Eski sevgilimden ölüm tehdidi aldım

Waaaoovvv

Bu adam hayatı o kadar çok seviyor ki farkında bile değilsin. Seni öldürüp başına iş almaz.

Bu adam hayatı o kadar çok seviyor ki farkında bile değilsin. Seni öldürüp başına iş almaz.
Valla bunca rezillikten sonra bir bok yapamaz.
Girdiği deliğin kapısına beton döküp, aglayarak günlüğüne yazmakla meşgul olur anca

Valla bunca rezillikten sonra bir bok yapamaz.
Girdiği deliğin kapısına beton döküp, aglayarak günlüğüne yazmakla meşgul olur anca
Hapis yatma durumu yok bu bir disiplin soruşturması olacak çünkü adli değil. Ama hapis ödül olurdu. Bundan sonra gidecek kapısı kalmayacak, mesleğini yapamayacak. O dosyadaki kırmızı çizik unutulmayacak çünkü. İnşaata falan gider artık.

Valla hapis yatması çok mesele degil mesleki hayatının darbe alması en büyük ceza ona

Kızım sen gerçekten akılsız mısın sırf adam sana kalsın diye söylemek istiyosun da kendini onlara rezil ediceksin bu kadar olaydan sonra o herif de ailene seni patlatcak sen kendi baban seni verirdi vermezdiyi düşünceğine kendi baban bu haltları yediğini öğrenince ne yapcak onu düşün sen cidden akılsızsın ya hakaret falan olarak değil gerçek anlamda akılsız

Hicbir sey yapamaz hicbir halt yapamaz:) versene sen sunun bilgilerini ne yapacakmıs bakalım bu popüler “dersane hocası” hadi gectim bana ulastırsana sunu. :) bak adını, sanını vermicem sadece ulastır.

Bir şey yapmayacağım zaten.Kız da ailesi bana inanmaz.Ben sıradan bir ögrenciyim adam bana daha önce evli kadınla ilişkisini bana nasıl anlattiysa kadın bana takıntılıydı vs.dediyse benim için de onlara aynı şeyi söyler.Herkes ona inanır.Ha inanıp benim yüzümden ayrılırsa da adam benim hayatımı bitirir.Ben o yüzden kıza ya da ailesine bir şey söylemeyeceğim.Adamın dediği de şu sen kıza bir şey söylesen bile hiçbir şeyi değiştirmez o da kabul eder beni tercih etti diye düşünür.Ben zaten evlenmiş ayrılmış çocukları olan bi adamım.Kimle yatmış kalkmış kız bununla ilgilenmez diyor.Kız ona gösterdiği ilgiye sevgiye şefkatli tavırlarına bakar.Ben nasıl aşıksam o kız da aşıktır sonuçta vazgeçemez ondan ne olursa olsun.Onu aldatmış olduğunu bilse bile bence vazgeçmez.

adamdan doğruca ayrıl kızım. yaşın genç belliki. kendini kullandırma. adam hem paranı yemek için seninle hemde seni kullanmak için. ne kadar adilik bu. adamı çalıştığı yerdende attırmak lazım. ben oğlan çocuk sahibiyim kızım olsaydı öyle bir dersaneye yazdırıp öğretmeni böyle yapsaydı o adamı attırmakla kalmaz hapse soktururdum. ne insanlar var

Hala ne zırvalıyosun anlamadım ki vazgeçse bile sana kalmaz adam bu kadar aşağıladığı kadınla gelip olmaz erkekler elin esc sine bile nasıl kibar zarif özel davranıyor seni yerin dibine sokmuş kendine gel ya birden yediğin bütün haltlar babanın annenin ayağına serilir artık sal şu adamı

Bir iki dershaneyi aradım bakalım bulacam bunu ben
40-41 yaşlarında kendisi karadenizli popüler olan seminer veren evlenmiş boşanmış iki çocugu olan erkek hocanız var mı ?
Bulsan ne olacak olan bana olacak.Adam evime kadar biliyor şu an ailemde yanımda yok gelip beni öldürse öfkesine kapılsa ne olacak haberlerden izlersiniz öğretmen öğrencisini öldürdü diye.Bir şey yapamaz diyorsunuz ama yapabilir de.Sonucta ona bağımlı olan kişi de benim vazgeçemeyen kişi de benim.Adam bana değer vermiyor benim yüzümden hayatı bozulsa işi bozulsa ciddi gördüğü kızdan ayrılsa bana zarar vermemesi için bir sebep var mı yok

Bir iki dershaneyi aradım bakalım bulacam bunu ben
40-41 yaşlarında kendisi karadenizli popüler olan seminer veren evlenmiş boşanmış iki çocugu olan erkek hocanız var mı ?
Ki adam evlenmiş ayrılmış olduğunu herkesten saklıyor zaten kimse bilmez

Diger kurbanları kurtarırız biz de n'apalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…