- 19 Mayıs 2020
- 48.828
- 219.808
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam onu bulsanız da o da sevgilisinden ayrılır belki.Kız belki benim gibi değildir aldatılmayı kabul etmez.Beni bir daha tehdit ederse zaten ben şikayet edeceğim.Mahkeme kayıtları olursa ispatlanirsa kız da babası da mecbur inanacak.Kafam çok karışık.Kızla da benimle olduğu gibi gönül mü eğlendiriyor yoksa ona karşı gerçekten ciddi mi bilmiyorum.O kızla ciddi olsa onu gerçekten sevse benimle sevişemezdi değil miHatta dur ekleyeyim sana ispat olsun
Bi halt yapmazsın sen, o yüzden biz yapacağız.Tamam onu bulsanız da o da sevgilisinden ayrılır belki.Kız belki benim gibi değildir aldatılmayı kabul etmez.Beni bir daha tehdit ederse zaten ben şikayet edeceğim.Mahkeme kayıtları olursa ispatlanirsa kız da babası da mecbur inanacak.Kafam çok karışık.Kızla da benimle olduğu gibi gönül mü eğlendiriyor yoksa ona karşı gerçekten ciddi mi bilmiyorum.O kızla ciddi olsa onu gerçekten sevse benimle sevişemezdi değil mi
Açık resimlerimi anne babama atarsa ben ne yapacağımBi halt yapmazsın sen, o yüzden biz yapacağız.
La banane bunlardanTamam onu bulsanız da o da sevgilisinden ayrılır belki.Kız belki benim gibi değildir aldatılmayı kabul etmez.Beni bir daha tehdit ederse zaten ben şikayet edeceğim.Mahkeme kayıtları olursa ispatlanirsa kız da babası da mecbur inanacak.Kafam çok karışık.Kızla da benimle olduğu gibi gönül mü eğlendiriyor yoksa ona karşı gerçekten ciddi mi bilmiyorum.O kızla ciddi olsa onu gerçekten sevse benimle sevişemezdi değil mi
Ben kendimi nasıl koruyacağım.Açık resimlerimi anneme babama abime atarsa beni evden atacaklar ne yapacağım 5 kuruş param da kalmadı adama verdim hepsini.La banane bunlardan![]()
Bundan da bananeBen kendimi nasıl koruyacağım.Açık resimlerimi anneme babama abime atarsa beni evden atacaklar ne yapacağım 5 kuruş param da kalmadı adama verdim hepsini.
Sizin için eğlence tabi benim için hayati bir mesele.Bundan da banane![]()
Adama olanları görmekten kendine üzülecek halin kalmaz merak etme.Açık resimlerimi anne babama atarsa ben ne yapacağım
Ben eglenceme bakacagım banane yaw .Sizin için eğlence tabi benim için hayati bir mesele.
Ona hiçbir şey olmaz.Olan bana olur.Adam diyecek kız bana takıntılı peşimi bırakmadı falan.Adama olanları görmekten kendine üzülecek halin kalmaz merak etme.
Tamam boş ver sen bunları hikaye yazma daha fazla.Ona hiçbir şey olmaz.Olan bana olur.Adam diyecek kız bana takıntılı peşimi bırakmadı falan.
Dershanenin müdürü hoca kendisi de kızlara karşı bebeğim beybito diye hitap ediyor.Adama ne diyecek sanki.Gülüp geçecek adam da bana saracak.Tamam boş ver sen bunları hikaye yazma daha fazla.
Olacakları izle yeter.
Disiplin soruşturması böyle bişey değil. Adam öyle iki ifade ile yırtamaz.Ona hiçbir şey olmaz.Olan bana olur.Adam diyecek kız bana takıntılı peşimi bırakmadı falan
Demek Burak hoca. DkdkdkskDershanenin müdürü Burak hoca kendisi de kızlara karşı çok ilgili biri bebeğim beybito diye hitap ediyor.Adama ne diyecek sanki.Gülüp geçecek adam da bana saracak.
Tamam biz Burak Hocayla direkt iletişime geçip bu sayfanın linkini atalım.Dershanenin müdürü Burak hoca kendisi de kızlara karşı çok ilgili biri bebeğim beybito diye hitap ediyor.Adama ne diyecek sanki.Gülüp geçecek adam da bana saracak.
Eee madem yok ne adama da bize de yok kıza söylesem yok babasına söylesem diye zırvalanıyosun adamın daha işleri bile bozulmadan ulan bu deli ya konuşursa diye düşünüp seni öldürme planı yine olabilir sonuçta sen aba altından sopayı gösterdinBulsan ne olacak olan bana olacak.Adam evime kadar biliyor şu an ailemde yanımda yok gelip beni öldürse öfkesine kapılsa ne olacak haberlerden izlersiniz öğretmen öğrencisini öldürdü diye.Bir şey yapamaz diyorsunuz ama yapabilir de.Sonucta ona bağımlı olan kişi de benim vazgeçemeyen kişi de benim.Adam bana değer vermiyor benim yüzümden hayatı bozulsa işi bozulsa ciddi gördüğü kızdan ayrılsa bana zarar vermemesi için bir sebep var mı yok
Yo niye iftira atayım adamın sayfasında var zaten beybito şeklinde mesajları.Adamın hitap şekli bu samimi davranıyor.Bana da ses kayıtları var bebeğim diye attığı.Ama kötü niyetli değil adamın hitap şekli böyle.Öyle alışmış öyle samimi davranıyor.Tamam biz Burak Hocayla direkt iletişime geçip bu sayfanın linkini atalım.
Bakalım o da ne diyecek
Muhtemelen iftira atıyor diye sosyal medyada kendisini karaladın diye bir de dava açar sana![]()
Öf tamam bize bunlar lazım degil biz farklı bir şeyin peşindeyiz onu da hallederiz.Yo niye iftira atayım adamın sayfasında var zaten beybito şeklinde mesajları.Adamın hitap şekli bu samimi davranıyor.Bana da ses kayıtları var bebeğim diye attığı.Ama kötü niyetli değil adamın hitap şekli böyle.Öyle alışmış öyle samimi davranıyor.