• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski sevgilimden ölüm tehdidi aldım

Beni kazanmak için git türbelerde dua et demişti daha önce de.Kizla aynı durumdayız ikimizde işsiz.Ama maddi olarak ve psikolojik olarak kullandığı da benim.Gidip ondan para isteyemiyor derdini ona anlatamıyor.Bana demişti ki dertlerim var ancak seninle paylaşabilirim.Sonucunda yine para istemişti.Ben geri isteyince kendimi çok kötü hissettim.
Şaka olmanı diliyorum artık. Hem dertlerini dinliyor hemde borç mu veriyorsun? Adam bildiğin parazit, maddi-manevi-cinsel her anlamda sömürülüyorsun. Tamam aşıkken gözü kapanır insanın ama sana doğru-yanlış söyleniyor, sende biliyorsun doğrunun ne olduğunu. Bu saatten sonra aksiyon almak kalmış, bıçakla kesip atar gibi kes at. Yani madem sünepe parazit seviyorsun, bu ara bu tipler moda bu sefer birde başka versiyonunu dene.

Şaka olmanı diliyorum artık. Hem dertlerini dinliyor hemde borç mu veriyorsun? Adam bildiğin parazit, maddi-manevi-cinsel her anlamda sömürülüyorsun. Tamam aşıkken gözü kapanır insanın ama sana doğru-yanlış söyleniyor, sende biliyorsun doğrunun ne olduğunu. Bu saatten sonra aksiyon almak kalmış, bıçakla kesip atar gibi kes at. Yani madem sünepe parazit seviyorsun, bu ara bu tipler moda bu sefer birde başka versiyonunu dene.
Girsin X'e, kadın her şeyi yapsın ben s*kimi d*şşamı yayıp yatayım kafasında çok adam var. Kendini kurtaracağı yok bari değişiklik olsun. Bu adamın etrafı kalabalık zaten ihtiyacı yok, bu kadar bulamayan var hem sevaba girmiş olur.

Benden 230 a yakın para aldı.Ben de ücretli öğretmenlik yaparak altın alıp birikim yapıp harcamayarak yıllarca biriktirdiğim paraydi
verdin mi bari?
benim annemin erkek kardesi de götünde don olmayan kenan baran.
o da senin gibi salak kadinlarla birlikteyip yasayip arabasini yeniletiyordu
hikayenin sonunda olan kadina oluyor. yapma kendine bu kötülüğü

Adam da dershanede popüler herkesin sevdiği biri.Derste hep şakalar yapar herkesi güldürür.Maaşının da iyi olduğunu söylüyor ama sürekli sıkışıkta bilmiyorum kötü de olsa benim için değişmezdi.
adam keske maymunluk yapana , kiz tavlayana kadar ders anlatsa belki sen ucretli ogretmenlik yapmaz atanırdin

verdin mi bari?
benim annemin erkek kardesi de götünde don olmayan kenan baran.
o da senin gibi salak kadinlarla birlikteyip yasayip arabasini yeniletiyordu
hikayenin sonunda olan kadina oluyor. yapma kendine bu kötülüğü
Verdim isteyince çok alınıyor uzuluyor sonra onu üzünce ben daha çok üzülüyorum kendimi kötü hissediyorum

Adam da dershanede popüler herkesin sevdiği biri.Derste hep şakalar yapar herkesi güldürür.Maaşının da iyi olduğunu söylüyor ama sürekli sıkışıkta bilmiyorum kötü de olsa benim için değişmezdi.
Bu arada kocam deshanecilik yaptı büyük bir şehirde popüler bir hocaydı. Maaşları az çok biliyorum. Evet KPSS hocaları bir tık çok kazanır ama sadece çift senelerde kazanır. Öyle devasa çok kazanamazlar. Özel ders portföyü genişse kazanır.
Adam öyle hem çocuklara nafaka hem yeni eş falan idare edecek parasal durumda değil. Dolayısıyla akıllı ol. Kullandırma kendini

Kızı da saklıyor sosyal medyada hep kendi resimlerini paylaşıyor.Bilmiyorum onunla evlenir mi.Evlense bile benimle de devam etmek istiyor.Çocukları adamın evlenmesine çok karşıymış belki de evlenmez bu şekilde devam eder kızlarla bilmiyorum.Eski karısıyla da görüsüyor cinsel anlamda bunu da farkettim.Eski karisı şehir dısında olduğu icin kısıtlı.Benim bu durumdan çıkmam gerek bir şekilde o bana yazdığında hayır demem gerek.Pazartesi günü izin günüm bir derdim var sana anlatmak istiyorum dedi en son.sonunda yine ilişki yaşanacak yine üzülen ben olacağım.
onu bunu geçtim de adamın etrafındaki kadın popülasyonu nedir böyle ya? herkes hastası olmuş meğer dağ ayısının.

ne numarası varmış acaba böyle? hadi bu gençler toy bir şey görmemiş de eski karısı bile hala görüşüyormuş.

senin yapacağın şey bir anda görüşmeyi kesmek. git terapi al, tedavi ol vs. buna rağmen tacizlerine devam ederse de gidersin gerekli uzaklaştırmayı alırsın.

yani olayın içindeyken görülemiyor diyeceğim de sen de farkındasın zaten adamın aynı anda başkalarıyla görüştüğünün. bundan sonrasına devam etmek için zeka geriliğine sahip olmak gerekiyor.

Adam kral kaybederse kitabındaki Kenan baran gibi.Kadinlarla iletişimi çok iyi.Kendimi o hikayede gibi hissediyorum.
kadınlarla iletişimi çok mu iyi? holololo morobo falan diye konuşan, kişisel bakımına özen göstermeyen bir hayvan olduğuna eminim. hala yine görüşeceğiz, yine ilişkiye gireceğiz diyorsun. ya sabır gerçekten

Kıyamam ya.
Çok alınıp üzülüyor demek.
Bir an evvel işe girip beslemeye devam et sizin dağ ayısını.
İnşallah atanır da yüz gram altın mehri muaccel ile alır nikahına bu ayı beyi konu sahibi. Bunu da biri alacak sonuçta da. En heveslisi bu, bu alsın beslesin.

Daha önceki konunuzu da biliyorum. Ne sizin zihin setiniz normal neden o adamla birlikte olan kızın ki normal. Allah akıl fikir versin siz iki kadına da.

Girsin X'e, kadın her şeyi yapsın ben s*kimi d*şşamı yayıp yatayım kafasında çok adam var. Kendini kurtaracağı yok bari değişiklik olsun. Bu adamın etrafı kalabalık zaten ihtiyacı yok, bu kadar bulamayan var hem sevaba girmiş olur.
Bu kadar aşağılanmayı kabul etmeyi ben artık derin bir özsaygı eksikliğine bağlıyorum. Cidden bu ülkede kadınlara özsaygı, özgüven ve öz şefkat üzerine psikolojik destek verilmeli. Herkesin az çok getirdiği bir travma vardır kadın olarak ama bunu kendi içinde halleden veya destek alarak çözen çok kadın da var. Malesef bu sorunlar ilişkilerde kendini sevdirebilmek adına gereginden fazla fedakarlık yapma, erkek rolüne girip karşı tarafın nazını çekmeye dönüyor. Halbuki adam sevse önünde hiçbir engel yok konu sahibine gelebilmek için ama gelmez çünkü onun tek istediği hiçbir bedel ödemeden sömürüsüne devam etmek. Bu anlamda kendi içine dönüp bu sorunu çözmedikçe (Ben neden beni istemeyen bir adama kul köle oluyorum?) bu adam gider, sizin dediğiniz gibi başka bir kan emici parazit gelir çünkü erkekler şuan çalışmadan para kazanmanın ve çabalamadan ilgi görmenin kolaylaştığının farkında ve buna alıştılar. En azından ona da bir çeşitlilik olur, oturup adamın dönüşünü beklemez kuzu kuzu.

Yok olabilir bizde de böyle çok olay dönerdi.

Dershaneye hocayla çıkmak için gelen, dershanede öğrenci avına çıkan öğrenci / öğretmenler malesef var.

Bir de bunun üniversite versiyonu var.

Öğrenci kızlar yaşıtlarını beğenmiyorlar parasız çulsuz arabasız buluyorlar, hocalara düşüyorlar.

Hocalarda kendi dengi kadınları kolay kandıramıyorlar. Öğrenciyi kandırmak çok kolay.

Win/Win iğrenç bi ilişki.

Konu sahibi de demiş : öğretmen hep aynı tip kızlara yürüyormuş aile baskısıyla kapananlara.

Bizim memlekette öğrencileriyle takılan bir hoca vardı, adamın kendi ismiyle dershanesi vardı hatta.

Kaç tane öğrenciyle sevgili oldu kaçıyla evlendi.

Öldü de kurtuldu aileler.
Aslında evet benim dershanemde ki matematik hocası da ( benim sınıfa da giriyordu ) başka sınıftan öğrencisiyle evlendi sonra kurumdan uzaklastirildi da konu bana yine de geçmedi konu aşırı detaysiz yazılmış ve sanki bir erkek tarafından yazılmış gibi geldi

Son düzenleme:
Ya adam ağzını açarsan yaparım diyor, tamam yine savunulacak gibi değil ama konu sahibi kaşınıyor bu konuda. Çek git ne demeye yapışıyosun. O zaman da tehdit ederse uzaklaştırma alırsın. Adamı kendine çekmek için demiş ki o kıza her şeyi söylerim. Adam da sen onu yapınca benim elim armut mu toplayacak demiş. Eminim konu sahibi dönüp gitse adam peşinde bile koşmaz, vardır onun portföyünde bikaç daha.

Adamda kaşınıyor. Kendisine takıntılı olan kadını bile bile yanında tutuyor ve kullanıyor. Yetmiyor 'evlensem bile senden vazgeçmem, ten uymumuz var' diyerek zaten takıntılı olan konu sahibinin takıntısını bilinçli bir şekilde besliyor. Böylelerine hiç bir şey olmayacağı bilinse bile şikayet edilmelidir.

40lı yaşlarda ben 30 yaşındayım diğer kız 33 ama başka bir kız daha olsa adam hayır demeyecek biri.Cok yakışıklı da değil ama ağzı laf yapıyor.İkna kabiliyeti yüksek.2×2=5dese ikna edebilecek biri.
Yok canım o senin hiç erkek görmemişliğindir büyük ihtimal.

Adamda kaşınıyor. Kendisine takıntılı olan kadını bile bile yanında tutuyor ve kullanıyor. Yetmiyor 'evlensem bile senden vazgeçmem, ten uymumuz var' diyerek zaten takıntılı olan konu sahibinin takıntısını bilinçli bir şekilde besliyor. Böylelerine hiç bir şey olmayacağı bilinse bile şikayet edilmelidir.
Bizim orda iki karılı herif vardı, ikisi yetmemiş bi de evli kadına musallat olmuş, kadın aldı eline saçmalı tüfeği bunu kasığından vurdu, malesef tam isabet alamamış ç.k kurtuldu. Adamı da kaşıyan olur elbet bi gün, konu sahibi olmayacağı kesin ama.

Kız adama dağ ayısı kocammm diye not yazmıştı böyle yazdıysa illa ki bir şeyler yaşamışlardir diye düşünüyorum zaten adam dokunmadan duramayan biri.

Yav siz şaka mısınız? 2 çocuklu kart zamparanin teki ile beraber olan kız normal olabilir mi? Bu mümkün değil. Nerede eşitsiz ilişkilerde bulunan birini görsem genelde yaşı küçük olan normal olamıyor.

40lı yaşlarda ben 30 yaşındayım diğer kız 33 ama başka bir kız daha olsa adam hayır demeyecek biri.Cok yakışıklı da değil ama ağzı laf yapıyor.İkna kabiliyeti yüksek.2×2=5dese ikna edebilecek biri.
O ikna kabiliyetini sizlerde kullanabilir ancak.
260 binimi ona verip kendimi de üstüne düdükletecek kadar beni ikna edemez mesela hshs

Back
X