Eski Sevgilim..

Elasoyer

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2016
233
87
28
38
Eski sevgilim geçen hafta karşıma çıktı ve hayatımı zehir etti şuan nişanlıyım nişanlımla geziyorduk ve bi baktım hayatımı zamanında mahveden ve hiç bir açıklama yapmadan göz göre göre evlenen eski sevgilim!Kızgınlığımı anlatamıyorum şuan geçti karşıma seni çok özledim dedi.Nişanlım herşeyi biliyordu ama 1 haftadır gölge gibi peşimde.Konuştum Eşin dedim boşanmışlar neymiş benden başkasını hiç bukadar sevmemiş ben ne yapıcağımı bilmiyorum.Nişanlım müdahele etti kavga ettiler 2 gün önce daha da büyümesinden korkuyorum nasıl olucak akıl verin lütfen polise gitmeyi düşünüyorum ama süreç uzun sürerse korkuyorum

Yarın gitmeyi planlıyorum ama nişanlımın ailesine duyulursa bide bu var kafam çok karıştı
Nişanlınız arkanızda olsun yeter. Sonuçta geçmişte kalmış. Ailenin tepkisini düşünüp polise gitmezseniz iyice zıvanadan çikabilir. Zaten polis pek bir şey yapmaz amaç göz korkutmak

eskilerde ciddi problem var!!ya da bi eski çıkıp hayatı zindan ediyor diyebilirim..ama illa ki var yani 1 tane
Benim hiç başıma gelmedi bukadarı çok kişi yok geçmişimde 2 yıl sürmüştü evlenicektik bıraktı gitti beni şimdi ne değişti..

keşke özledim boşandım dediği anda hadi koçum yoluna git deseydin. seni yedek mi sanıyor bu herif, işine gelince kullanacak. nişanlınla konuş, git polise, gözü korksun ve sizi rahat bıraksın.

B.k ye derdim ben. Zira öyle yaptım... cherry ben çok mutsuzum vnkgdxj dediğinde bana ne bundan dedim:halay:

B.k ye derdim ben. Zira öyle yaptım... cherry ben çok mutsuzum vnkgdxj dediğinde bana ne bundan dedim:halay:
helal olsun sana. kızlar sizi yedek yapmaya çalışan erkeklere hadlerini bildirin. yok özlemişmiş yok unutamamışmış. bana intihar ederim diyen bile oldu, inanmayın sakın. 1 hafta sonra başka kızla yedi içti gezdi :işsiz:

Kafanızı karıştırmış olamaz herhalde ?
Nişanlınız da biliyormuş daha ne sorun olabilir miktiri çek gitsin. Konuşmaya bile değmez.

''Konuştum Eşin dedim boşanmışlar'' Yani bu soruyu nasıl soruyorsun anlamadım. Evlenmiş olsun olmasın; boşanmış olsun olmasın neden bunu sorup onunla bu muhabbete girdiniz anlamadım. Nişanlında dahil hiç tepki vermeden oradan uzaklaşacaktınız. Eğer sizi rahatsız ediyorsa onunla muhattap olmadan direk polise şikayet edecektiniz. Onunla bu diyologlara girmek onu sizden uzaklaştırmaz. Tam aksine karşılığını görüyor diye bu yaptıklarını daha da ileri boyuta taşır.

Kesinlikle ne nişanlın, ne sen en ufak bir karşılık vermeyin şu saatten sonra ne mesajlarına, ne aramalarına (telefonunuzu biliyorsa tabi) ne de karşınıza çıkıp konuşmasına..

En sağlıklısı fazla gecikmeden polise gitmek olacaktır. Kurulacak yuvayı da yıkacak yoksa, kendi başını yaktı, seninkini de yakmasın.

Back
X