• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski sevgilimden ölüm tehdidi aldım

Kalp atislarini dinliyorlarmis bibim.
Ahsbabs
Midem bolandi

cache-v2

Ailem beni akşam namazından sonra dışarı bile kolay kolay göndermezdi.Hayatım boyunca hep korundum,kollandım.Bu yüzden gecenin bir vakti bir erkeğin evine gitmek,benim için sadece bir karar değil;sınırlarımı, ailemden aldığım terbiyeyi ve kendime olan saygımı zorlayan bir adımdı.Ama onu önemsediğim için yaptım.İlk defa biri beni gecenin ikisinde arayıp “Sana ihtiyacım var, konuşalım”dediğinde,ailem yokken gerçekten ihtiyacı olduğuna inandım.“Sadece konuşuruz” dedi.“Sabaha kadar yanımda kal” dedi.Ve ben, o an kalbine dokunmak istedim.Ona iyi gelmek istedim.Ama eve gittiğimde anladım ki beni sadece tek bir şey için çağırmış.İşi bitince "Artık git, ev arkadaşım seni görmesin.”dedi
O an kalbimden bir parça koptu sanki.Sadece kalbim değil, gururum da parçalandı.Çünkü ben, böyle bir şey için yetiştirilmedim.Sevilmek için kullanılmayı,değer görmek için gizlenmeyi hak etmedim.Adamın ev arkadaşı da dershanede öğretmen.Bana söylediği sevgilisi varken seninle görüşmesi nefsine hakim olamaması.
Feyk konu yaa yazmayın boşuna

Şimdi konu sahibi yorumları okuyup kıs kıs gülüyordur muhtemelen.

Babadan görmediğin sevgiyi fikifiki yaparak öğretmeninde bulmakta ayrı bir olay tabi ki
Ben de buna şaşırıyorum dersaneye gidip gelirken afedersiniz bir tarafımızdan ter atıyorduk acaba atanabilir miyiz, ailemizin parası boşuna gider mi, hocalardan ne ôğrenirsek kâr vs koştur koştur olurduk. Ha dersin ki benim atanma umudum yok bari birine kapak atayım bula bula bu çulsuza mı bakarsın? Bari sınıfın en çalışkan atama ihtimali olanına bak 😁

Feyk konu yaa yazmayın boşuna
Konu fake değil keşke öyle olsa bu kadar acı çekmesem.Dıger kızın babası imam ona durumdan bahsetsem kızını vermekten vazgeçer mi? Diğer birlikte olduğu evli kadını da bulabilirim.O da bir imamın kızı demişti hangi camide çalıştığını biliyorum.2 şahit olmuş oluyor adamın çapkın olduğuna.Başıma bir şey gelir mi bana inanırlar mı? Yoksa erkektir elinin kiridir diye mi düşünürler.Kendi babamı düşünüyorum beni vermezdi öyle bir adama.

Keşke gülebilsem uzun süredir gülmeyi unuttum.
Onunla yatmak zorunda değilsiniz. Silah mi tutuyor başınıza benimle yat diye? Herifin keyfi yerinde bir gün onunla bir gün bununla yatayım üstüne de 260 bin alsın oh ne âlâ memleket.

Ben de buna şaşırıyorum dersaneye gidip gelirken afedersiniz bir tarafımızdan ter atıyorduk acaba atanabilir miyiz, ailemizin parası boşuna gider mi, hocalardan ne ôğrenirsek kâr vs koştur koştur olurduk. Ha dersin ki benim atanma umudum yok bari birine kapak atayım bula bula bu çulsuza mı bakarsın? Bari sınıfın en çalışkan atama ihtimali olanına bak 😁
Herkesin fikifikisine kimse karışmaz canım istese yaptım dese ben okeyim ama babamda görmediğim sevgiyi onda gördüm deyince tilt oluyorum bu nasıl baba sevgisi. Ya bizim babalar anormal yada bunlarda bir sorun var

Herkesin fikifikisine kimse karışmaz canım istese yaptım dese ben okeyim ama babamda görmediğim sevgiyi onda gördüm deyince tilt oluyorum bu nasıl baba sevgisi. Ya bizim babalar anormal yada bunlarda bir sorun var
Kimse kusura bakmasın Türkiye'de çoğu kişinin baba figürü ile az çok problemi var zaten. Yok diyen yalan söyler.

Ben de kpss çalışıyorum birkaç gündür dershane, kütüphane mevzusunu konuşuyorduk arkadaşlarımla. Dershaneden soğudum bu nedir ya😅 öyle dershane mi olur . Konu sahibi yerini söyle de gitmeyelim.

Konu fake değil keşke öyle olsa bu kadar acı çekmesem.Dıger kızın babası imam ona durumdan bahsetsem kızını vermekten vazgeçer mi? Diğer birlikte olduğu evli kadını da bulabilirim.O da bir imamın kızı demişti hangi camide çalıştığını biliyorum.2 şahit olmuş oluyor adamın çapkın olduğuna.Başıma bir şey gelir mi bana inanırlar mı? Yoksa erkektir elinin kiridir diye mi düşünürler.Kendi babamı düşünüyorum beni vermezdi öyle bir adama.
Ahahahahha
Ahshsbsbdbsbs
Bu kiz bir degisik dostum hshshs

Ben de kpss çalışıyorum birkaç gündür dershane, kütüphane mevzusunu konuşuyorduk arkadaşlarımla. Dershaneden soğudum bu nedir ya😅 öyle dershane mi olur . Konu sahibi yerini söyle de gitmeyelim.
Benim gözlemim ne amaçla gittiğine göre değişiyor. Gerçekten belki bir amaç için gelmiş insana kimse elleşmiyor 😁

Diyelim bu kızla o evli karı gitti, başka kadın mı yok? Yine bulur, ağzı da laf yapıyomuş, herkes donunu indiriyomuş sonuçta.

Diyelim bu kızla o evli karı gitti, başka kadın mı yok? Yine bulur, ağzı da laf yapıyomuş, herkes donunu indiriyomuş sonuçta.
Babasina desinki sen beni boyle bir adama vermezsin ama ben nelerimi nelerimi verdim.
Yetmedi para verdim.
Babasi oracikta hikkkk der rahmetli olur bu iki suzme asikta evlenir felan.
Bence babasini kalp krizinden oldursun erkegine kavussun.

Askim sen bana babanin telefonunu ver ben bu isi kokten cozeyim valla bak.
Sizi evlendiririm bile ben.
Gelinligine kirmizi kurdele bile taktiririm

Back
X