Asla konuşma gerekırse mesajları sakla suç duyurusunda bulun.Dün eski sevgilim wp ta sürekli çevrim ici olduğum için benim bi baskasiyla görüştüğümü düşünmüş. Ve bana bir ton laf etti bizim aramızda yakınlaşmalar oldu şehir dışına çıktık küçük bi ilçede yaşıyoruz.
Bana senin mutlu olmana izin vermeyecemvermeyecek daha 1 ay oldu gorustugun kisiye aramızda geçenleri anlat cm dedi . Bunu bana yapamazsın bu kadar erken olamaz fln...
Ben küçük bi yerde yaşıyorum herkes birbirini tanır yani adım çıkar . Annem eski sevgilim ile şehir dışına çıktığımi biliyo ama aramızda geçenleri bilmiyo dediklerini söyledim . Bence git düzgünce konuş belki ilerde ciddi bi ilişkin olcak sana kininden engel olcak dedi hayatımda kimse yok diye dedi sizce ben gidip konusmalimiyim başıma bela olmaması için?
Konuştukça korktugunu düşünüp üzerine gelir. Nasılda biri de yok hayatında, sen ona “ umrumda bile değil istediğini konuş” fln de. Zaten korkmadığını anlayınca havlamayı keser
Asla konuşma gerekırse mesajları sakla suç duyurusunda bulun.
Evet tehdit edio seni tabiki olur o düşünsün cevap bıle vermdBunun için suç duyurusu olur mu
Evet tehdit edio seni tabiki olur o düşünsün cevap bıle vermd
Aileniz duyarsa, mahvolacaginiz seyler yapmayin.
Sonradan pisman olmaktansa.
X sevgilinizde tam karaktersizmis.
Ne yapmış olabılırsınkı opüşmüştürsün ne aptal bi çocukmuş sakın gelme olebırı ıle karsı karsıyaGüvendim işte ve bunu yapan kişi beni terketti yani beni cok istese bi şekilde hak vercem de
Nasıl bi karaktersizlik bu?Yaşanılan şeyleri yaymakla tehdit etmek.?!Aileniz duysun yalan söylüyor dersiniz.Sizde onu tehdit edin bende senin hayatına girecek kişiye anlatırım “aramızda geçenleri” diyin.Çevrimiçi oluşunuzu filan görmesini istemiyorsanız engelleyin.Sizden ayrılan kendisi,takıntı yapan yine kendisi.!Bi psikoloğa gitsin hiç iyi görmüyorum kendisini.Ama içimden bi ses siz onunla tekrar bir araya gelirsiniz diyor.Zaten siz istememiştiniz ayrılmayı sanırsam.
Nasıl kanıtlayacak ki iftira atıyor dersin ailene
Engellediği iyi olmuş.Sizden uzak olur artık hiç olmazsa.Bence sadece gözdağı vermek için öyle söylemiştir.O sizin biraz daha peşinden koşmanızı istedi.Evet barışma niyetim vardı ve bunun için çok uğraştım da ta ki düne kadar benim acıdan ölmemi istiyo sanırım anlam veremiyorum oda engellemiş bende engelledim heryerden . Ilerde olurda ciddi bi ilişkim olursa bu konular önüme çıkar diye korkuyorum
Mesajla söylediyse bunları gidip suç duyurusunda bulunun ileride başınız ağrıyabilir.Gidip konuşursanız aynı şeye devam eder.Dün eski sevgilim wp ta sürekli çevrim ici olduğum için benim bi baskasiyla görüştüğümü düşünmüş. Ve bana bir ton laf etti bizim aramızda yakınlaşmalar oldu şehir dışına çıktık küçük bi ilçede yaşıyoruz.
Bana senin mutlu olmana izin vermeyecemvermeyecek daha 1 ay oldu gorustugun kisiye aramızda geçenleri anlat cm dedi . Bunu bana yapamazsın bu kadar erken olamaz fln...
Ben küçük bi yerde yaşıyorum herkes birbirini tanır yani adım çıkar . Annem eski sevgilim ile şehir dışına çıktığımi biliyo ama aramızda geçenleri bilmiyo dediklerini söyledim . Bence git düzgünce konuş belki ilerde ciddi bi ilişkin olcak sana kininden engel olcak dedi hayatımda kimse yok diye dedi sizce ben gidip konusmalimiyim başıma bela olmaması için?
Cidden anlamıyorum şöyle adamlara neden prim veriyorsunuz?Hayır çok hırslanmış bana tek başına mutlu bi hayat sürebilirsin ama bi baskasiyla olmaz bunun 1 bucuk ayda olmasına izin vermem dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?