korktuğunu gördükçe yapıyor.tek yapman gereken hiç muhattap olmadan beklemek.tabi hattını facebook şifrelerini falan iptal et.hiçbir mesajını cevaplama.bir süre sonra vazgeçecek gör bak.hatta sen taşındıktan birkaç hafta sonra yeni birini bulacağına yüzdeyüz eminim.bir de sadece bu oly için söylemiyorm nekadar tutucu olurlarsa olsunlar bir aile herzaman evladını korur.hatalarına bağırır çağırır belki ama olayın şokunu atlatınca çözmenin yoluna bakar sen zarar görmeden.bunu unutma.hayatın boyunca kimsenin seni böyle üzmesine baskı kurmasına izin verme.öpüyorum.

Kolay degil oyle bir babanin karisina cikip kizini anlatmak:) orasi bira insani bozar ve erkeklerde az cok bunun farkinda. Seni korkutuyo aklinca ama babanin karsisina cikmaz merak etme.
Nereye tasindigini soylemedin insallah

malesef tasınacagım sehrı bılıyor ama nerde oturcagımızı ılcsenı semtını bılmıyor .

aynı eski sevgilim gibi
havlayan köpek ısırmaz diye bir laf varya işte bunlar için.
bir kere yapacak adam anlatmaz adam gibi yapar elaleme gösterir.
yapamayacak olan ise böyle ortaya konuşur.
en baştan dediğim gibi hiç kılını bile kıpırdatma.
bunları sana anlatıyor çünkü bunlar onun yapamayacağı büyük şeyler olduğu için sende ona yapacakmış gibi acı

Canım sen nasıl davrandın pekı ,bana msj atınca atmıyorum ama ust uste 10 ldefa msj atıyor beklegelıyorum aılene anlatcam dıye:43:

korkma, korkmadığını da belli et
5 gün kalmış zaten
yalnız dışarı pek çıkma
evde bekle bu 5 günün geçmesini
ailene de ne anlatırsa anlatsın ailem her zaman benim arkamda de
senin lafınla mı hareket edecek benim ailem de
babama telefon edersen babam seni yırtar de

Onu dedım aslında.Babam cok sınırlıır sadece bana zarar vermez sana de zarar verır hatta oldurur senı cok gozu kararırsa yazdım .O da ben zaten olmusum ama ölüm sana hak artık ,hak ettinyazdı:43:

sevmeden niye çıktın bu psikopatla bacım :19: ya kusra bakmayında hata birazda sizde keşke hiç başlatmasaydınız sonuçta sizinle arasında bir şey geçmediğinden kendinizi hiçbir şekilde suçlu bulmayacaktınız ve korkmanızı gerektiren bir şeyde olmayacaktı. Madem başlamış bitirmek sizin elinizde sizde ona aynı şeyleri söyleyin onun gibi davranın eğer daha fazla üstüne gelirse sizde kendinize zarar vereceğinizi söyleyin seven adam buna katlanmaz diye düşünüyorum. Aklıma başka bir yöntem gelmiyor.. O olun kolay gelsin :50:

Canım sen nasıl davrandın pekı ,bana msj atınca atmıyorum ama ust uste 10 ldefa msj atıyor beklegelıyorum aılene anlatcam dıye:43:

sana yazdığım gibi yaptım.hiç konuşma cevap verme çok üstüne gelirse benim gibi yap.
ilk önce kahkahalarla güldüm. hadi ordan dedim.
sende o döt yok boşuna söyleyip durma dedim.
yapta bende senden kurtulayım dedim.
neden böyle yapıyorsun diyip susmuştu.

bu sen acı diye bekliyor.

Onu dedım aslında.Babam cok sınırlıır sadece bana zarar vermez sana de zarar verır hatta oldurur senı cok gozu kararırsa yazdım .O da ben zaten olmusum ama ölüm sana hak artık ,hak ettinyazdı:43:

Mesajlarında korktuğunu belli etme bi kaç gün dayan sonra gittiğin gibi numaranı değiştir ama numarayı rehberde gösterme sonra kafan rahat eder oohh :21::21:

malesef tasınacagım sehrı bılıyor ama nerde oturcagımızı ılcsenı semtını bılmıyor .

Şehri bilse ne olacak? Ajan mı bu sokak sokak seni mi arayacak? Tlflarına cevap verme bence? Msj veya arama. Korkma ailenin yanındasın ama yine de dikkatli ol. Her ne kadar havlayan köpek ısırmaz diye bir atasözümüz olsa da anlattığın kişilik pek de sağlam bir psikolojide görünmüyor.

Canim ne olursa olsun annene anlat.. beraberdik deme, bana iftira atiyor, pesimi birakmiyor tehdit ediyor de.. o da uygun dille babana desin..

Bidaha da ararsa o kadar pisirik olma.. gel babamla konus de.. hatta senden once ben konustum, babam seni bekliyor de... bak bakalim bidaha diyecekmi.. kendine zarar verirse de versin.. madde kullanacakmis, birak kullansin.. jiletlerse jiletlesin.. sen karisma.. naparsan yap de.. hatta cevap verme..son sozun, babamla savciliga gidecegiz, mesaj yazmaya devam et, bunlari delil olarak kullanacagim de... :)))

Gerizekali serseri, millet nasil cocuk yetistiriyor anlamiyorum ki :-/

Kızlar sevgılımle ayrılalı 1 ay kadar oldu. Çocuk hergun korkutuyor kendımı oldurcem ,madde kullanmaya baslıcam vs dıye:5: Bugünde yine msj attı bende artık rahatsız etme dıye msj attım ."sizin eve gelıyorum aılene anlatıcam herseyı "dedı.Bnm aılem de tutucudur helekı o gelır salak sacma konusursa benı okula bıle gondermezler .Bende korktum ama gelmedı .4-5 saat ıkna etmeye calıstım .Ne yapcam nasıl kurtulcam bu cocuktan ne olur akıl verın ,cok caresız kaldım :43::5::5:

Kızlar ayrılma sebebimizi soranlar olmuş ;kısaca anlatıyım teklıf ettı kabul etmedım kendını jletleyınce mecburen kabul ettim ama artık sabır sabır canıma yettı ,en ufak hatamda ya intihara kalkışıyo ya aıleme durumu haber vereceğini söylüyor ya da madde bağımlısı olurum dedı dedı ve en son kavgada dayanamadım "ne yaparsan yap deyıp" ayrıldım.Halen de korkutuyor

tüm erkeklermi aynı olur ya??? sakın bak tekrar tekrar söylüyorum sakın kabul etme geri dönme umursama telefonunu kapat sakın cevap verme iletişime geçme çok kötü tecrübelerim var bilerek ve yaşayarak söylüyorum geceleri titreyerek uyumanın ne demek olduğunu biliyorum sakın diyorum iletişimini kes onunla intihar ederse etsin jilet atarsa atsın ki bunlar tamamen korkutmak amaçlı haberin olsun ha yaparsa da umursama suçlu sen değilsin sonuçta istersen hikayemi uzun uzun yazarım sana acilen mesaj atmak için kısa kesiyorum böyle ama tekrar söylüyorum sana ulaşamasın ve sakın ola ki ona korktuğunu belli etme ! bu durum gerçekten önemli ve ciddi bi durum senin açından her adımını çok dikkatli atman gerekiyo

hiç birşey yapamaz amacı sadece korkutmak, etkilemek istiyor.
benimde eski erkek arkadaşım ayrılığı kabul etmeyip kendimi öldürücem deyip deyip yollarıma çıktı.
bende korkmuştum ama kayıtsız kalıcaksın bi süre sonra vazgeçicek.
biz ne psikopatlar gördük kendini jiletleyenler,yok senide,kendimide vururum diyenler..
tecrübeler var:) hiçbirşey yapmaz.acizliğinden yapıyor bi süre sonra toparlar kendini.ama sakın görüşme,msj atarsa cvp yazma ararsa açma. o neyaparsa yapsın kayıtsız kal.

Back
X