• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski sevgilimden ölüm tehdidi aldım

Disiplin soruşturması açılır, zaten burası yerli forum, şak diye verirler bilgileri. Konu sahibi anonimim diye bulunmam sanıyor.
Birisi sordu neden soruyorsunuz diye.
Bazı özel mevzular var dedim.
Ne gibi dedi.
Tehdit ve şantaj dedim.
Size karşı mı dedi
Hayır bir tanıdıgıma karşı dedim.
Duraksadı numaranızı verin ben geri dönerim size dedi verdim :D

Aman banane be medeni halinin ne oldugu ben kim oldugu ile ilgileniyorum :D
Adam belki şu imamın kızıyla gerçekten evlenecektir.Ben mutlu olmasını istiyorum beni ne kadar üzmüş olursa olsun.Kimsenin kötülüğünü istemem.Sonuçta onun da beni mutlu ettiği bir geçmişimiz var.Kız zaten 33 yaşında 92li kız da onu seviyor

Adam belki şu imamın kızıyla gerçekten evlenecektir.Ben mutlu olmasını istiyorum beni ne kadar üzmüş olursa olsun.Kimsenin kötülüğünü istemem.Sonuçta onun da beni mutlu ettiği bir geçmişimiz var.Kız zaten 33 yaşında 92li kız da onu seviyor
Ben onun kötülüğünü istiyorum banane senin ne istediginden be :D

Bulsan ne olacak olan bana olacak.Adam evime kadar biliyor şu an ailemde yanımda yok gelip beni öldürse öfkesine kapılsa ne olacak haberlerden izlersiniz öğretmen öğrencisini öldürdü diye.Bir şey yapamaz diyorsunuz ama yapabilir de.Sonucta ona bağımlı olan kişi de benim vazgeçemeyen kişi de benim.Adam bana değer vermiyor benim yüzümden hayatı bozulsa işi bozulsa ciddi gördüğü kızdan ayrılsa bana zarar vermemesi için bir sebep var mı yok
İki mesaj arasındaki samimiyet farkı.. Öldürülme ihtimalin seni adamın canının yanması kadar korkutmuyor. İçin gidiyor adam deyince.

İki mesaj arasındaki samimiyet farkı.. Öldürülme ihtimalin seni adamın canının yanması kadar korkutmuyor. İçin gidiyor adam deyince.
Ona imamı gösterecekler musalla taşında :D
Ben bi bizim Yusuf Yusuf'u da arayayım Ortabağlar'da ikamet eden Amca oglumu :)
O da dershaneci.
Bi ona rica edeyim bakalim
Bizim Yusuf Yusuf iyi bulur :D

Ona imamı gösterecekler musalla taşında :D
Ben bi bizim Yusuf Yusuf'u da arayayım Ortabağlar'da ikamet eden Amca oglumu :)
O da dershaneci.
Bi ona rica edeyim bakalim
Bizim Yusuf Yusuf iyi bulur :D
Birçok detay verdi sırf korkalım diye. Ama daha kötü olacak. 🤣

🙄🙄🙄🙄🙄 Hâlâ seviyorum onun için üzülürüm diyorsunuz ya pes!
Seviyorum adamı ona bir şey olsa ben daha çok üzülürüm.
🧿🧿🧿🧿

Ne korkacam yaw.
Haber bültenlerinde ne kadar sapık oldugunu izlerse aklı başına gelir.
Ben onu suçlamıyorum.Şu an sevgilisi olan kız öğretmene fazlasıyla ilgi gösteriyordu.Sürekli en önde oturup onunla birebir iletişim kurmaya çalışıyordu ders dışında da sürekli yanındaydı.Adamın hafta içi hafta sonu bütün derslerine giriyor göğüslerini kalçasını meydana çıkaracak kıyafetler giyiyordu.Ben her zaman bu kadar sık gidemiyordum ama bazı öğrenciler neredeyse her gün oradaydı.Adamın dediğine göre ona cinsellik teklif eden bir sürü kız varmış.Bu durumun duygusal sınırları zorladığını düşünüyorum.Elbette öğretmenin sorumluluğu çok büyük ama tek taraflı bir durum olmadığını da düşünüyorum.Adam nefsine yenilmiş olabilir.Evet ikimizi aynı anda yürüttü bunu da biliyorum keşke yapmasaydı ama ben bu kadar sevmeseydim bağımlı olmasaydım ona belki tek onunla devam edecekti.Ona hayır diyemeyen benim.

Ben onu suçlamıyorum.Şu an sevgilisi olan kız öğretmene fazlasıyla ilgi gösteriyordu.Sürekli en önde oturup onunla birebir iletişim kurmaya çalışıyordu ders dışında da sürekli yanındaydı.Adamın hafta içi hafta sonu bütün derslerine giriyor göğüslerini kalçasını meydana çıkaracak kıyafetler giyiyordu.Ben her zaman bu kadar sık gidemiyordum ama bazı öğrenciler neredeyse her gün oradaydı.Adamın dediğine göre ona cinsellik teklif eden bir sürü kız varmış.Bu durumun duygusal sınırları zorladığını düşünüyorum.Elbette öğretmenin sorumluluğu çok büyük ama tek taraflı bir durum olmadığını da düşünüyorum.Adam nefsine yenilmiş olabilir.Evet ikimizi aynı anda yürüttü bunu da biliyorum keşke yapmasaydı ama ben bu kadar sevmeseydim bağımlı olmasaydım ona belki tek onunla devam edecekti.Ona hayır diyemeyen benim.
Ufff banane ya bana anlatma bunları
Ben başka şeylerin peşindeyim.
Hatta dershanede öğretmen olan amca ogluma yazdım, musait olduğunda bir konuşalım bakalım bu sapığı.
Hem cimer yoluyla hem de sosyal medya yoluyla haber kanallarına düşsün de hem şantaj ve tehdit etmek neymiş görsün it.

Nefsine dışarda yenilseymiş, öğretmenlik yaptığı kurumda değil. Bu boşuna disiplin suçu değil, kaldı ki tehdit ile şantaj da girmiş işin içine. İstediğin kadar dil dök, sevgilini kurtaramayacaksın.

Hatta dur ekleyeyim sana ispat olsun

Eklentiler

• 1000114006.webp
    1000114006.webp
    41,5 KB · Görüntüleme: 49
Back
X