Yarın gitmeyi planlıyorum ama nişanlımın ailesine duyulursa bide bu var kafam çok karıştıSonuç uzasada polise gidin bi güzel gözünü korkutsunlar bu densizin.
Nişanlınız arkanızda olsun yeter. Sonuçta geçmişte kalmış. Ailenin tepkisini düşünüp polise gitmezseniz iyice zıvanadan çikabilir. Zaten polis pek bir şey yapmaz amaç göz korkutmakYarın gitmeyi planlıyorum ama nişanlımın ailesine duyulursa bide bu var kafam çok karıştı
eskilerde ciddi problem var!!ya da bi eski çıkıp hayatı zindan ediyor diyebilirim..ama illa ki var yani 1 taneŞoktayım hala göz göre göre evlenmişti şimdi niye bu ısrar anlamam haklısınız bizi çileden çıkarıcaklar.
Benim hiç başıma gelmedi bukadarı çok kişi yok geçmişimde 2 yıl sürmüştü evlenicektik bıraktı gitti beni şimdi ne değişti..eskilerde ciddi problem var!!ya da bi eski çıkıp hayatı zindan ediyor diyebilirim..ama illa ki var yani 1 tane
Yarın gitmeyi planlıyorum ama nişanlımın ailesine duyulursa bide bu var kafam çok karıştı
keşke özledim boşandım dediği anda hadi koçum yoluna git deseydin. seni yedek mi sanıyor bu herif, işine gelince kullanacak. nişanlınla konuş, git polise, gözü korksun ve sizi rahat bıraksın.
helal olsun sana. kızlar sizi yedek yapmaya çalışan erkeklere hadlerini bildirin. yok özlemişmiş yok unutamamışmış. bana intihar ederim diyen bile oldu, inanmayın sakın. 1 hafta sonra başka kızla yedi içti gezdiB.k ye derdim ben. Zira öyle yaptım... cherry ben çok mutsuzum vnkgdxj dediğinde bana ne bundan dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?