• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski sevgilimden ölüm tehdidi aldım

Konu fake değil keşke öyle olsa bu kadar acı çekmesem.Dıger kızın babası imam ona durumdan bahsetsem kızını vermekten vazgeçer mi? Diğer birlikte olduğu evli kadını da bulabilirim.O da bir imamın kızı demişti hangi camide çalıştığını biliyorum.2 şahit olmuş oluyor adamın çapkın olduğuna.Başıma bir şey gelir mi bana inanırlar mı? Yoksa erkektir elinin kiridir diye mi düşünürler.Kendi babamı düşünüyorum beni vermezdi öyle bir adama.
Ya çok banlanasım geliyor biliyor musun

Babasi olsam kahrolurum lan hem dershane parasi hem jigolo parasi shdbhs
Dayı muhtemelen şuan TV'nin önündeki koltukta mandalina soyuyor. Ah dayı ah, eve düşen yıldırımı bir bilsen belki de şuan tası tarağı toplayıp taşınmıştın... So sad.

Dayı muhtemelen şuan TV'nin önündeki koltukta mandalina soyuyor. Ah dayı ah, eve düşen yıldırımı bir bilsen belki de şuan tası tarağı toplayıp taşınmıştın... So sad.
Dayiya dayi senin kizi hem muz gibi soymuslar hem de ustune para almislar diye anlatsak mandalina soymayi birakip ayvayi yemeye baslar hshs

Dershanedeki psikolog hocama isim vermeden durumu anlattım.Kendini çok suçlayıcı duruma girmişsin diyor.Borç meselesini de yazılı olarak yazdır.Siber suçlara şikayet et.Açık resimlerle tehdit konusunda da annenin babanın telefonundan onu engelle dedi.Bagımlilik için de terapi alman gerekiyor diyor.

İnsanlar size ne yapmanız gerektiğini söylüyorlar fakat dikkate almıyorsunuz.
Bunca falsosuna rağmen adamı kazanmak için atanmayı düşünen birine uyarı ve tavsiyeler işe yaramaz diye düşünüyorum. Adam ne zaman sizi hayatından çıkarırsa o zaman bu hikayeniz bitecek gibi.

Son düzenleme:
Annenin babanın abinin numarasını bulurum açık resimlerimizi atarım diye şantaj yapıyor sevgilisine durumu anlatmamayım diye.Elinde koz var ve zaman zaman bunu kullanmaya çalışıyor.Zaten anlatmam sevgilisine kız ona inanır.Ailem duyarsa beni evden atarlar.Ben ona mesaj atmasam o bana atıyor.Borç konusunda ödemezse mahkemeye verebilir miyim bılmıyorum.Ben ona zarar gelsin istemiyorum.

Siz açık fotoğraflarınızla tehtit ediyorsa bunu içinde şikayetçi olun. Tabi bunları yapmanız için önce ayrılmanız lazım.

Konu fake değil keşke öyle olsa bu kadar acı çekmesem.Dıger kızın babası imam ona durumdan bahsetsem kızını vermekten vazgeçer mi? Diğer birlikte olduğu evli kadını da bulabilirim.O da bir imamın kızı demişti hangi camide çalıştığını biliyorum.2 şahit olmuş oluyor adamın çapkın olduğuna.Başıma bir şey gelir mi bana inanırlar mı? Yoksa erkektir elinin kiridir diye mi düşünürler.Kendi babamı düşünüyorum beni vermezdi öyle bir adama.
Hepsini okuyamadım da ayrildiniz herhalde kendi hayatiniza bakın. Herkese deyince ne olacak hedefin ne tam olarak.

Sen kendini kurtardın imamın kızı mı kaldı Allah aşkına.
O kızdan ayrılıp sana gelse kabul etcen yani

Neyse hiçbir şey yapmayacağım artık.Belki imamın kızıyla mutlu olurlar.Ben de elimden geldiğince onunla görüşmeyeceğim.Ondan bana fayda yok.Atanmaya çalışacağım.
Bunu biraz erken anlamışsınız. Dershaneden ayrılın bence. Oraya gitmeye devam ederseniz kafaya takarsınız gibi.

Neyse hiçbir şey yapmayacağım artık.Belki imamın kızıyla mutlu olurlar.Ben de elimden geldiğince onunla görüşmeyeceğim.Ondan bana fayda yok.Atanmaya çalışacağım.
Adam boşanmamış bile olabilir. Kendi evim diye arkadaşının evine atıyor muhtemelen.

Geçenlerde, paramı aldığı için bir anlık sinirle ona “Benim duygularımı kullanarak paramı aldın, dolandırıcısın” dedim. Ama sonra, para meselesini açtığım için çok üzüldüğünü ve benden bunu hiç beklemediğini söyledi. Sonuç olarak yine özür dileyen ben oldum. Haklı olduğum konularda bile kendimi sürekli suçlu hissediyorum. Ona en ufak bir kötü söz söylemeye bile çekiniyorum. Bazen fark ediyorum ki, onu sevdiğim için değil, ondan kopamamak, bağlanmış hissetmek ve korkularım yüzünden hep geri çekiliyorum. Bu durum beni hem duygusal olarak hem de zihinsel olarak yıpratıyor ve kendimi çaresiz hissettiriyor.
Gururlu da jdkskfkskd :KK53:

Back
X