Eski sevgilim tehtit etti

Gizemgulu

Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2019
169
48
13
28
Dün eski sevgilim wp ta sürekli çevrim ici olduğum için benim bi baskasiyla görüştüğümü düşünmüş. Ve bana bir ton laf etti bizim aramızda yakınlaşmalar oldu şehir dışına çıktık küçük bi ilçede yaşıyoruz.
Bana senin mutlu olmana izin vermeyecemvermeyecek daha 1 ay oldu gorustugun kisiye aramızda geçenleri anlat cm dedi . Bunu bana yapamazsın bu kadar erken olamaz fln...
Ben küçük bi yerde yaşıyorum herkes birbirini tanır yani adım çıkar . Annem eski sevgilim ile şehir dışına çıktığımi biliyo ama aramızda geçenleri bilmiyo dediklerini söyledim . Bence git düzgünce konuş belki ilerde ciddi bi ilişkin olcak sana kininden engel olcak dedi hayatımda kimse yok diye dedi sizce ben gidip konusmalimiyim başıma bela olmaması için?

Asla konuşma gerekırse mesajları sakla suç duyurusunda bulun.

Dedim korkacak hiç bişeyim yok dedim ama ailem duyarsa mahvolurum
Konuştukça korktugunu düşünüp üzerine gelir. Nasılda biri de yok hayatında, sen ona “ umrumda bile değil istediğini konuş” fln de. Zaten korkmadığını anlayınca havlamayı keser

Nasıl bi karaktersizlik bu?Yaşanılan şeyleri yaymakla tehdit etmek.?!Aileniz duysun yalan söylüyor dersiniz.Sizde onu tehdit edin bende senin hayatına girecek kişiye anlatırım “aramızda geçenleri” diyin.Çevrimiçi oluşunuzu filan görmesini istemiyorsanız engelleyin.Sizden ayrılan kendisi,takıntı yapan yine kendisi.!Bi psikoloğa gitsin hiç iyi görmüyorum kendisini.Ama içimden bi ses siz onunla tekrar bir araya gelirsiniz diyor.Zaten siz istememiştiniz ayrılmayı sanırsam.

Evet barışma niyetim vardı ve bunun için çok uğraştım da ta ki düne kadar benim acıdan ölmemi istiyo sanırım anlam veremiyorum oda engellemiş bende engelledim heryerden . Ilerde olurda ciddi bi ilişkim olursa bu konular önüme çıkar diye korkuyorum
Nasıl kanıtlayacak ki iftira atıyor dersin ailene

Engellediği iyi olmuş.Sizden uzak olur artık hiç olmazsa.Bence sadece gözdağı vermek için öyle söylemiştir.O sizin biraz daha peşinden koşmanızı istedi.

Hayır çok hırslanmış bana tek başına mutlu bi hayat sürebilirsin ama bi baskasiyla olmaz bunun 1 bucuk ayda olmasına izin vermem dedi

Mesajla söylediyse bunları gidip suç duyurusunda bulunun ileride başınız ağrıyabilir.Gidip konuşursanız aynı şeye devam eder.

Sende bi daha bana yazarsan savcılığa şikayet ederim de.
Wp den de engelle
Hatta heryerden engelle.

Hayır çok hırslanmış bana tek başına mutlu bi hayat sürebilirsin ama bi baskasiyla olmaz bunun 1 bucuk ayda olmasına izin vermem dedi
Cidden anlamıyorum şöyle adamlara neden prim veriyorsunuz?
Adam hem terk etmiş hem de mutlu olmana izin vermem diyor haha çok iyi kafa vallahi.
Rahibe olun bari de ici rahat etsin adamcağızın.

Gidip ne konuşması ya şu zamana kadar engellememeniz büyük bir hata.

Bu tip insanlara boyun egmek, gidip konusmak filan yapılacak en sacma is.
Ates olsan curmun kadar yer yakarsın it herif diyin engelleyın.
Yapacagı seyın suc oldugunu da soyleyın cahil embesil bilmiyor olabilir

Ve "gemide" filminın en sevdıgım repliğini ekleyin, g. tunden kan alırlar kamil kan... En sevdıgım replik heryere uyuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…