- Konu Sahibi gurbaaprenses93
Intıhar edıcem dıyor sımdıe

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar sevgılımle ayrılalı 1 ay kadar oldu. Çocuk hergun korkutuyor kendımı oldurcem ,madde kullanmaya baslıcam vs dıyeBugünde yine msj attı bende artık rahatsız etme dıye msj attım ."sizin eve gelıyorum aılene anlatıcam herseyı "dedı.Bnm aılem de tutucudur helekı o gelır salak sacma konusursa benı okula bıle gondermezler .Bende korktum ama gelmedı .4-5 saat ıkna etmeye calıstım .Ne yapcam nasıl kurtulcam bu cocuktan ne olur akıl verın ,cok caresız kaldım
![]()
Korkma ya hicbirsey yapamaz.bide nasilsa baska sehre tasiniomussunuz.ozamana kadar idare et.nasilsa bir daha seni bulamazzz
Bak canım Sana tek Tavsiyem Sakın Korktuğunu belli etme Sakınnnn..!! Aksine üzerine git Söylersen söyle ailem biliyor gibi laflar et.. Kafa Tut senden mi korkcam lenve şunu hiç bir Zaman unutma Havlayan köpek ısırmaz
Hiç birşey yapamaz merak etme
Kaç yaşındasınız bu arada..
Senin yaşlarında ben de böyle bir olay yaşamış baya bi zaman tırsak tırsak dolaşmıştım. Şimdiki aklımla diyorum ki keşke aileme söyleseymişim. O zamanlar insan anlamıyor tabi aile tepki verir diye korkuyor.
Annene anlat. Çok daha rahat olursun. Telefonlarına msjlarına cvp verme. Gerekirse hattını değiştir. Cvp verdikçe o aramaya devam edecek.
Ayni olay arkadasimin basina geldi benim tavsiyem mesajlarina cevap vermeyin, olayi ailenizde kendinize en yakin hissettiginiz kisiye anlatin ve ondan korkmayin hic bir sey yapamaz lafta hepsi yani![]()