- 14 Mart 2017
- 57
- 10
- 6
- Konu Sahibi kokunhuzur10
-
ara vermek istedim evet ama konuşmassam eğer onunla koparım o yüzden mesaj attım ki o bana bunu demişti ben yazmadan aramadan duramam diye3 aylık bir ilişki için ne kadar melankolik davranışlar bunlar?
Bitti gitti,uzatmayın.
Hem ara vermek istediniz hemde mesaj atmadı diye siz ona mesaj atıp,aradınız. Yaptıklarınızla söyledikleriniz birbirini tutmuyor.
Bir müddet ikisine de bulaşma kafanı dinle.[/QUOTE
kaybedersem ne olacak aslında duygularımdan emin değilim emin olabilsem ona doğru yöneleceğim ama bilmiyorum
O zaman neden ara vermek istediniz?ara vermek istedim evet ama konuşmassam eğer onunla koparım o yüzden mesaj attım ki o bana bunu demişti ben yazmadan aramadan duramam diye
bana söylediği küfürleri kendime yediremediğim için bide bana çok sıkıyordu nefes almak istedimO zaman neden ara vermek istediniz?
ya a ve b kişisine içimde yine birşeyler var ama c kişisine karşı birşey hissetmiyorum ona haksızlık etmiş olmazmıyım ?Bence şansını C kisinde dene. Cunku A'dan da B'den de olmaz.
O zaman neden geri dönmek istiyorsunuz böyle bir adama?bana söylediği küfürleri kendime yediremediğim için bide bana çok sıkıyordu nefes almak istedim
benim için karşısına çok insan aldı ne bileyim onun gülüşünü çok seviyorum mesela gülüşü geliyo aklıma aklımda ki herşey bir anda yok oluyorO zaman neden geri dönmek istiyorsunuz böyle bir adama?
Psikoloğa gidin lütfen.benim için karşısına çok insan aldı ne bileyim onun gülüşünü çok seviyorum mesela gülüşü geliyo aklıma aklımda ki herşey bir anda yok oluyor
evet ne istediğimi ne yapacağımı bilmiyorum o yüzden hayır ona haksızlık etmek istemiyorum oda hayatımda ki herşeyi biliyor o yüzden onu böyle bir duruma dahi sokmuyorum sadece burda belirtmek istedimÇok tutarsız ve çelişkilisiniz. Adam sizi boğuyor diye mesafe koyup sonra kendiniz mesaj atıyorsunuz. Küfür eden, baskı yapan yine yapar söyleyeyim. Sizde bu adamı onarabilecek bir güç göremedim.
Diğer kişiyi de madem sevmiyorsunuz sırf hayatınızda biri olsun ya da kuzeniniz istedi diye mi kabul edeceksiniz?
Bir süre kenara çekilmenizi tavsiye ederim.
O zaman D,E,F,G,L ne bileyim. Yani yeni biriyle. Burada yazdıklarının dışında biriyle.ya a ve b kişisine içimde yine birşeyler var ama c kişisine karşı birşey hissetmiyorum ona haksızlık etmiş olmazmıyım ?
işin içinden çıkamazsam sonucu orası olacak sanırımPsikoloğa gidin lütfen.
Çok dengesiz bir ruh haliniz var.
güvenebileceğim kimse kalmamış gibi hissediyorum yeni birisine güvenmem çok zor olacak bi an hepsini silmek istiyorum amaO zaman D,E,F,G,L ne bileyim. Yani yeni biriyle. Burada yazdıklarının dışında biriyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?