Eski sevgilimdeki değişiklikler..

sensiz__asla123

Nirvana
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2010
1.660
1.055
698
33
arkadaşlar sevgilimden ayrılmıştım...

zaten artık ondan beklentim yok .. Allahıma binlerce şükür ayaktayım ..

yalnız şunu paylaşmak istiyorum sizinle ...

eski sevgilim diyim .. 22 yaşında kilosu vardı ( yaklaşık 10 - 15 kilo ) verdi burada üniv. okurken .. hafif sakal bırakmıştı ben seviyorum diye..

esmer yanık bir teni var.. ne olduysa memleketine gitti oldu ..

çocuk bir geldi.. Aman Allahım patlamaya hazır bomba gibi.. ben ayrılalım demiştim benimle ilgilenmiyor diye.. Nur diyor peygamber demiyor..

artık kesinlikle bittiğini söylüyorum.. sensiz_asla bir tuhaf oldum içimden sana karşı birşey gelmiyor dedi. ya bundan 1 ay önce doğum günümü deli gibi kutladı..

hani imkansız derler ya .. çocuk yüzüme bakmıyor.. kapımda yattığı zamanı bilirim.. daha 1 sene yeni doldu ilişkimiz.

neyse kardeşiyle konuştum dedim noldu böyle ona .. bana söylediği şu .. abla zayıfladı etti .. teyzemin halalarımın kızı nasıl bakıyorlar ediyorlar sana anlatamam.

daha farklı gözle bakıyorlar dedi.. çünkü biliyorum 2 hafta önce yani memleketine göndermeden önce yine kavga ederdik ama bana bakışını bilirim..

resmen bakışları donmuş ya .. böyle bir tuhaf ani tepkiler veriyor.. mesela saat 7 gibi arkadaşlarıyla çıkacaktı.. burası küçük o saatte çarşı durur..

napcaksın dedim.. sanane ya naparsam yaparım dedi ve alay edercesine güldü .. yok birde sana mı soracm diyor..

bu çocuk böyle değildii.. aklım almıyor.. tavırları , bakışı bu denli değişemez.

hissediyorum çok büyük bir nazar var üzerinde çünkü kardeşimde de bi zamanlar böyle birşey vardı.. kardeşimdeki tepkilerin aynısını veriyor..

sonra nazar çıkmıştı baya bi..

sizce napmalıyım.. şu nazarı atmak için.. başına bela gelecek içime kolay kolay doğmaz eminimm kızlar

--ayrıca arkadaşlar ailevi sorunları da çok büyükk .. arkamda biri olsun beni beklesin istemiyorum diyor

Son düzenleme:
canım değer verip vermesi artık birşey ifade etmiyor ..
sadece hissediyorum başına birşey gelecek ..
ben nazara inanırım ..

canım benım
tamam bazı seyler kaderdir, buna da ben ınanırım ama
bazı seylerı de bız ınsanlar çağırırız
eger bırseyın olacagına ınanırsan , olur
bunu nasıl acıklasam .. dusunce gucu dıye bırsey var
madem ınanacaksın , herseyın ıyı olacagına ınan
ve akısına bırak

haklısın canım .. ama bir zamanlar kardeşimde de olmuştu .. birebir tavırları uyuyordu..
sonra birkaç şey yapıldıktan sonra.. halamın nazarı değdiği anlaşıldı..
ve çocuk az kalsın ölüyordu.. o yüzden tepkileri çok uyuşuyordu

tatlım benım dua et
nas felak oku , halanla aranızda sorun mu vardı

tatlım benım dua et
nas felak oku , halanla aranızda sorun mu vardı

canım benim kardeşim hafif topluydu daha bebekti , ama çok tatlı bir yüzü vardı..

bakan bir daha bakıyordu diyebilirim..

artık nasıl baktıysa halam çocuk tuhaf tepkiler veriyor .. ve bakışları çok farklıydı yani hissediyorsun bu çocuk 1 günde değişmez ya..

eski sevgilimde de birebir aynı şeyleri görüyorum , ve zamanında tanık olduğum için hissediyorum ..

eski sevgilimde çok kiloluydu rahat 20 kilo verdi .. sakal falan bıraktı.. kardeşi bile abla nasıl bakıyorlar abime diyor..

çocuk memlkete gitti geldi kardeşim gibi oldu davranışları

Memlekete gidince sogumus sizden. Hatta gonlu baskasina kaymis muhtemelen. Nazarla ne alakasi var?

İnsanlarin duygulari hep ayni kalacak diye birsey yok. Bence kendinizi yemeyin artik bos yere.

sende okusan olur tatlım nazar duası var onu oku genelde tüm yasin kitaplarında oluyr
felak ve nas oku bide kesin etkisi olur

o zaman sevgilinle bu konuyu ayrıntılı bi konuş derim sana
madem inanıyosun dualarıda oku bende çok inanırım çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…