Eski sevgilim tehtit etti

eski sevgilini neden engellemiyorsun?

Yeni yeni büyüyorum. Ergenlik felan.
Bigün abim aldı karşısına beni, hayatta insanın başına herşey gelebilir.
Seni birisi tehdit, şantaj vs vs de bulunursa.
Hemen polise git sakın kimsenin oyuncağı olma dedi.
Ben ailemin bana yaklaşmasından dolayı asla onları incitmedim.
Bence sizin adınız çıkmaz ama onun ne kadar şeref yoksunu olduğu herkes öğrensin savcılığa gidin.

Tam ş...siz siz onun üstüne gittikçe tehditleri artacaktır sonuçta aileniz biliyor onunla şehir dışına çıktığınızı haa derse işte beraber olduk o zaman da iftira atıyor ben onu bıraktım dersiniz korkmayin havlayan köpek isirmaz

annenız cok yanlıs davranıyor bende anneyım ben olsam ara bakım ver telı derım cocuguma aradıgında cocuga acarım agzımı yumarım gozumu. kızım bana herseyı anlattı tehtıtlerıne boyun eymeyız aksam babasına olan herseyı anlatıcam kım oldugunu soyleyecegım hele bırdaha kızımı ara bu memleketde yasatmam senı derdım

ne oyle aman benı rahatsız etme dıye korkak gıbı nerdeyse yalvaracaksınız ? annenız boyle bır akıl nasıl verebılır

bu yazdıgımı okuyun annenıze . korkmayın . annenız savcılıga sıkayet edıcem senı kızımı tehtıt ettıgın ıcın desın bakın nasıl susuyor bu kadar basıt ya .

Aynı annem gibisiniz doğru olan da bu zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…