Eski sevgilimden kurtulamıyorum yardım

derdime derman

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2017
1.271
841
123
Kızlar benim bugunlerde derdim bitmiyor..
Konu eski sevgilim..
Bilen bilir cok baskici kiskanc eski sevgilimle ayrildik ikimizin karariyla..
1 ay sonra ben şu anki erkek arkadaşimla taniştim iliskim evliliğe doğru gidiyor konularimda var zaten..
Benim başkasiyla olduğumu ögrenen eski erkek arkadaşım birden ortaya çıktı.
Ne annesi kaldi iş yerime gelmedik ne kardeşi.. hepsini kovdum.. ne babasi kalmadi aramadik ne amcasi ne yengesi.. annem babasini aradi en sonunda kizim istemiyor. Siz ne hakla is yerine kadar gidersiniz diye. Adam anlamiyor barisirlar diyor. Annem en sonunda dedi baskasiyla sözlendi diye. Işe giderken yolumu kesti tersledim. Gozune baka baka sevmiyorum dedi..hattimi değiştirdim. rahatladim sandim..
Tabi erkek arkadaşim da acayip gerildi konustu 1 kez onla. Istemiyosa senle iliskisi varsa yazmam. Inanmadim biriyle olduğuna demiş.
Neyse 1 aydir sesi çikmazken dün amcasinin kizini iş yerime yollamiş delirdim yine. Insan gibi anlattim istemiyorum diye. O gun anneme yazmiş faceten..annemle zaten aram kotu iyice aram açildi..bugun cicek yolladi iş yerime geri cevirdim.
Kizlar ben napayim allah askiniza bana bi sey deyin.
Erkek arkadasim bikti annemle mi ugrasalim bu eski sevgililiyle mi. Yine de mutluyuz diyoru kimseyi takmiyoruz diyoruz ama her gun diken üstündeyim..
Uzun oldu bana bir çare

Bu gibi seylere nasil cozum bulamiyorsunuz hic anlamiyorum facebookta oncelikle tum aileden engelleyin kargoyla bir sey gelirse geri gonderin telefon no degistirin evinizin etrwfinda geziyor ise polis destegi alin saplantili birinden kurtulmanin en kolay yolu haber almamasi zira benim eski sevgilim aradiginda seni istemiuorum diye alenen soylerken bile istemesen konusmazdin benimle konusuyorsun demek ki beni seviyorsun demisti :)))

Bu gibi seylere nasil cozum bulamiyorsunuz hic anlamiyorum facebookta oncelikle tum aileden engelleyin kargoyla bir sey gelirse geri gonderin telefon no degistirin evinizin etrwfinda geziyor ise polis destegi alin saplantili birinden kurtulmanin en kolay yolu haber almamasi zira benim eski sevgilim aradiginda seni istemiuorum diye alenen soylerken bile istemesen konusmazdin benimle konusuyorsun demek ki beni seviyorsun demisti :)))
Istemiyorum diyorum inanmiyorum diyo. Düğün tarihim belli diyorum. Hala inanmiyorum diyo. Kafayi yememek elde değil. Dediklerinizi zaten yaptim..
Is yerime geliyorlar. Poliso cagıricam dedim en sonunda

Belli ki ailecek hasta hepsi.
Bir an önce polise başvurun.
Takıntılı bir aileyle uğraşamazsınız.

Bütün sülaleyi engelle bütün iletişim kanallarından.
Hukuk denen bir şey var. Savcılığa gelenlerin hepsini şikayet et. İşyerinde gören kişileri de şahit göster. Anca öyle anlarlar.
Amcaya, yengeye, kuzene kadar kafayı yemiş bunlar..

Istemiyorum diyorum inanmiyorum diyo. Düğün tarihim belli diyorum. Hala inanmiyorum diyo. Kafayi yememek elde değil. Dediklerinizi zaten yaptim..
Yerinizde olsam polisten koruma talep ederdim.
Korktuğumu söylerdim.
Aile hiç normal değil.

En son dedigim gibi bu tarz insanlar sesini duydukca umitlenir sacma sapan ask trajedilerine girerler hic sesini duymamasi lazim...

Bütün sülaleyi engelle bütün iletişim kanallarından.
Hukuk denen bir şey var. Savcılığa gelenlerin hepsini şikayet et. İşyerinde gören kişileri de şahit göster. Anca öyle anlarlar.
Amcaya, yengeye, kuzene kadar kafayı yemiş bunlar..
Son çare o zaten artık.. iş yerinde herkes şahit olanlara. Şahitlik ederlerse işim kolaylaşır

-Sevmiyorum!
-Yalaaan söylüyorsuun! repliğine benzemiş bu iş artık.

İşyerine kim gelirse gelsin o an oyala polis çağır karakola gidin bak ne oluyor..
Şikayetçiyim dersen dilekçe yazılır. Hepsinin ismini verirsin. Takıntılı, tehlikeli aşık dersin işlem başlar..

Son çare o zaten artık.. iş yerinde herkes şahit olanlara. Şahitlik ederlerse işim kolaylaşır

İyi bile dayanmışsın. Başka çaren kalmamış ki..

Engelli her yerden.. en son ben yazdim engelini kaldirip sosyal medyadan.anneme yazdiğinda.
siz soyluyorsunuz istemedigimi soyledim soyle de boylede bence yuz yuze gorusmediginizi dusunerek bunu yaziyorum yine itiraz ediyorsunuz :) bana kalirsa siz cevaplari bizden iyi biliyorsunuz umarim sorununuzu kisa zamanda cozersiniz evliliginiz adina mutluluklar diliyorum.

Yerinizde olsam yıllık izin alırım iş yerimden, bir yakınımın yanına gider kalırım bir müddet.
Ayrıca da uzaklaştırma kararı alırım.
Bu ne ya? Böyle saçmalık mı olur?

Babanız ne diyor bu duruma?
Benim babam olsa duman etmişti ortalığı...

hasta ruhlu bırı demek ki .. polise şikayet edeceğinizi açık açık söyleyin.
Söyledim en son bir kişi daha gelirse şikayet edicem polisi çağircam dedim..bugun de cicek yollamış.
Ya bi de bana 1 kez bile çicek almamiş biri. Utanmaktan yabanci biriyle konuşamayan biri nasil olur da bunlari yapar

Yerinizde olsam yıllık izin alırım iş yerimden, bir yakınımın yanına gider kalırım bir müddet.
Ayrıca da uzaklaştırma kararı alırım.
Bu ne ya? Böyle saçmalık mı olur?

Babanız ne diyor bu duruma?
Benim babam olsa duman etmişti ortalığı...
Haberi yok ayri yaşiyoruz.. zaten izin aldim 1 hafta. Numarami da değiştirdim. Ses seda yoktu. Tekrar hortladi

Onunla birlikte oldum ve evlenicem artık onunum rahatsız etme de. Belki bu gururuna dokunur.

siz soyluyorsunuz istemedigimi soyledim soyle de boylede bence yuz yuze gorusmediginizi dusunerek bunu yaziyorum yine itiraz ediyorsunuz :) bana kalirsa siz cevaplari bizden iyi biliyorsunuz umarim sorununuzu kisa zamanda cozersiniz evliliginiz adina mutluluklar diliyorum.
Savciliğa mi gitmem gerekiyo polise mi

Back
X