Eski sevgilimdeki değişiklikler..

Tak koluna bir doktora gidin diyeceğim ama kabul eder mi ki:26: Canım bazen salgıladğımız hormonlar değişiyor bu da mutsuz olmamıza depresyona sebep olabiliyor ki hem de mevsimsel geçiş dönemindeyiz böyle bir şeye çok müsait şu an, bu hormonların ilaçla vs dengelenmesi gerekebilir. Doktora gitmeden ya da ailesindeki sorunları çözülmeden zor iş gibi düzelmesi..

o zaman sevgilinle bu konuyu ayrıntılı bi konuş derim sana
madem inanıyosun dualarıda oku bende çok inanırım çünkü

evet canım çok inanıyorum .. acayip agresif ters tepki vermesnden korkuyorum..

ya kendimi geçtim .. ama nazar bu belayı getirir.. inan öyle bir halde ..

beni sevmesin çünkü artık gönlüm çok kırgın .. fakat başına birşey gelecek

doktordan anlar mı ki ? .. ne yapsan yaranılmaz.. çok donuk ve aniden parlayabiliyor .. bakışı çok farklı böyle bir tuhaf nasıl anlatılır ki ..

napcağımı bilemiyorum

doktordan anlar mı ki ? .. ne yapsan yaranılmaz.. çok donuk ve aniden parlayabiliyor .. bakışı çok farklı böyle bir tuhaf nasıl anlatılır ki ..

napcağımı bilemiyorum

Anladım..Nazar gerçekten çok etkili bir şey maalesef..Bilmiyorum yararı olur mu ama ben bir konuda zor duruma düşünce Fetih suresi okuyorum normalde ama nazar için felak nas okunur diye biliyorum.İnşallah bir sorun çıkmadan iyileşir..

Son düzenleme:

evet çok etkili birşey .. dün kardeşiyle konuşmasam aklıma gelmeyecekti ama kız kardeşi çok iyi biri..

hemen dedi abla böyle böyle farklı bakıyorlar ediyorlar diye..

anladm o zaman birşey olduğunu çünkü kardeşimde o zamanları yaşadı biliyorum ..

canım bu durumu nazara baglama sakın ,emin ol nazarlık hıc bır durum yok .

erkekler boyle canım hepsı aynı .dun senın ıcın askından olurum derler,

yarın bunu dıyen onlar degılmıs gıbı buz gıbı oldum sana karsı derler .

dengesız varlıklar bunlar canım ,cok kafa yormaya degmez .

bak sen de dıyorsun zayıfladı dıkkat cekıcı oldu dıye ,

sımdı bır ıkı kızın dıkkatını cektı ıse ,onun egosu ıyıce tavan yapmıstır .

bırak canım benım egosuyla eglensın cok gorme garıbe ,

cok degıl en az 2 ay sonra tum havası sonmus sekılde gelıyorlar .

valla terkedıp de donmeyen bı erkek gormedım ben .

dur bekle bıraz,havasını alsınlar onun adam edıp yollarlar gerı sana .sen dert etme .

dondugunde de zaten emın ol senın umrunda olmayacak .

ne zaman beklemekten vazgecersın ısde o zaman donuyorlar ama hersey gec oluyor .

canım değer verip vermesi artık birşey ifade etmiyor ..
sadece hissediyorum başına birşey gelecek ..
ben nazara inanırım ..

canım nazar var zaten buna ben de ınanırım .

ama ex askının nazarla bır alakası yok .

hadı dıyelım kı nazar senın deyımınle nazar olsun .

ee bundan sanane canım benım .

basına ne gelırse de gelsın bosver .

senın olmadıktan sonra ısterse gebersın yanı dımı ama

canım benim çok haklısın ama şöyle bir durum var yeminler ediyor.. birgün yanında kimse olmaz diyorum ben kimseyi istemiyorum ki zaten sensiz_asla diyor..

ailevi problemlerim var ne zaman ne olacağım belli değil.. bana umut bağlama genç kızsın inan daha mutlu olursun bana umut bağlamazsan umudunu kesersen diyor..

ama ne bileyim dediğim gibi bundan 1 ay önce deli gibi doğum günümü kutlayan çocuk şimdi böyle yapması mantık dışı ...

ve sadece konuşmalarında değil normal hal hareketleri bile farklı ..

inan bakışındaki tuhaflığı hissediyorum.. çok donuk bana noldu sensz_asla bilmiyorum bi tuhafım diyor

yaa bosver canım yaa bunalım ayakları bunlar .

valla hepsı aynı moda gırıyor canım ne zaman hayatında senı ıstemıyorlar

ısde o zaman hepsı bunalım ayagına takılıyor.

bır sana degıl tum hayata kus oluyorlar .

bunlar bunalım ayagı lafta oyle ,emın ol .

aradan soyle 1 ay gecsın gorursun bu yazdıklarımı hatırlarsın o zaman.

nazara ben de inanırım cnm
senin için netten bi yazı buldum işine yarar umarım

Nazar Duaları, Nazar İçin Okunan Dualar, Nazar Duası Ve Okunuşu, peygamberimizin nazar duası

Hadis-i şeriflerde buyuruldu ki:
(Nazar insanı mezara deveyi kazana sokar.) [İ. Adiy]
(İnsanların yarısı nazardan ölür.) [Taberani]
(Nazar haktır.) [Müslim]

1-Resûl-i Ekrem Efendimiz torunları Hasan ve Hüseyin (r.a.)'e nazar değmesin diye duâ okurlarmış. Bu duâ:

"Euzu bi kelimâtillâhi't-tâmmeti min kulli şeytanin ve hammetin ve min külli aynin lammeh."

"Her türlü şeytandan zararlı şeylerden ve kem gözlerden bütün kelimeleri yüzü hürmetine Allah'a sığınırım."

2-Peygamber efendimiz nazar için ( Allahümme barik fihi ve la tedarruhü ) okurdu. (İbni Sünni)bunu mübârek eyle. Ona zarar dokunmasina izin verme."

3-Büyük velîlerden Hasan Basrî Hazretleri göz değmesine karşı (Kalem Sûresinin 51-52. ayetleri olan) şu âyetleri okurdu:

"Ve in yekadullezîne keferû leyuzlikûneke biebsarihim lemmâ semiu'z-zikre ve yekulûne innehu le mecnûnun ve ma huve illâ zikrun lil âlemîn."

"Gerçekten o küfredenler Kur'an-ı işittikleri zaman az kaldı seni gözleriyle yıkacaklardı. "O mutlaka bir mecnundur" diyorlar. Oysa Kur'an bütün alemler için büyük bir uyarıcıdır.." (Kalem Sûresi 51-52)

4-Nazar değen kimse şifa için;
Fatiha Suresi,
Ayetü'l-Kürsî,
Felâk Suresi,
Nâs Suresi, okumalıdır.

5-Bismillâhirrahmânirrahîm bismillâhi azîm-iş- şâni şedîd-il birri mâ şâallahü kâne habese hâbisün min hacerin yâbisin ve şihâbin kâbisin Allahümme innî radedtü ayn-el âini aleyhi ve alâ men ehabb-en-nâsi ileyhi ve fî keyedihî ve kilyetihî lahmün rakîkun ve azmün dakîkun fîmâ lehû yelîku ferci-il basara hel terâ min fütûrin sümmerci-il basara kerrateyni yenkalib ileyk-el basaru hâsian ve hüve hasîr ve in yekâdüllezîne keferû leyüzlikûneke biebsârihim lemmâ semi-uz- zikra ve yekûlûne innehû lemecnûnün ve mâ hüve illâ zikrun lilâlemîne lâ havle velâ kuvvete illâ billâh-il aliyy-il azîmi Lâ ilâhe illallâhü hısnî, men kâle-hâ dehale hısnî, ve men dehale hısnî emine min azâbî Sadaka rasûlullahi sallallahü teâlâ aleyhi ve selleme

6-Sabah-akşam, Besmele ile 3 defa "Bismillahillezi la yedurru maasmihi şeyün fil erdi vela fissemai ve hüvessemiulalim" okuyan, büyü, nazar ve zulümden korunur"

7-
Fatiha, Âyet-el kürsi ve ( Kâfirun, İhlas, Felak, Nas sureleri ) 7şer defa okunup üflenirse, büyü, nazar ve her dert için iyi gelir Tuza okunup, suda eritilerek içmek de olur Bir hadisi şerifte de, (Fatiha ile Âyet-el kürsiyi okuyana, o gün nazar değmez) buyuruldu.

alıntı

nazara ben de inanırım cnm
senin için netten bi yazı buldum işine yarar umarım

Nazar Duaları, Nazar İçin Okunan Dualar, Nazar Duası Ve Okunuşu, peygamberimizin nazar duası

Hadis-i şeriflerde buyuruldu ki:
(Nazar insanı mezara deveyi kazana sokar.) [İ. Adiy]
(İnsanların yarısı nazardan ölür.) [Taberani]
(Nazar haktır.) [Müslim]

1-Resûl-i Ekrem Efendimiz torunları Hasan ve Hüseyin (r.a.)'e nazar değmesin diye duâ okurlarmış. Bu duâ:

"Euzu bi kelimâtillâhi't-tâmmeti min kulli şeytanin ve hammetin ve min külli aynin lammeh."

"Her türlü şeytandan zararlı şeylerden ve kem gözlerden bütün kelimeleri yüzü hürmetine Allah'a sığınırım."

2-Peygamber efendimiz nazar için ( Allahümme barik fihi ve la tedarruhü ) okurdu. (İbni Sünni)bunu mübârek eyle. Ona zarar dokunmasina izin verme."

3-Büyük velîlerden Hasan Basrî Hazretleri göz değmesine karşı (Kalem Sûresinin 51-52. ayetleri olan) şu âyetleri okurdu:

"Ve in yekadullezîne keferû leyuzlikûneke biebsarihim lemmâ semiu'z-zikre ve yekulûne innehu le mecnûnun ve ma huve illâ zikrun lil âlemîn."

"Gerçekten o küfredenler Kur'an-ı işittikleri zaman az kaldı seni gözleriyle yıkacaklardı. "O mutlaka bir mecnundur" diyorlar. Oysa Kur'an bütün alemler için büyük bir uyarıcıdır.." (Kalem Sûresi 51-52)

4-Nazar değen kimse şifa için;
Fatiha Suresi,
Ayetü'l-Kürsî,
Felâk Suresi,
Nâs Suresi, okumalıdır.

5-Bismillâhirrahmânirrahîm bismillâhi azîm-iş- şâni şedîd-il birri mâ şâallahü kâne habese hâbisün min hacerin yâbisin ve şihâbin kâbisin Allahümme innî radedtü ayn-el âini aleyhi ve alâ men ehabb-en-nâsi ileyhi ve fî keyedihî ve kilyetihî lahmün rakîkun ve azmün dakîkun fîmâ lehû yelîku ferci-il basara hel terâ min fütûrin sümmerci-il basara kerrateyni yenkalib ileyk-el basaru hâsian ve hüve hasîr ve in yekâdüllezîne keferû leyüzlikûneke biebsârihim lemmâ semi-uz- zikra ve yekûlûne innehû lemecnûnün ve mâ hüve illâ zikrun lilâlemîne lâ havle velâ kuvvete illâ billâh-il aliyy-il azîmi Lâ ilâhe illallâhü hısnî, men kâle-hâ dehale hısnî, ve men dehale hısnî emine min azâbî Sadaka rasûlullahi sallallahü teâlâ aleyhi ve selleme

6-Sabah-akşam, Besmele ile 3 defa "Bismillahillezi la yedurru maasmihi şeyün fil erdi vela fissemai ve hüvessemiulalim" okuyan, büyü, nazar ve zulümden korunur"

7-
Fatiha, Âyet-el kürsi ve ( Kâfirun, İhlas, Felak, Nas sureleri ) 7şer defa okunup üflenirse, büyü, nazar ve her dert için iyi gelir Tuza okunup, suda eritilerek içmek de olur Bir hadisi şerifte de, (Fatiha ile Âyet-el kürsiyi okuyana, o gün nazar değmez) buyuruldu.

alıntı

Allah razı olsun canım benim .. Rabbim dert göstermesin

nazaara inarırım nazardan ölen insanlarda var bizzat yaşadım
zaten ayrılmışsın şimdiki durumu seni değil onu bağlar
boşver canım düşünme

canım ya öyle mi dersin ?

o bunalımda işin tuhafı da benim babam vefat etti..

benim bunalımda olmam gerekirken..

artık kestiremiyorum bilmiyorum daha neler çıkartacak

bencede ilgi görünce bi tarafları kalkmış seninkinin
nazarla falan alakası yok.
ilgilenme kendi haline bırak.hatasını anlayınca tıpış tıpış döner nasılsa

bencede ilgi görünce bi tarafları kalkmış seninkinin
nazarla falan alakası yok.
ilgilenme kendi haline bırak.hatasını anlayınca tıpış tıpış döner nasılsa

geri dönmesini 4 gözle bkliyorum ....!

geldiği gibi geri göndermek için

çünkü çaresizce bıraktıysa beni ...

ki her zaman der sensz_asla senin birşeyde gönlün yoksa o olmuyor ben bunu çok iyi anladım der...

bu duruma da gönlüm razı değil Rabbim biliyor ya ..

gene de Allah rızası için söylicem felak nas oku diye ..

Hiçbir şey söyleme bence sen ne kadar ilgilenirsen o kadar kaçar senden, eğer iyiliğini istiyorsan kendin oku duaları haberi bile olmasın boşver

Bende nazara inanırım ama erkek arkadaşının durumu nazarla alakası yok bence...Ayrılmak istiyor ayrılma sebebi olarakta daha iyilerine layık olduğunu öne sürüyor klasik erkek zırvaları bunlar Zayıfladı etrafında dikkat çekmeye başladı (akrabalarda ki kızların bile ilgisini çekebilecek kadar),istediği her bayanı elde edebileceğini düşünmeye başladı ve seni saf dışı bırakmaya karar verdi Kendi haline bırak derim ben...Ay bende kocamı zayıflatmaya çalışıyorum aynı şey benimde başıma gelmesin

seni zor gününde bırakan insanın neyini düşünüyorsun Allaahaşkına..
bırak canım ya..ne hali varsa görsün

canım ya öyle mi dersin ?

o bunalımda işin tuhafı da benim babam vefat etti..

benim bunalımda olmam gerekirken..

artık kestiremiyorum bilmiyorum daha neler çıkartacak

işde sorun da orada yaa canım .

bak kendın de dıyorsun "babam vefat ettı bunalım da olması gereken ben ıken o "dıyorsun .

emin ol suan da bunalım da olan zaten sensın ,o degıl bundan emın ol .

kadınlar her zaman mucadelecı ve guclulerdır .sadece kendı dertlerıyle degıl

hayatında kı ınsanların da dertlerını sırtlanırlar .ama onlar asla bızım kadar guclu degıllerdır .

ufacık bır tartısma ufacık bır mutsuzluk da kacacak delık ararlar ,hemen off poff bunaldım

sıkıyorsun benı derler .yapı geregı zayıf ınsanlar .o cok ıyı bılıyor kı ,senın babanın vefatından fazlaca etkılendıgını

ve bunun uzerıne sen onun ıstedıgı mutlulugu veremeyecegını de bılıyor .bılıyor kı kendısı destek cıkmalı sana su zaman da

ee bunu da yapabılecek bır adam degıl ,ne yapacak tabıkı de gıdecek tabıkı de bunalımdayım ben deyıp arkasını donecek .

hayatında ınsanları ısde boyle zamanlar da anlarsın .mutluyken kocaman kahkahalar attıgın da hep senın yanın da

destekcın olurlar ama ,ne zaman kotu bır gunun olsun ne zaman sıcak bır omuza ıhtıyac duyacak olasın

ıste o zaman pırrr ..... ısde o zaman gıdıyorlar canım .cunku senın mutsuzlugun da bogulmak ıstemıyorlar .

mutsuz olusun onu rahatsız edıyor ,ona negatıf eletırık verıyor olursun (oyle derler)

canım bırak o yansın derdıne emın ol kaybeden sen degılsın .sen ona tum sefkatınle gıderken o senın yanın da degıl .

sen kendı babanın vefatını bıle uzerınden atamaz ıken ,onun bunalımını da dusunuryorsun .

bu ınsan senı haketmıyor .bırak gıtsın ne hakı varsa gorsun .

bol bol dua et .bırgun sana da gün dogacak merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…