• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski sevgilimden ölüm tehdidi aldım

Daha fazla paramın olmadığını biliyor.Sadece o kıza söylersem ya da herhangi kimseye onun hakkında bir şey söylersem gözü dönermiş karadenizliyim psikopatım yakarım dünyayı kimse bir şey duyarsa hakkımda diyor.Ben delilendiğim zaman öfke kontrolümü sağlayamam bütün dünyayı yakarım diyor.
Waaaoovvv
Screenshot_2025-11-27-14-35-10-211_com.android.chrome.webp

Ben sizinle dertleşmek istedim.Siz beni yakacak ateşe benzin dökmek istiyorsunuz.Adam benim yüzümden ifşaladığını anlarsa beni öldürecek çocuklarının üzerine yemin etti tek bir kişiye bir şey söylersen kafana sıkacağım diye.
Bu adam hayatı o kadar çok seviyor ki farkında bile değilsin. Seni öldürüp başına iş almaz.

Bu adam hayatı o kadar çok seviyor ki farkında bile değilsin. Seni öldürüp başına iş almaz.
Valla bunca rezillikten sonra bir bok yapamaz.
Girdiği deliğin kapısına beton döküp, aglayarak günlüğüne yazmakla meşgul olur anca

Valla bunca rezillikten sonra bir bok yapamaz.
Girdiği deliğin kapısına beton döküp, aglayarak günlüğüne yazmakla meşgul olur anca
Hapis yatma durumu yok bu bir disiplin soruşturması olacak çünkü adli değil. Ama hapis ödül olurdu. Bundan sonra gidecek kapısı kalmayacak, mesleğini yapamayacak. O dosyadaki kırmızı çizik unutulmayacak çünkü. İnşaata falan gider artık.

Hapis yatma durumu yok bu bir disiplin soruşturması olacak çünkü adli değil. Ama hapis ödül olurdu. Bundan sonra gidecek kapısı kalmayacak, mesleğini yapamayacak. O dosyadaki kırmızı çizik unutulmayacak çünkü. İnşaata falan gider artık.
Valla hapis yatması çok mesele degil mesleki hayatının darbe alması en büyük ceza ona

Konu fake değil keşke öyle olsa bu kadar acı çekmesem.Dıger kızın babası imam ona durumdan bahsetsem kızını vermekten vazgeçer mi? Diğer birlikte olduğu evli kadını da bulabilirim.O da bir imamın kızı demişti hangi camide çalıştığını biliyorum.2 şahit olmuş oluyor adamın çapkın olduğuna.Başıma bir şey gelir mi bana inanırlar mı? Yoksa erkektir elinin kiridir diye mi düşünürler.Kendi babamı düşünüyorum beni vermezdi öyle bir adama.
Kızım sen gerçekten akılsız mısın sırf adam sana kalsın diye söylemek istiyosun da kendini onlara rezil ediceksin bu kadar olaydan sonra o herif de ailene seni patlatcak sen kendi baban seni verirdi vermezdiyi düşünceğine kendi baban bu haltları yediğini öğrenince ne yapcak onu düşün sen cidden akılsızsın ya hakaret falan olarak değil gerçek anlamda akılsız

Ben sizinle dertleşmek istedim.Siz beni yakacak ateşe benzin dökmek istiyorsunuz.Adam benim yüzümden ifşaladığını anlarsa beni öldürecek çocuklarının üzerine yemin etti tek bir kişiye bir şey söylersen kafana sıkacağım diye.
Hicbir sey yapamaz hicbir halt yapamaz:) versene sen sunun bilgilerini ne yapacakmıs bakalım bu popüler “dersane hocası” hadi gectim bana ulastırsana sunu. :) bak adını, sanını vermicem sadece ulastır.

Kızım sen gerçekten akılsız mısın sırf adam sana kalsın diye söylemek istiyosun da kendini onlara rezil ediceksin bu kadar olaydan sonra o herif de ailene seni patlatcak sen kendi baban seni verirdi vermezdiyi düşünceğine kendi baban bu haltları yediğini öğrenince ne yapcak onu düşün sen cidden akılsızsın ya hakaret falan olarak değil gerçek anlamda akılsız
Bir şey yapmayacağım zaten.Kız da ailesi bana inanmaz.Ben sıradan bir ögrenciyim adam bana daha önce evli kadınla ilişkisini bana nasıl anlattiysa kadın bana takıntılıydı vs.dediyse benim için de onlara aynı şeyi söyler.Herkes ona inanır.Ha inanıp benim yüzümden ayrılırsa da adam benim hayatımı bitirir.Ben o yüzden kıza ya da ailesine bir şey söylemeyeceğim.Adamın dediği de şu sen kıza bir şey söylesen bile hiçbir şeyi değiştirmez o da kabul eder beni tercih etti diye düşünür.Ben zaten evlenmiş ayrılmış çocukları olan bi adamım.Kimle yatmış kalkmış kız bununla ilgilenmez diyor.Kız ona gösterdiği ilgiye sevgiye şefkatli tavırlarına bakar.Ben nasıl aşıksam o kız da aşıktır sonuçta vazgeçemez ondan ne olursa olsun.Onu aldatmış olduğunu bilse bile bence vazgeçmez.

Eski sevgilim aynı zamanda dershanede öğretmenimdi. Sınıfa girince “Bu sınıfa girince güneşim doğuyor.” derdi. Bazen kimse bakmazken bana öpücük atar, göz kırpardı. “Güneşimin doğuşu şerefine bütün sınıfa çay ısmarlayacağım.” gibi şeyler söylerdi. Ben hafta sonu grubundaydım. Sınıfımıza onun dersine hafta içi grubundan bir kız da gelir, en ön sıraya otururdu. Şimdiki sevgilisi o kızmış. Belki de o güzel sözleri aynı anda ikimize de söylemiş…
Benimle hâlâ birlikte oluyor. O kızı da herkesten saklıyor.
Belki onunla evlenecek, belki onu da beni kandırdığı gibi kandırıyor, bilemiyorum. Ben onları birlikte gördüm ve eski sevgilime sevgilisinin kim olduğunu öğrendiğimi söyledim. Kıza hâlâ benimle görüştüğünü söyleyeceğimi söyledim.
Bana,“Öyle bir şey yaparsan seni öldürürüm. Açık resimlerini ailene atarım.”şeklinde, çocuklarının üstüne yemin ederek tehdit etti.Ses kayıtları var.
“Kıza da derim ki bu benim peşimde koşan takıntılı biri.” dedi.
“Hatta kız inanmasa bile, ben onu tercih ettim diye düşünüp seninle yatıp kalktığımı sineye çeker.” diye ekledi. Kızın babası imam. Adamın söylediğine göre ailesi adamı kabul etmiş.
Adam buna rağmen hâlâ benimle ilişki yaşamak istiyor.
“Seninle ten uyumumuz var, evlensem bile senin hep yanında olurum.” gibi konuşuyor.
Ben kıza hiçbir şey anlatmamayı düşünüyorum çünkü bana inanmayabilir; belki de her şeyi bilse bile onu o şekilde kabul eder. Ama bazen “Kızın ailesiyle konuşsam mı?” diye de düşünüyorum. Kız aldatıldığını bilse ne olur, ailesi ne yapar bilemiyorum.
Adam daha önce de evlenmiş, ayrılmış, 2 çocuklu ve kızdan 14 yaş büyük. Ben de hatalı olduğumu biliyorum; bu adama taviz verdiğim için, paramı kaptırdığım için, kendimi kullandırdığım için… Babamdan göremediğim sevgiyi ondan gördüm sandım. Beni bırakmasın diye çok çaba harcadım. O da beni tamamen bırakmadı.
Bir arkadaşım durumu biliyor. “Gençsin, güzelsin, başka birini bul. O adamdan sana fayda yok.” diyor. Ama ben de adama karşı bir bağımlılık oluştuğunu hissediyorum. Ona sarılınca kendimi huzurlu hissediyorum. Hep bana kurdurduğu hayalleri düşünüyorum.
Bu durumdan nasıl kurtulabilirim?
Adam evlense bile eşini aldatabilecek biri. Şu anki sevgilisini de benimle aldatıyor. Adamın beni sevmediğini artık anlıyorum; kimse sevdiği insanı ölümle, aileyle, mahrem fotoğrafla tehdit etmez.Kızın ailesi durumu bilse ondan vazgeçerler mi, yoksa beni mi suçlarlar?
Adamın daha önce evli bir öğrencisiyle de ilişki yaşadığını biliyorum. Bana o kadın hakkında şöyle demişti:
“Kadın beni takip etti, metroya bindik, yanıma oturdu. Sesini çıkartırsan ‘beni taciz ediyor’ derim.” demiş. “Evime kadar takip etti, ‘Kocam evde yok, seninle ilişki yaşamak istiyorum.’ dedi, ben de onu defettim.” diye anlattı. Ama o olayı yaşadığı dershaneden atılmış. Ben o kadınla da ilişki yaşadığını düşünüyorum. O kadının babası da imamımış. Adam sanki hep aynı tip kızları seçiyor: Kapalı, mütevazı, aile baskısıyla büyümüş, sevgi açlığı olan…
Benim ailem de muhafazakâr. Onunla bir şeyler yaşadığımı bilseler mahvolurum.
Hem yaşadıklarımı anlatmak hem de sizden fikir almak istedim.
Ben nerede hata yapıyorum?
adamdan doğruca ayrıl kızım. yaşın genç belliki. kendini kullandırma. adam hem paranı yemek için seninle hemde seni kullanmak için. ne kadar adilik bu. adamı çalıştığı yerdende attırmak lazım. ben oğlan çocuk sahibiyim kızım olsaydı öyle bir dersaneye yazdırıp öğretmeni böyle yapsaydı o adamı attırmakla kalmaz hapse soktururdum. ne insanlar var

Bir şey yapmayacağım zaten.Kız da ailesi bana inanmaz.Ben sıradan bir ögrenciyim adam bana daha önce evli kadınla ilişkisini bana nasıl anlattiysa kadın bana takıntılıydı vs.dediyse benim için de onlara aynı şeyi söyler.Herkes ona inanır.Ha inanıp benim yüzümden ayrılırsa da adam benim hayatımı bitirir.Ben o yüzden kıza ya da ailesine bir şey söylemeyeceğim.Adamın dediği de şu sen kıza bir şey söylesen bile hiçbir şeyi değiştirmez o da kabul eder beni tercih etti diye düşünür.Ben zaten evlenmiş ayrılmış çocukları olan bi adamım.Kimle yatmış kalkmış kız bununla ilgilenmez diyor.Kız ona gösterdiği ilgiye sevgiye şefkatli tavırlarına bakar.Ben nasıl aşıksam o kız da aşıktır sonuçta vazgeçemez ondan ne olursa olsun.Onu aldatmış olduğunu bilse bile bence vazgeçmez.
Hala ne zırvalıyosun anlamadım ki vazgeçse bile sana kalmaz adam bu kadar aşağıladığı kadınla gelip olmaz erkekler elin esc sine bile nasıl kibar zarif özel davranıyor seni yerin dibine sokmuş kendine gel ya birden yediğin bütün haltlar babanın annenin ayağına serilir artık sal şu adamı

Bir iki dershaneyi aradım bakalım bulacam bunu ben :D
40-41 yaşlarında kendisi karadenizli popüler olan seminer veren evlenmiş boşanmış iki çocugu olan erkek hocanız var mı ? :D
Bulsan ne olacak olan bana olacak.Adam evime kadar biliyor şu an ailemde yanımda yok gelip beni öldürse öfkesine kapılsa ne olacak haberlerden izlersiniz öğretmen öğrencisini öldürdü diye.Bir şey yapamaz diyorsunuz ama yapabilir de.Sonucta ona bağımlı olan kişi de benim vazgeçemeyen kişi de benim.Adam bana değer vermiyor benim yüzümden hayatı bozulsa işi bozulsa ciddi gördüğü kızdan ayrılsa bana zarar vermemesi için bir sebep var mı yok

Bir iki dershaneyi aradım bakalım bulacam bunu ben :D
40-41 yaşlarında kendisi karadenizli popüler olan seminer veren evlenmiş boşanmış iki çocugu olan erkek hocanız var mı ? :D
Ki adam evlenmiş ayrılmış olduğunu herkesten saklıyor zaten kimse bilmez

Bulsan ne olacak olan bana olacak.Adam evime kadar biliyor şu an ailemde yanımda yok gelip beni öldürse öfkesine kapılsa ne olacak haberlerden izlersiniz öğretmen öğrencisini öldürdü diye.Bir şey yapamaz diyorsunuz ama yapabilir de.Sonucta ona bağımlı olan kişi de benim vazgeçemeyen kişi de benim.Adam bana değer vermiyor benim yüzümden hayatı bozulsa işi bozulsa ciddi gördüğü kızdan ayrılsa bana zarar vermemesi için bir sebep var mı yok
Diger kurbanları kurtarırız biz de n'apalım.

Back
X