Eski sevgilimdeki değişiklikler..

benden önce hiçbirşeye benzemiyordu ya ..

giyinmeyide mi bilmez bir insan çünkü köy gibi bir yerde yaşıyor ediyor..

ben onu zayıflattım kendine bakmasını sağladım parfümüne kadar karıştım ettim.

sonuç ne ben kaybettm

tövbe ya sinirlerim bozuldu valla

Ahh canım ne güzel dilekler bunlar..

Allahm senin de işini her daim rast getirsin çok teşekkr ederm

Kesinlikle hak veriyorum..

Sen kaşınmışın maalesef Şaka bir yana adam etmişin sevgilini gözünü açmışın senden uzaklaşması çok normal bence...

Sen kaşınmışın maalesef Şaka bir yana adam etmişin sevgilini gözünü açmışın senden uzaklaşması çok normal bence...

ne güzelde söyledin !

evet ben kaşındım

onu sömürmedim, aldatmadım canına can katan oldum .. annesi gibi yemeğini çayını eksik etmedim..

ama yanlış yaptım demekki

ne güzelde söyledin !

evet ben kaşındım

onu sömürmedim, aldatmadım canına can katan oldum .. annesi gibi yemeğini çayını eksik etmedim..

Ben hep söylüyorum bu devirde böylesi yaranamıyor erkeklere...Önem vermeyeceksin fazla,hayatının merkezi konumuna getirmeyeceksin, sen bir adım gidiyorsan ona doğru onun üç adım gelmesini bekleyeceksin böylesi yaranır erkeklere Bence vurdumduymaz davran tatlım...Ayrılmak istiyorsa tamam ayrılalım de kestirip at görüşme,görüşmek isterse uzaklaş,ulaşamamasını sağla emin ol geri gelir sana...Ama bu şekilde o ayrılmak isteyip sen peşinden koşarsan olacağı varsada olmaz ve onun gözünde değerinde düşer

artık ne zaman sonra geri döner bilmiyorum ...

benden önce çıktığı yoktu.. kızları tanıdıktan sonra benimle kıyaslamaya başlarsa ki erkekler genelde öyledir...

o zaman bir ihtimal diyelim..

ne güzelde söyledin !

evet ben kaşındım

Canım arkadaşım, üzme kendini

Biraz biti dirilmiş havalara girmiş, erkeklere yaramıyor böyle iyi niyetler. Sabret, dua et feraha çıkmak için

Ama yapısında böyle havalara girmek olan biri zaten geri gelmesin.

Sana çok kaba cümleler sarf etmiş, bunun nazarla falan ilgisi yok. Hiiiçç düşme üstüne

canim biliyorum belki icin icine sigmiyor ama

bence cok abartiyorsun,kardesi kuzenleri icin nasil bakti dedi diyorsun

nasil bakmislar?yani memlekete gitti degisiti diyorsun,ama bunun nazarla alakasi yok ki,

bazen en ufak bir hareket bile insani sevdigi kisiden sogutuyor...

yani sen mesela ayrilalim dedim diyorsun bunu laf iolsun diye söyledin ama demek ki ne kadar söylediysen

oda artik yeter ok dedi..

mesela hic söyle bakmiyor miusun ,adamin duygulari bitmis ha diyorsun ki 1 ay önce dogum gününde söyleydi filan

iste o 1 ay önceydi insanlarin degismesi icn aylar yillara gerek yok ki 1 günde 1 saate bile degisebilir,

herkes acisini farkli yasar ama sen babani kaybetmissin seni birakan bir erkek neler yapiyorsun,neler düsünüyorsun..

yarin geri gelse sana ,sen nasil güveneceksin bir daha birakmayacaginin garantisi var mi.

bir kere gitti mi ikincisi daha kolay olur

Nazar değdiğini düşünüyorsan felak ve nas sürelerinden sonra Kalem suresi 51 ve 52.ayetler nazar değmesine karşı birebirdir. Surenin başını yazarakta aratabilirsiniz internetten.

Ve in yekadüllezyine keferu diye başlar bu ayet. Çok kısadır zaten. Okurken suya da oku üfle ve iç, bir de ellerine oku üfle saçından ayağına kadar sıvazla. Peygamber efendimiz böyle yaparmış.

Allah şifa versin inşallah.

Nazar vardır ama bu konunun nazarla ilgisi yok.

Lütfen kendini kandırma.
İlişkinin bittiğini kabul edemiyorsun,artık doğa üstü sebepler arıyorsun.

Ayrıldım,beklentim yok demişsin.
Daha dün başka konunda sevgiline mektup yazmayı düşünüyordun.

Ben ayrılalım demiştim diyorsun,aslında O demiş.
Sen,"beni bırakma" diye yalvarmışsın.

Elbette donuk bakacak,elbette seni tersleyecek.Üzgünüm ama artık seni istemiyor.
Ayrılmak isteyen insan,sana artık sıcak davranmaz.
Üzerine düşmeye devam edersen daha çok üzüleceksin.

Her ilişki sonsuza dek sürmez.Bazı ilişkiler başlar ve biter.
Dünyanın sonu değil.Mutlaka başkasını seveceksin.

açıklaması basit...adam zayıflamış, sakal bırakmış yani görüntüsü değişmiş kendine güveni gelmiş ve senden ayrılmak istemiş...bunun açıklaması bu... nazara inanırım ama bu durum nazarlık birşey değil bence erkek arkadaşının sana artık değer vermemesinden kaynaklanıyor

Yani bravo diyorum sana; bu meseleyi kafanda yorumlayıp nazara bağlamışsın ya .

Ne alakası var bunun nazarla? Seninki tamamen gerçeklerden kaçma çabası.

Gerçek her neyse onunla yüzleş ve kurtul; nazar mazar değil bu durumu açıklayacak şey.

Nazar tabii ki var ama konuyla alakası yok.

nazaara inarırım nazardan ölen insanlarda var bizzat yaşadım
zaten ayrılmışsın şimdiki durumu seni değil onu bağlar
boşver canım düşünme

zaten bugün birşey vermem gerekti verdiğimde de söyledim.. böyle böyle başına birşey gelecek ..

kısa ve öz konuştum ardıma bile bakmadım zaten...

beddua etmem .. çünkü döner dolaşır beni bulur...

ama benim babamın vefatını hafife alan çektiğim acıyı hafife alan kişi..

yaşamının neresinde olursa olsun bensizliğin acısını yüreğinde hissetsin sızlasın...

kızları tanısın ,etsin ve benim onun için yaptıklarımı görsün ..

tabi geç o zamana kadar hayatımı kurmuş olcam ama nasipten öte köy yok

hepiniz haklısınız Allah razı olsun sizden...

hemen kabullenmek kolay olmuyor ama zaman biliyorum herşeyin ilacı..

inşallahh böyle olacağı varmışş.. ayıp etti diyecek birşey yok ..

hepiniz haklısınız Allah razı olsun sizden...

hemen kabullenmek kolay olmuyor ama zaman biliyorum herşeyin ilacı..

inşallahh böyle olacağı varmışş.. ayıp etti diyecek birşey yok ..

Üzülme o yaptıklarının bedelini öder,öyle ben sıkıldım içimden gelmiyor diye bırakılmaz.Yazdıklarından anladığım kadarıyla temiz kalpli bir insansın.Bırak ne hali varsa görsün.İnşallah sen de hakettiğin gibi güzel bir insanla tanışır mutlu olursun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…