- 31 Aralık 2019
- 82
- 15
- 38
- Konu Sahibi bitikpsikoloji
-
haklısınız peki ya öz ailem bana inanmazsaİnkar et eski sevgilim yediremedi iftira atmış de öperken foton çekildiyse de öpusmeden ileri gitmedi de
evet haklısınız ben önceden çok safmışım bu durumdan çok ağzım yandı artık kimseye anlatmıyorum bir şeyimi fakat öncekiler açığa çıkarsa diye korkuyorumNe olursa olsun önce aile içinde dertlerinizi birilerine anlatmayı bırakmanız lazım.
En büyük kötülükler genelde aile içindeki bireylerden gelebiliyor.
hayır eski sevgilim kuzenimle kavga ettiğinden beri kuzenimle konuşmadık. Benden nefret ettiği ve yaptığım kötü bir şey olduğu için bahsetmez mi ailesinekuzeninle dertlesiyormussun ozaman gorusmuyor musunuz artik.Bahsederdi sana.Niye yaysin ki boyle birimi
İnkarda etse bu durumda bası aılesıyle yıne derde girer gibiİnkar et eski sevgilim yediremedi iftira atmış de öperken foton çekildiyse de öpusmeden ileri gitmedi de
Sanmam, içine sinmiyorsa konus ne olabılır kihayır eski sevgilim kuzenimle kavga ettiğinden beri kuzenimle konuşmadık. Benden nefret ettiği ve yaptığım kötü bir şey olduğu için bahsetmez mi ailesine
konuşamıyorum çünkü beni uzun zamandır engellemiş. Gerçekten ailesine söylemez mi sizceSanmam, içine sinmiyorsa konus ne olabılır ki
Yani siz daha iyi taniyorsunuz dertlestiginizi soylemissiniz oyle bir karakterdemi ? Ben dusman da olsam sırrını dökmem kimsenin yanihayır eski sevgilim kuzenimle kavga ettiğinden beri kuzenimle konuşmadık. Benden nefret ettiği ve yaptığım kötü bir şey olduğu için bahsetmez mi ailesine
olabilir çünkü aile içinde çok dedikoducular gerçekten şaştım kaldım psikolojim berbat durumda bunun stresini senelerdir yaşamaktanYani siz daha iyi taniyorsunuz dertlestiginizi soylemissiniz oyle bir karakterdemi ? Ben dusman da olsam sırrını dökmem kimsenin yani
haklısınız gerçekten hepsinden uzaklaşmak istiyorum kardeşim ama bunun için önümde 1 seneden fazla var eğitim hayatım bitmedi daha ailem öğrenirse okuldan bile alırlar diye ödüm kopuyor. Peki ailem bana bu konuda güvenmezse ve test etmek isterlerse gerçekten ne yaparım ben. Nasıl suçlu çıkarlar şikayet edebilir miyim ki ama elimde kanıt yokSevgili de les, kuzen de...olur da ailenin kulagina giderse sonuna kadar inkar edip kuzenine de iftiraci dersin. Foto moto İspat işine girisirse de o baska bir boyut, suclu bile cikarlar
Yanı soylemesı ıcın ortada bır neden yok, ama siz daha iyi tanıdıgınız ıcın tahmın yurutebılırsınızkonuşamıyorum çünkü beni uzun zamandır engellemiş. Gerçekten ailesine söylemez mi sizce
koyu renklediğim yer yüzünden, ikisi de sizi tanıdığı için oturup rezilce gıybetinizi yapmışlar. hiç bulaşmayın bunlara, ailenize söyleyeceklerini sanmam, konuyu sadece kendi aralarında döndürür dururlar.olabilir çünkü aile içinde çok dedikoducular gerçekten şaştım kaldım psikolojim berbat durumda bunun stresini senelerdir yaşamaktanbu kuzenim diğer bir kuzenimle nişanlandı ve nişanlanacağı kuzenim bile olayın üstünden seneler geçmesine rağmen bana eski sevgilinle kuzenimiz kavga etmiş sebebi nedir biliyor musun diye konuyu açtı bende hayır bilgim yok demiştim bu konu seneler sonra niye patlak verdi onu anlamadım sadece eski sevgilimle kuzenim arasındaydı ama ailesi nasıl duymuş olabilir onu bilmiyorum yani söyleyecekse neden önce söylemedi neden şuan açığa çıkıyor benden nefret ettiği için olabilir mi bilmiyorum
Cok takmayin belki sevglnz soylemedi bile dusundukce kendinizi yersiniz.Olacagi varsa olur cikarsa ortaya ailenize ayrldk diye oyle anlatmis dersn onu kiskanmis ondan oyle soylemis dersinolabilir çünkü aile içinde çok dedikoducular gerçekten şaştım kaldım psikolojim berbat durumda bunun stresini senelerdir yaşamaktanbu kuzenim diğer bir kuzenimle nişanlandı ve nişanlanacağı kuzenim bile olayın üstünden seneler geçmesine rağmen bana eski sevgilinle kuzenimiz kavga etmiş sebebi nedir biliyor musun diye konuyu açtı bende hayır bilgim yok demiştim bu konu seneler sonra niye patlak verdi onu anlamadım sadece eski sevgilimle kuzenim arasındaydı ama ailesi nasıl duymuş olabilir onu bilmiyorum yani söyleyecekse neden önce söylemedi neden şuan açığa çıkıyor benden nefret ettiği için olabilir mi bilmiyorum
tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederimkoyu renklediğim yer yüzünden, ikisi de sizi tanıdığı için oturup rezilce gıybetinizi yapmışlar. hiç bulaşmayın bunlara, ailenize söyleyeceklerini sanmam, konuyu sadece kendi aralarında döndürür dururlar.
daha da pisleşirlerse inkar eder geçersin. gerçekse şimdiye kadar niye susmuş dersin.
benim için önemli olan evladımın sözüdür. ama hepsinden uzak durun, görmeyin duymayın konuşmayın. çünkü kafalar rezil
haklı olabilirsinizCok takmayin belki sevglnz soylemedi bile dusundukce kendinizi yersiniz.Olacagi varsa olur cikarsa ortaya ailenize ayrldk diye oyle anlatmis dersn onu kiskanmis ondan oyle soylemis dersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?