baktım barışacak gibiyiz
Siz onu sakinleştirmek için konuştukça o tehditlere devam edecek. Bundan sonra asla mesajlarına cevap vermeyin. Korkmadığınızı hissettirin. Bi kaç mesaj daha atıp sonra yazmaktan vazgececektirSakinleşirse konuşmak istiyorum bi belki normal psikolojiye girer de bir şey yapacaksa engellerim diye. Şu an neler yapacağını kestiremiyorum baya tehtit mesajı attı. Ama bir yandan da uzun süredir tanıyorum bir şey yapacağını düşünmüyorum
Evet +18. Onu yapmasa arkadaşlarımla aramı bozabilir. Herkesi bana doldurabilir. Sınıf arkadaşlarımı bulabilir.Aileme ulaşabilir. Aklıma her şey geliyor. Benim de onu tehdit edebileceğim şeyler var ama haberi yok. Ama ben başta normal konuşsam mı diyorum sen böyle biri değilsin diye
Eğer birdaha msj atarsa sizde msjlari tüm akrabalarına annesine babasına göstereceğini söyle hele oda sana resim attı ise hepsini sosyal medyadan tüm yakınlarına atacağım ben rezil olursam sende rezil olursun babamda peşine düşer öldürür senide de gözünü korkut.Hayır kesinlikle barışmayacağım şüpheniz olmasın ama özel konuşmalarımı yayar diye çekiniyorum çünkü başta tehtit etti sildi 2. Tehtit 2 saat sonra geldi. Bir yanım da yapmaz diyor
Merhaba kk, sakin değilim bu sebeple ne yazdığımı ne yazacağımı bilmiyorum. Konuya geçiyorum.
Kasım başında sevgilimle ayrıldık. Dostça ayrıldık. Anlaşamıyorduk. O ayrılmak istedi.
Ayrıldıktan birkaç gün sonra bir yakınım koronadan dolayı yoğun bakıma alındı ve başka bir eski sevgilim upuzun bir mesaj attı. Hem geçmiş olsun hem de duygusal bir mesaj. Biz onunla ara ara konuşmaya başladık. Ama bi gelecek beklentisi gibi değil değer veren iki arkadaş gibi. Bazen 5 günde bir bazen her gün 1-2 cümle.
Bir süre sonra da yeni ayrıldığım eski sevgilim yazdı. Ara ara konuşuyorduk. Ben barışmak istiyordum ama bana kesinlikle barışmayacağımızı ona göre konuşmamızı söyledi. Ama her gün konuşmaya devam ettik ve ben de eski sevgilimin geçmiş olsun mesajını ve arada öyle eski iki arkadaş gibi konuştuğumuzu söyledim. Bana ağza alınmayacak hakaretler etti o... hayatımı mahvettin sen iflah olmazsın bir çok o.. içeren cümle. Aramızdaki özel mesajları herkese atıp beni rezil edeceğine dair bir sürü tehtit. Ben artık mesajları açmadım, bu mesajların hepsini silmiş sonrasında. Az önce yine yazdı sen her şeyi hak ediyorsun ben sana napacağımı biliyorum tarzında sonra yine mesajı sildi. Normalde asla böyle bir insan değil neye uğradığımı şaşırdım. Sinirle söylemiş gibi de geliyor. Ne yapacağımı bilmiyorum haklı mıyım haksız mı hak ediyor muyum bunları kafam allak bullak
ilk ayrılmamızda anlaşamama sebebimiz bendim, tavırlarımdı o konuda haklı o yüzden ayrılır ayrılmaz nasıl konuştun diyor. onun ne niyetle yazdığını biliyorum diyor.hem kendimi suçlu hissediyorum hem kızgınım ama sonuçta tamamen bitti işteOnun ardından kahrolup yataklara düsmeni felan bekliyordu demekki.. ayrılma amacı neymis acaba pasazadenin neden pisman olmus ki? Kiminle konusursan konus ona ne ?!? Bosver hazır bitmis kurtulmussun muhattap olma.
Bak insan var, insan var. İkiside eski sevgilindi.
Yani eski sevgiliniz insanlar onun istediğini yapmadığında çirkinleşen uzak durulması gerekilen biri. Evet eski sevgilinle arkadaş olmani istemeyebilir buni sana eski sevgiliyle arkadas olmak bana ters bu yüzden olamayiz diyebilirdi. Saygı duyulmalı. Sonuçta isterseniz eski sevgilinizle arkadaş olursunuz isterseniz baska şey bu sizi yargilamayi gerektirmez.Merhaba kk, sakin değilim bu sebeple ne yazdığımı ne yazacağımı bilmiyorum. Konuya geçiyorum.
Kasım başında sevgilimle ayrıldık. Dostça ayrıldık. Anlaşamıyorduk. O ayrılmak istedi.
Ayrıldıktan birkaç gün sonra bir yakınım koronadan dolayı yoğun bakıma alındı ve başka bir eski sevgilim upuzun bir mesaj attı. Hem geçmiş olsun hem de duygusal bir mesaj. Biz onunla ara ara konuşmaya başladık. Ama bi gelecek beklentisi gibi değil değer veren iki arkadaş gibi. Bazen 5 günde bir bazen her gün 1-2 cümle.
Bir süre sonra da yeni ayrıldığım eski sevgilim yazdı. Ara ara konuşuyorduk. Ben barışmak istiyordum ama bana kesinlikle barışmayacağımızı ona göre konuşmamızı söyledi. Ama her gün konuşmaya devam ettik ve ben de eski sevgilimin geçmiş olsun mesajını ve arada öyle eski iki arkadaş gibi konuştuğumuzu söyledim. Bana ağza alınmayacak hakaretler etti o... hayatımı mahvettin sen iflah olmazsın bir çok o.. içeren cümle. Aramızdaki özel mesajları herkese atıp beni rezil edeceğine dair bir sürü tehtit. Ben artık mesajları açmadım, bu mesajların hepsini silmiş sonrasında. Az önce yine yazdı sen her şeyi hak ediyorsun ben sana napacağımı biliyorum tarzında sonra yine mesajı sildi. Normalde asla böyle bir insan değil neye uğradığımı şaşırdım. Sinirle söylemiş gibi de geliyor. Ne yapacağımı bilmiyorum haklı mıyım haksız mı hak ediyor muyum bunları kafam allak bullak
Güncelleme
Sabah tekrar yazdı. Yazdığı hakaretler için özür diledi. Birkaç şart öne sürdü kabul etmedim o yüzden biraraya gelmeyeceğiz , tamamen bitirdik. Söylediklerini unutamadığımı söyledim. Tehdit tamamen bitti sinirle söylediğini söyledi.
Arada alkol kullanır ama o zaman alkollu değildiUyuşturucu madde kullanıyor mu ? Alkol falan ?
Şu an ikisi de çıktı hayatımdan. Çok doğru arkadaş da olunmuyor başka bir şey de tekrarEski sevgililerinizi hayatınızdan çıkarırsanız sorununuz kalmaZ. Başka arkadaşınız mı kalmadı da bu heriflerle her gün 1-2 cümle de olsa görüşüyorsunuz?
Yüz verirsen deliye gelir s..r halıya, def edin gitsin z
Arada alkol kullanır ama o zaman alkollu değildi
Alkol bağımlısı diyemem ama böyle öfke nöbetleri oluyordu. Ama o zaman küfür tehdit olmuyordu, ilk kez oldu.Yok bağımlı kişiler, duygu durum bozuklukları yaşıyorlar.gel gitleri çok oluyor. Ayıkken de maddeliyken de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?