- 31 Aralık 2019
- 82
- 15
- 38
- Konu Sahibi bitikpsikoloji
teşekkürlerumursama dert etme kendine stres yaratma
sonuna kadar inkar et

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkürlerumursama dert etme kendine stres yaratma
sonuna kadar inkar et
çok abartırlar evlatlıktan silebilirler babam o çocuğu öldürür beni de evden kovarAilen çok mu abartır. Bence 1 ay sürer sonra unutulur. Tabi o 1 ay zehir olur
kuzenimle konuşamadım yani açıkçası ben kavga ettiklerini bilmiyordum sadece konuştular sanmıştım kavga olduğunu geçenlerde diğer kuzenim söylediğinde öğrendim. Ben asla konuyu açmıyorum geçmişten patlak veriyorSen niye kuzeninle tekrar arayı düzeltmedin? Kavga ettikten sonra? Bir de öyle bir konu açma bından sonra da birine güvenme konuyla ilgili. Saçma sapan ruh hastası biriydi der geçersin
haklısınız çok iyi rol yapıyordu profesyonel biriydi diyebilirim 2 senelik ilişkimiz boyunca önceden beridir sevgilisi de varmış o kızı bana kuzeni olarak tanıtmıştı yani beni birçok kişiyle aldatıp en sonunda da o olaylar yaşandı ben çok kötü psikolojideyim senelerdir yani birlikte olup sonra aldatması sonra beni kuzenlerime söylemesi kuzenimle bile aldatmaya çalışması çok yıkıcı ben çok geç tanıdım. Ben asla insanlara sır veren biri değilim benim başımı o insan yaktı1- ailenden madem bu kadar korkuyorsun baya leş sevgili bulmuşsun nasıl bu kadar kötüsünü bulabildin
2- kuzene sır filan verme artık
teşekkürler öneriler için ihtiyacım vardı bunaYaysın ne olacak? Herif iğrenç çirkef pislik biri. Seni beni kötülemektedir hakkımda iftiradan şikayet ederim dersin tekrar tehdit ederse. Bence hiç o konulara girme muhatap olma tedirgin oldukça altında bir şey ararlar
Şikayet ederseniz savci telefonunu bilgisayarini inceletir isterseniz. Acığa cıksa da dert etmeyin sakin yanliş yollara suruklenmeyin.arkadaşlar benim 3 sene önce bir sevgilim vardı. Onunla cinsellik yaşadık. Aldatınca ayrıldık. O zamanlar erkek kuzenimle konuşuyordum arkadaşım olarak ona dertlerimi anlatıyordum sevgilimin beni aldattığını vs. Sonra eski sevgilime bundan bahsedince o çok sinirlendi zaten seni seviyordu kuzenin vs deyip onunla benim haberim olmadan kavga etmiş aralarında neler geçti neler konuştular bilmiyorum. Ama eski sevgilim çok tehlikeli biriydi öyle ki o zamanlar başka bir arkadaşıma dahi aramızda cinsellik geçtiğinden söz etmişti. Yani çok kötü birisi üstelik sevgiliyken beni öperken fotoğraf çekmişti ben farkedince de sonra bakacağım ondan çektim demişti ya başka fotoğraflarımı da çektiyse farketmeden ya da kavgalı ayrılmıştık her şey açık açık konuşulurken o mesajları ss leyip attıysa kuzenime Arkadaşlar bu erkek kuzenimin ailesi benim aileme karşı çok soğuk davranıyor bu ara aralarında sorun çıkacak bir şey olmadı kendimi yiyorum ya çocuk ailesine anlattıysa diye. Çünkü onun konuştuğu başka bir kuzenim de hiç ortada yokken uzun zaman geçmişken bana bu konuda bir şeyler sormuştu kavga etmişler haberin var mı tarzında. Gerçekten vesveseden kafayı yiyorum günlerdir arkadaşlar ya öyle bir durumsa ve ailem öğrenirse benim hayatım mahvolur ne yapmalıyım
Hakli şikayet ederim deyin tehdit ederse de şikayetci olun. Yoksa tehditle taleplerde falan bulunabilir. Velevki aciga çıktı olabilir deyin gecin yani.teşekkürler öneriler için ihtiyacım vardı buna
Zaten insanlar açığımı aradıkları için birçok insanın eline o pislik sayesinde koz verdim. Hepsi benim hatam ama geçmişi de geri getiremiyorum olan psikolojime oluyor. Dediklerinizi uygulamaya çalışacağım
Şikayet ederseniz savci telefonunu bilgisayarini inceletir isterseniz. Acığa cıksa da dert etmeyin sakin yanliş yollara suruklenme
Şikayet ederseniz savci telefonunu bilgisayarini inceletir isterseniz. Acığa cıksa da dert etmeyin sakin yanliş yollara suruklenmeyin.
Bilemiyorum tabiki ama tehdit ederse şikayet edeceginizi soyleyin dikkate almzsa şikayet edinteşekkür ederim
bana zarar verme olasılığı olabilir mi sonra
Yok artık. Öldürmek felan. Seni evden kovsa çok mu iyi olcak. Hapseder desen neyse. Kaç yasındasın. Yasın küçük oldugu için korkuyorsun bence. Zamane gençlerinin basına gelebiliyor bu tarz seylerçok abartırlar evlatlıktan silebilirler babam o çocuğu öldürür beni de evden kovar![]()
arkadaşlar benim 3 sene önce bir sevgilim vardı. Onunla cinsellik yaşadık. Aldatınca ayrıldık. O zamanlar erkek kuzenimle konuşuyordum arkadaşım olarak ona dertlerimi anlatıyordum sevgilimin beni aldattığını vs. Sonra eski sevgilime bundan bahsedince o çok sinirlendi zaten seni seviyordu kuzenin vs deyip onunla benim haberim olmadan kavga etmiş aralarında neler geçti neler konuştular bilmiyorum. Ama eski sevgilim çok tehlikeli biriydi öyle ki o zamanlar başka bir arkadaşıma dahi aramızda cinsellik geçtiğinden söz etmişti. Yani çok kötü birisi üstelik sevgiliyken beni öperken fotoğraf çekmişti ben farkedince de sonra bakacağım ondan çektim demişti ya başka fotoğraflarımı da çektiyse farketmeden ya da kavgalı ayrılmıştık her şey açık açık konuşulurken o mesajları ss leyip attıysa kuzenime Arkadaşlar bu erkek kuzenimin ailesi benim aileme karşı çok soğuk davranıyor bu ara aralarında sorun çıkacak bir şey olmadı kendimi yiyorum ya çocuk ailesine anlattıysa diye. Çünkü onun konuştuğu başka bir kuzenim de hiç ortada yokken uzun zaman geçmişken bana bu konuda bir şeyler sormuştu kavga etmişler haberin var mı tarzında. Gerçekten vesveseden kafayı yiyorum günlerdir arkadaşlar ya öyle bir durumsa ve ailem öğrenirse benim
muhafazakar bir ailem varYok artık. Öldürmek felan. Seni evden kovsa çok mu iyi olcak. Hapseder desen neyse. Kaç yasındasın. Yasın küçük oldugu için korkuyorsun bence. Zamane gençlerinin basına gelebiliyor bu tarz seyler
Hiç bir şey, soramayacağınıza göre.arkadaşlar benim 3 sene önce bir sevgilim vardı. Onunla cinsellik yaşadık. Aldatınca ayrıldık. O zamanlar erkek kuzenimle konuşuyordum arkadaşım olarak ona dertlerimi anlatıyordum sevgilimin beni aldattığını vs. Sonra eski sevgilime bundan bahsedince o çok sinirlendi zaten seni seviyordu kuzenin vs deyip onunla benim haberim olmadan kavga etmiş aralarında neler geçti neler konuştular bilmiyorum. Ama eski sevgilim çok tehlikeli biriydi öyle ki o zamanlar başka bir arkadaşıma dahi aramızda cinsellik geçtiğinden söz etmişti. Yani çok kötü birisi üstelik sevgiliyken beni öperken fotoğraf çekmişti ben farkedince de sonra bakacağım ondan çektim demişti ya başka fotoğraflarımı da çektiyse farketmeden ya da kavgalı ayrılmıştık her şey açık açık konuşulurken o mesajları ss leyip attıysa kuzenime Arkadaşlar bu erkek kuzenimin ailesi benim aileme karşı çok soğuk davranıyor bu ara aralarında sorun çıkacak bir şey olmadı kendimi yiyorum ya çocuk ailesine anlattıysa diye. Çünkü onun konuştuğu başka bir kuzenim de hiç ortada yokken uzun zaman geçmişken bana bu konuda bir şeyler sormuştu kavga etmişler haberin var mı tarzında. Gerçekten vesveseden kafayı yiyorum günlerdir arkadaşlar ya öyle bir durumsa ve ailem öğrenirse benim hayatım mahvolur ne yapmalıyım
Muhafazakar olmayan alemi var. Bunların hepsi ders.muhafazakar bir ailem var21 yaşındayım
hayır konuşmuyoruz beni engellemişKuzeninle konuşmuyor musun şu an onu anlayamadım?
Muhafazakar olmayan alemi var. Bunların hepsi ders.
Bizim bi akrabanın kızı daha büyük işler açmıştı. Babası felan öldürcem kaldırcam dedi. Ama evlat kıyılır mı hiç. Baban kıysa annen kıyamaz. Ne geliyorsa gençlikte geliyor insanın basına zaten
Kesinlikle burada denen yolu izle böyle bir durum olursa. Korkarsan korkundan faydalanıp iyice üzerine gelir insanlar. Ellerinde hiçbir kanıt olamaz, kanıt olsa bile kanıtın hiçbir güvenirliği olmaz sen inkar edersen. Konu açılmazsa asla irdeleme, sorma, sana açıkça bir şey denmezse bir şey deme, durduk yere kendini savunma, geçiştir. Açık açık söylerlerse de kabul etme, iftira atmakla, şantajla suçla (zaten iftira). Sonuçta senin lafına karşı onların lafı. Gizli çekilen fotoğrafını falan atarlarsa da direkt mahkemeye git. Ayrıca cinsellik yaşamak sana kalmış, ailenden şiddet görmemek için paylaşmamanı anlayabilirim ancak bunun dışında hayatında böyle (cinsellik gibi) kararlar alıyorsan bu kararların arkasında durmalısın, güvendiğin insanlarla yaşamalı ve paylaşmalısın bunları. Güvenilecek insan seçmekte iyi değilsen de kimseyle paylaşmamalı, yaşamamalısın bir süre. Yoksa biriyle birlikte oldun diye değil ama bu yüzden ezilip büzülüyorsun, ellerine koz veriyorsun diye üzerine gelir insanlar.Yaysın ne olacak? Herif iğrenç çirkef pislik biri. Seni beni kötülemektedir hakkımda iftiradan şikayet ederim dersin tekrar tehdit ederse. Bence hiç o konulara girme muhatap olma tedirgin oldukça altında bir şey ararlar
Yanlış olduğunu anladım terk ettim dersin. Hatamın farkındayım dersin. Erkek arkadaşın çok kötü biri ,erkek kuzenin seni sevdiğini düşünüyor. Ayrılınca kötü tabi erkek arkadaş. Kuzenler kardeş gibidir saçma şeyler düşünmesin kimse.tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederimpeki ailem bu konuda bana inanmazsa nasıl bir yol izleyebilirim yani onu kontrol ettirmek gibi bir şeye kalkışabilirler bu konuda ne yapabilirim bilmiyorum