Eski sevgilim sürekli korkutuyor ,nasıl kurtulacağım!!

Birak etsin :46::46: fatiha okuruz arkasindan :) tobe tobeeee
canim cok ozur dileyerek bisi yazicam..hani bir laf vardir havlayan kopek isirmaz diye (tekrar ozur) oyle seni oldururum yok kendimi oldururum dien bisi yapamaz..yapacak olsa dermi..gunun yaklastikca bisiler der..bos ver

canım hiç korkma.
duygu sömürüsü yapıyodur.
açma telefonlarını, cevap verme.
bişey yapacak adam yaparda gelir annene ne anlatacaksa anlatırda.
tehdit etmesinden belli bişey yapamayacağı.:45:

msjlarına aramalarına cevap verme hatta kır gitsin hattını napıosada yapsın bu seni bağlamaz ister madde kullanmaya başlasın ister intihar etsin bu onun sorunu sen bu şekilde korktuğunu belli ettikçe daha da üstüne gelicektir zaten şehirde değiştiricekmişsiniz kurtulur gidersin

Senin yaşlarında ben de böyle bir olay yaşamış baya bi zaman tırsak tırsak dolaşmıştım. Şimdiki aklımla diyorum ki keşke aileme söyleseymişim. O zamanlar insan anlamıyor tabi aile tepki verir diye korkuyor.

Annene anlat. Çok daha rahat olursun. Telefonlarına msjlarına cvp verme. Gerekirse hattını değiştir. Cvp verdikçe o aramaya devam edecek.

Kızlar sevgılımle ayrılalı 1 ay kadar oldu. Çocuk hergun korkutuyor kendımı oldurcem ,madde kullanmaya baslıcam vs dıye:5: Bugünde yine msj attı bende artık rahatsız etme dıye msj attım ."sizin eve gelıyorum aılene anlatıcam herseyı "dedı.Bnm aılem de tutucudur helekı o gelır salak sacma konusursa benı okula bıle gondermezler .Bende korktum ama gelmedı .4-5 saat ıkna etmeye calıstım .Ne yapcam nasıl kurtulcam bu cocuktan ne olur akıl verın ,cok caresız kaldım :43::5::5:

her ikinizinde yaşı ? ayrılma sebebi ?
bularıda bi söle ona göre yardımcı olalım :)

Fake bi facebook hesabı aç ordan bu salağa yaz onla ilgileniyomuş gibi, ona çok aşıkmış gibi ondan vazgeçemezmişsin gibi. yakında karşına çıkıcam falan de beş gün oyala onu. güzel de bi kız resmi koy. bi daha uğraşmaz senle. ben bi manyaktan böyle kurtulmuştum inanmıştı geri zekalı puhaha :52::52::52::52::52:

Annenden saklama, anlat. Seni bir daha ararsa annen, kızımı bir daha yazılı ve sözlü tehdit edersen babası savcılığa suç duyurusunda bulunacak desin. Biraz da korkutsun bak bakalım bidaha arar mı.
Korkma canım, senin korktuğunu gördükçe dahada azıtır.

Bak canım Sana tek Tavsiyem Sakın Korktuğunu belli etme Sakınnnn..!! Aksine üzerine git Söylersen söyle ailem biliyor gibi laflar et.. Kafa Tut senden mi korkcam len :41: ve şunu hiç bir Zaman unutma Havlayan köpek ısırmaz :23: Hiç birşey yapamaz merak etme :31: Kaç yaşındasınız bu arada..

Son düzenleme:
Bak canım Sana tek Tavsiyem Sakın Korktuğunu belli etme Sakınnnn..!! Aksine üzerine git Söylersen söyle ailem biliyor gibi laflar et.. Kafa Tut senden mi korkcam len :41: ve şunu hiç bir Zaman unutma Havlayan köpek ısırmaz :23: Hiç birşey yapamaz merak etme :31: Kaç yaşındasınız bu arada..

20 yasındayız ıkımızde .Dün hiçuyumadım gun boyuda uyuadım korkudan :( Sinirden kolllarımda lekeler cıktı:43:

Ayni olay arkadasimin basina geldi benim tavsiyem mesajlarina cevap vermeyin, olayi ailenizde kendinize en yakin hissettiginiz kisiye anlatin ve ondan korkmayin hic bir sey yapamaz lafta hepsi yani ;)

Senin yaşlarında ben de böyle bir olay yaşamış baya bi zaman tırsak tırsak dolaşmıştım. Şimdiki aklımla diyorum ki keşke aileme söyleseymişim. O zamanlar insan anlamıyor tabi aile tepki verir diye korkuyor.

Annene anlat. Çok daha rahat olursun. Telefonlarına msjlarına cvp verme. Gerekirse hattını değiştir. Cvp verdikçe o aramaya devam edecek.

siz nasıl kurtuldunuz :( ben annemede anlatamam :( :43:

Ayni olay arkadasimin basina geldi benim tavsiyem mesajlarina cevap vermeyin, olayi ailenizde kendinize en yakin hissettiginiz kisiye anlatin ve ondan korkmayin hic bir sey yapamaz lafta hepsi yani ;)

korkma, korkmadığını da belli et
5 gün kalmış zaten
yalnız dışarı pek çıkma
evde bekle bu 5 günün geçmesini
ailene de ne anlatırsa anlatsın ailem her zaman benim arkamda de
senin lafınla mı hareket edecek benim ailem de
babama telefon edersen babam seni yırtar de

Back
X