- 20 Ocak 2010
- 50.378
- 201.396
- 1.223
- 44
Toş toşT.... Ne dolduramadim ben boşluğu merakta ettim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Toş toşT.... Ne dolduramadim ben boşluğu merakta ettim
Kenan hem fadiyi yataga atip hem parasini yemiyor amaAl işte kral kaybederse fadi sensin
BoşanmışSu testisi su yolunda kırılmış.ne işiniz var evli çocuklu adamla sonra da başıma bela oldu diyorsunjz
Tabi suan evli olsa zinhar yapmazsin :))Boşanmış
Sana da ne fark eder ya. Adam o kızla evlenınce hemen terk edeceksin kesin canı gönülden inanıyoruz şu an buna hep beraber.Boşanmış
Ruhsal açıdan fikirler aynı fadi. Değiştirebilirim sandım. Ben farklıyım sandım. O da böyle düşünüyordu ta ki karısıyla mutlu mesut olduğunu, asla boşanmayacağını, kendisinin farklı olmadığını anlayana kadar…bu psikolojide zaten maddiyata bakmıyorlar. Adam yeter ki gitmesin güzel söz söylesin her şeyi kabul ederler.Kenan hem fadiyi yataga atip hem parasini yemiyor ama
260 bine kadar he diyebilirdim.Ruhsal açıdan fikirler aynı fadi. Değiştirebilirim sandım. Ben farklıyım sandım. O da böyle düşünüyordu ta ki karısıyla mutlu mesut olduğunu, asla boşanmayacağını, kendisinin farklı olmadığını anlayana kadar…bu psikolojide zaten maddiyata bakmıyorlar. Adam yeter ki gitmesin güzel söz söylesin her şeyi kabul ederler.
İlk defa böyle bir durumun içine düştüm. Normalde böyle bir ilişkiye düşeceğim aklımın ucundan bile geçmezdi. Aldatacak, birden fazla ilişki kuracak bir adamla birlikte olmayı asla istemezdim. Ama bir yanım hep “Belki onu düzeltebilirim” diye düşündü. Hayatında tek kişi ben olabilir miyim, daldan dala konmasını engelleyebilir miyim diye umut ettim.
Ne zaman ona daha çok değer versem, ne zaman isteklerini yerine getirsem, aslında kendi değersizliğimi biraz daha büyüttüğümü fark ediyorum. Yanımda bana iki güzel söz söylediğinde mutlu oluyorum. Sevgi kırıntılarıyla doymaya çalışıyorum.Başka kimseyle görüşemiyorum, başkasına bile bakamıyorum. Çünkü içimde hâlâ onu düzeltme umudu var. Ama her seferinde ben verdikçe azalıyorum, ben çabaladıkça biraz daha yok oluyorum.
Bana hâlâ “Dua et, belki seninle olur” dediği için, belki benimle evlenir, belki hayatımız düzene girer diye düşünüyorum. Diğer kıza hiçbir şey söylemememin sebebi, eğer söylersem aralarının benim yüzümden bozulacağını ve aklının o kızda kalacağını, beni tamamen sileceğini düşünüyor olmam. Belki atanırsam, belki bir fırsat olursa benimle olacak.Bu süreçte benimle de görüşmek isteyen, teklif eden başka erkekler oluyor. Ona söylediğimde ise “Mutlu olamazsın” gibi cevaplar alıyorum. Ben onun gerçekten mutlu olmasını istiyorum ve bunun için çaba gösteriyorum. Eğer o kızla evlenirse, onun da mutlu olmasını isterim ve bu durumda onunla görüşmeye devam etmem.Şimdi ise, belki benimle olmasını sağlamak için onun istediği şeyleri yapıyorum, kendimi ona adıyorum.Tabi suan evli olsa zinhar yapmazsin :))
Affferin kuzuma.Bana hâlâ “Dua et, belki seninle olur” dediği için, belki benimle evlenir, belki hayatımız düzene girer diye düşünüyorum. Diğer kıza hiçbir şey söylemememin sebebi, eğer söylersem aralarının benim yüzümden bozulacağını ve aklının o kızda kalacağını, beni tamamen sileceğini düşünüyor olmam. Belki atanırsam, belki bir fırsat olursa benimle olacak.Bu süreçte benimle de görüşmek isteyen, teklif eden başka erkekler oluyor. Ona söylediğimde ise “Mutlu olamazsın” gibi cevaplar alıyorum. Ben onun gerçekten mutlu olmasını istiyorum ve bunun için çaba gösteriyorum. Eğer o kızla evlenirse, onun da mutlu olmasını isterim ve bu durumda onunla görüşmeye devam etmem.Şimdi ise, belki benimle olmasını sağlamak için onun istediği şeyleri yapıyorum, kendimi ona adıyorum.
Bana hâlâ “Dua et, belki seninle olur” dediği için, belki benimle evlenir, belki hayatımız düzene girer diye düşünüyorum. Diğer kıza hiçbir şey söylemememin sebebi, eğer söylersem aralarının benim yüzümden bozulacağını ve aklının o kızda kalacağını, beni tamamen sileceğini düşünüyor olmam. Belki atanırsam, belki bir fırsat olursa benimle olacak.Bu süreçte benimle de görüşmek isteyen, teklif eden başka erkekler oluyor. Ona söylediğimde ise “Mutlu olamazsın” gibi cevaplar alıyorum. Ben onun gerçekten mutlu olmasını istiyorum ve bunun için çaba gösteriyorum. Eğer o kızla evlenirse, onun da mutlu olmasını isterim ve bu durumda onunla görüşmeye devam etmem.Şimdi ise, belki benimle olmasını sağlamak için onun istediği şeyleri yapıyorum, kendimi ona adıyorum.
Valla yesin bebem bence helali hoş olsunÖff!! Git ne halin varsa gör!
İnsanlar o kadar şey yazdı çizdi. Sizin bir kulağınızdan girmemiş bile. Atanırsam beni beğenir ümidini bel bağlamışsin bu herif için. Ama öyle bir şey olmayacak. Seni asla sevmeyecek ve seninle asla evlenmeyecek. Atanırsan ve onunla birlikte olmaya devam edersen sadece daha fazla paranı yiyecek o kadar.
Adam evlense bile eşini aldatabilecek biri. Şu anki sevgilisini de benimle aldatıyor. Adamın beni sevmediğini artık anlıyorum
Kendinle nasıl bir alıp veremediğin var kendini ne derece değersiz görüyorsun da bile isteye iğrenç bir insanla evlilik peşindesin. Kendini layık gördüğün tipe bak. Evlilik evcilik oyunu mu bir ömür ağız kokusunu çekeceğin kişi bu mu olacak. Evlenin sonra da her ay cinsel yoldan bulaşan hastalık testi yaparsın artıkbelki benimle evlenir, belki hayatımız düzene girer diye düşünüyorum
E Bi zahmet buluşmadan buluşmaya kendini tatmin etmek amaçlı senin de gönlünü hoş edecekoluşuyor.Adam onunla buluştuğumuzda bana çoğu zaman iyi şekilde yaklaşıyor.
Sen "belki seninle olurum" cümlesini kabul edebiliyor musun? Bir adamın hatta DUL VE ÇOCUKLU, UTANMAZ, SAPIK,GÖREVİNİ KÖTÜYE KULLANAN BIR ERKEĞİN "belkisi", "yedeği" olmayı kabul ediyor musun? Galiba evet. Böyle giderse 10 sene sonra evlilik dışı 2 çocuğuna bakmaya çalışıyor olacaksın.Ben adama bağımlı hissediyorum kendimi bundan nasıl kurtulurum bilmiyorum.Ona hayır diyemiyorum.Bana dua et belki seninle olur diyor.O canımı yakıyor ama onsuz daha kötü.Tramvatik bir bağ oluştu beynimde.“Belki seninle olurum”“Seni bırakamam” diyerek beynime umut kırıntısı veriyor.Sanki kumar makinesi gibi düşünün.Bazen kazanıyorsun, çoğu zaman kaybediyorsun bağımlılık oluşuyor.Adam onunla buluştuğumuzda bana çoğu zaman iyi şekilde yaklaşıyor.Dopamin,oksitosin bütün hormonlar yükseliyor.Yaşadiğım şeyin yanlış olduğunu biliyorum.Eskiden olsa asla başka bir kadına göz ucuyla bile baksa kabul etmezdim şimdi sevgilisi olduğunu bile bile ondan vazgeçemiyorum.
Ya eğri oturup doğru konuşalım ailen elli bin lira ihtiyacım var dese o benim birikimim demek yerine direkt verir miydin. Gitmişsin iki yüz binini vermişsin sen iflah olmazsınVerdim isteyince çok alınıyor uzuluyor sonra onu üzünce ben daha çok üzülüyorum kendimi kötü hissediyorum
Hee neler okuman gerektiğini de söylesin Bi kağıda versin adedine göre oku belki tutar da seninle olur ya. Bu süreçte para biriktir düğün masrafları çok oluyor evlenince borca girecek yine senden isterBana hâlâ “Dua et, belki seninle olur” dediği için
Canım Müge Anlı olsaydı ne güzel şeyler söylerdi şimdiBeni kazanmak için git türbelerde dua et demişti daha önce de.Kizla aynı durumdayız ikimizde işsiz.Ama maddi olarak ve psikolojik olarak kullandığı da benim.Gidip ondan para isteyemiyor derdini ona anlatamıyor.Bana demişti ki dertlerim var ancak seninle paylaşabilirim.Sonucunda yine para istemişti.Ben geri isteyince kendimi çok kötü hissettim.
Kanka geçen gün sg defol u da sen mi sordunT.... Ne dolduramadim ben boşluğu merakta ettim
Hastasin tedavi olBen adama bağımlı hissediyorum kendimi bundan nasıl kurtulurum bilmiyorum.Ona hayır diyemiyorum.Bana dua et belki seninle olur diyor.O canımı yakıyor ama onsuz daha kötü.Tramvatik bir bağ oluştu beynimde.“Belki seninle olurum”“Seni bırakamam” diyerek beynime umut kırıntısı veriyor.Sanki kumar makinesi gibi düşünün.Bazen kazanıyorsun, çoğu zaman kaybediyorsun bağımlılık oluşuyor.Adam onunla buluştuğumuzda bana çoğu zaman iyi şekilde yaklaşıyor.Dopamin,oksitosin bütün hormonlar yükseliyor.Yaşadiğım şeyin yanlış olduğunu biliyorum.Eskiden olsa asla başka bir kadına göz ucuyla bile baksa kabul etmezdim şimdi sevgilisi olduğunu bile bile ondan vazgeçemiyorum.