• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski sevgilimden ölüm tehdidi aldım

Screenshot_2025-11-27-15-36-25-629_com.google.android.googlequicksearchbox-edit.webp

Konu sahibi sende de ne mide var maşallah ya.
Bu beş para ermez erkekler ortalıkta arsız arsız senin gibi kadınlar olduğu için dolaşıyor.
Paranı yiyor, iğrenç ilişkilerini anlatıyor, çöp yerine koyuyor seni ama sen mutlu olsun falan diyorsun.
Ne yaşıyorsan hakediyorsunız cidden.

Hatta dur ekleyeyim sana ispat olsun
Tamam onu bulsanız da o da sevgilisinden ayrılır belki.Kız belki benim gibi değildir aldatılmayı kabul etmez.Beni bir daha tehdit ederse zaten ben şikayet edeceğim.Mahkeme kayıtları olursa ispatlanirsa kız da babası da mecbur inanacak.Kafam çok karışık.Kızla da benimle olduğu gibi gönül mü eğlendiriyor yoksa ona karşı gerçekten ciddi mi bilmiyorum.O kızla ciddi olsa onu gerçekten sevse benimle sevişemezdi değil mi

Tamam onu bulsanız da o da sevgilisinden ayrılır belki.Kız belki benim gibi değildir aldatılmayı kabul etmez.Beni bir daha tehdit ederse zaten ben şikayet edeceğim.Mahkeme kayıtları olursa ispatlanirsa kız da babası da mecbur inanacak.Kafam çok karışık.Kızla da benimle olduğu gibi gönül mü eğlendiriyor yoksa ona karşı gerçekten ciddi mi bilmiyorum.O kızla ciddi olsa onu gerçekten sevse benimle sevişemezdi değil mi
Bi halt yapmazsın sen, o yüzden biz yapacağız.

La banane bunlardan :D

Tamam boş ver sen bunları hikaye yazma daha fazla.
Olacakları izle yeter.
Dershanenin müdürü hoca kendisi de kızlara karşı bebeğim beybito diye hitap ediyor.Adama ne diyecek sanki.Gülüp geçecek adam da bana saracak.

Son düzenleme:
Dershanenin müdürü Burak hoca kendisi de kızlara karşı çok ilgili biri bebeğim beybito diye hitap ediyor.Adama ne diyecek sanki.Gülüp geçecek adam da bana saracak.
Demek Burak hoca. Dkdkdksk

Dershanenin müdürü Burak hoca kendisi de kızlara karşı çok ilgili biri bebeğim beybito diye hitap ediyor.Adama ne diyecek sanki.Gülüp geçecek adam da bana saracak.
Tamam biz Burak Hocayla direkt iletişime geçip bu sayfanın linkini atalım.
Bakalım o ne diyecek :D
Muhtemelen iftira atıyor diye sosyal medyada kendisini karaladın diye bir de dava açar sana :D

Bulsan ne olacak olan bana olacak.Adam evime kadar biliyor şu an ailemde yanımda yok gelip beni öldürse öfkesine kapılsa ne olacak haberlerden izlersiniz öğretmen öğrencisini öldürdü diye.Bir şey yapamaz diyorsunuz ama yapabilir de.Sonucta ona bağımlı olan kişi de benim vazgeçemeyen kişi de benim.Adam bana değer vermiyor benim yüzümden hayatı bozulsa işi bozulsa ciddi gördüğü kızdan ayrılsa bana zarar vermemesi için bir sebep var mı yok
Eee madem yok ne adama da bize de yok kıza söylesem yok babasına söylesem diye zırvalanıyosun adamın daha işleri bile bozulmadan ulan bu deli ya konuşursa diye düşünüp seni öldürme planı yine olabilir sonuçta sen aba altından sopayı gösterdin

Tamam biz Burak Hocayla direkt iletişime geçip bu sayfanın linkini atalım.
Bakalım o da ne diyecek :D
Muhtemelen iftira atıyor diye sosyal medyada kendisini karaladın diye bir de dava açar sana :D
Yo niye iftira atayım adamın sayfasında var zaten beybito şeklinde mesajları.Adamın hitap şekli bu samimi davranıyor.Bana da ses kayıtları var bebeğim diye attığı.Ama kötü niyetli değil adamın hitap şekli böyle.Öyle alışmış öyle samimi davranıyor.

Yo niye iftira atayım adamın sayfasında var zaten beybito şeklinde mesajları.Adamın hitap şekli bu samimi davranıyor.Bana da ses kayıtları var bebeğim diye attığı.Ama kötü niyetli değil adamın hitap şekli böyle.Öyle alışmış öyle samimi davranıyor.
Öf tamam bize bunlar lazım degil biz farklı bir şeyin peşindeyiz onu da hallederiz.
Neyse sen önceden seninkine haber et önlem alsın bari :)
Ha bu arada dershane müdürü Burak felan yazman da fazlaca klişe beybim ya ben o dershaneleri teker teker bizim amcaogluyla bi hasbihal edeceğim.

Back
X