Eski sevgilimden hakaretler

Siz onu sakinleştirmek için konuştukça o tehditlere devam edecek. Bundan sonra asla mesajlarına cevap vermeyin. Korkmadığınızı hissettirin. Bi kaç mesaj daha atıp sonra yazmaktan vazgececektir

Tehditi falan geçtim de
Adam sana barışmayacağız sadece öylesine konuşcaz umutlanma diyor sende tımım diyip devam ediyorsun
Neden hiç gurur yapmadın?
Ben senin keyfine göre yazıp çizeceğin biri değilim diyip iletişimi kesmen gerekirdi
Kendine bile itiraf edemiyorsun ama adam barışalım demediği için diğer sevgilinle konuştuğunu söylemişsin kıskansın sahiplensin istedin ama ters tepti
Bide onu tanıyorum yapmaz diyorsun da insanlar 30 yıllık kocalarını tanıyamıyor sen biraz fazla eminsin
Yapmayacağına emin olsan böyle tedirgin olmazdın

Diyelim ki paylaştı ve yetişkin olduğunuzu varsayıyorum. Yetişkin insanlar sevişir, neden şaşırdınız diyerek dik durun çünkü gerçek bu. Kimsenin de size ben böyle konuşmalarını okudum diye gelebileceğini sanmıyorum. 18 yaşından küçükseniz ve böyle bir durum yaşanıyorsa dediklerim geçersiz tabii hemen ailenize haber verin.

Hayır kesinlikle barışmayacağım şüpheniz olmasın ama özel konuşmalarımı yayar diye çekiniyorum çünkü başta tehtit etti sildi 2. Tehtit 2 saat sonra geldi. Bir yanım da yapmaz diyor
Eğer birdaha msj atarsa sizde msjlari tüm akrabalarına annesine babasına göstereceğini söyle hele oda sana resim attı ise hepsini sosyal medyadan tüm yakınlarına atacağım ben rezil olursam sende rezil olursun babamda peşine düşer öldürür senide de gözünü korkut.

Uyuşturucu madde kullanıyor mu ? Alkol falan ?

Adam ayrılmış sizden hala neden cevap veriyorsunuz birazcık değerinizi hissettirin. Hadi konuştunuz neden detay verme gereği duyuyorsunuz. Amacınız adamı mı kıskandırmak bak sen beni terk ettin ama benim peşimde bir sürü erkek var imajı mı vermek. Yapmayın gözünüzü seveyim. Bitmişse bitmiştir arkana bakmayacaksın. Normal arkadaşın değil adam seni terk etmiş mesajlarına aramalarına karşılık vermemen gerekiyor öyle kolay olmamalı. Önce güzelce sürünecek.

Sabah tekrar yazdı. Yazdığı hakaretler için özür diledi. Birkaç şart öne sürdü kabul etmedim o yüzden biraraya gelmeyeceğiz tabi tamamen bitirdik. Söylediklerini sindiremediğimi söyledim. Tehdit tamamen bitti sinirle söylediğini söyledi.

Onun ardından kahrolup yataklara düsmeni felan bekliyordu demekki.. ayrılma amacı neymis acaba pasazadenin neden pisman olmus ki? Kiminle konusursan konus ona ne ?!? Bosver hazır bitmis kurtulmussun muhattap olma.
Bak insan var, insan var. İkiside eski sevgilindi.

ilk ayrılmamızda anlaşamama sebebimiz bendim, tavırlarımdı o konuda haklı o yüzden ayrılır ayrılmaz nasıl konuştun diyor. onun ne niyetle yazdığını biliyorum diyor.hem kendimi suçlu hissediyorum hem kızgınım ama sonuçta tamamen bitti işte

Yani eski sevgiliniz insanlar onun istediğini yapmadığında çirkinleşen uzak durulması gerekilen biri. Evet eski sevgilinle arkadaş olmani istemeyebilir buni sana eski sevgiliyle arkadas olmak bana ters bu yüzden olamayiz diyebilirdi. Saygı duyulmalı. Sonuçta isterseniz eski sevgilinizle arkadaş olursunuz isterseniz baska şey bu sizi yargilamayi gerektirmez.

Eski sevgililerinizi hayatınızdan çıkarırsanız sorununuz kalmaZ. Başka arkadaşınız mı kalmadı da bu heriflerle her gün 1-2 cümle de olsa görüşüyorsunuz?
Yüz verirsen deliye gelir s..r halıya, def edin gitsin z

Şu an ikisi de çıktı hayatımdan. Çok doğru arkadaş da olunmuyor başka bir şey de tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…