- 30 Aralık 2009
- 23.892
- 96.185
- 1.123
- Konu Sahibi derdime derman
- #21
Ailece manyak bunlar.
Ben mahkemeye verdim en sonunda.
Ben mahkemeye verdim en sonunda.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yeterli onem verilir mi. Polisler uğrazmaz diye çekiniyorum. Daha cok cesaret alir bu sefer
Nasil bir yol izledinizAilece manyak bunlar.
Ben mahkemeye verdim en sonunda.
Aman allah korusun nefretim kalktı iyice..her gün dua ediyorum vazgeçsin diyeNe saçma, ne boş insanlar var ya...anası, babası, kuzeni vs herkes bunun ilişkisii için seferber mi olmuş, size mi yalvarıyorlar?
Madem bu kadar kıymetliydiniz onun için, beraberken niye el üstünde tutmamış?
Aman haa, sakın dönme gibi bir hata yapmayın. Böyle çok peşinden koşanlar, imzayı atınca acısını çıkarıyor.
Benzer olay kendi kardeşinin basina geldi. Polise sikayet ettiler. Siz arka sokaklar cok izlediniz galiba deyip yollamişlar bunlari geri..belki de ondan polisten korkmuyor. Ilgilenmiyorlar diyeYa en azından karşısına polis çıkarsa korkar çekinir bir daha yaklaşmaz. Bundan da anlamıyosa artık ne diyelim Allah kolaylık versin. Ne diye cesaret alacak ki anlamadım?
Benim uni.den arkadasımdı kendisi.Nasil bir yol izlediniz
Geçmis olsun.. allah böyle manyakları ıslah etsin ne diyim. Her gün kadın cinayetleri duyuyoruz allah korusun ya tedirgin oluyo insanBenim uni.den arkadasımdı kendisi.
Düğünüme bile geldi.
Sonraları faceden mesajlar atmaya başladı benim için kıymetlisin felan türünden.
Daha sonra seni herkesten daha fazla seviyorum eşinden ve çocugundan daha çok demeye başladı.
Baktım saçmalıyor tavrımı koydum sen ne saçmalıyorsun diye.
Her yerden engelledim bu sefer çocugumun okulunun önünde dolaşmalar,evimin civarlarına gelmeler, hayatında kalayım lütfen demeler,üstü kapalı tehditler.
Baktım olacak gibi degil artık son şikayet ettim kendisini mahkemelik olduk.
aynen çiçekleri geri yolla sendeSöyledim en son bir kişi daha gelirse şikayet edicem polisi çağircam dedim..bugun de cicek yollamış.
Ya bi de bana 1 kez bile çicek almamiş biri. Utanmaktan yabanci biriyle konuşamayan biri nasil olur da bunlari yapar
hiç almadan geri gönderdim zatenaynen çiçekleri geri yolla sende
Iyi yapmışsınhiç almadan geri gönderdim zaten
Artık takıntı yapmış o zaman , rekabet yaratmış kafasında belli ki elinden almak için herşeyi yapıyor ..ama korkutucu en iyi çare savcılığa direk şikayet ve koruma talebi kararı .Söyledim en son bir kişi daha gelirse şikayet edicem polisi çağircam dedim..bugun de cicek yollamış.
Ya bi de bana 1 kez bile çicek almamiş biri. Utanmaktan yabanci biriyle konuşamayan biri nasil olur da bunlari yapar