• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski sevgilimden ölüm tehdidi aldım

Konu sahibi basit bir eğlence girişiminiz başınıza fena patlayacak gibi. İnsanları kandırınca elinize ne geçiyor anlamıyorum, burada
iyi niyetle ve tarafsızca verilen tavsiyeleri, önerileri, nasihatleri vs. inanın en yakın dostlarınızdan veya kişisel gelişim koçlarından bile duyamazsınız. Ben bazı konulara inanmasam bile sırf %1 ihtimalle karşımdaki gerçek biridir diye yazıyorum ama verdiğiniz cevaplar olsun, dönüşleriniz olsun açıkçası buraya eğlenmek için yazan biri olduğunuzu gösteriyor. Yok yine de değilseniz acilen bir yardım alın çünkü zaaflarınızdan faydalanıp sizi 200.000 lira dolandıran hocanızı bize savunuyorsunuz.

Screenshot_2025-11-28-00-08-15-344_com.android.chrome-edit.webp

Çok beyhude çabalar. Bilgilerin kalıcı olarak silinmez.

Biz okuduk geçtik en büyük ayıbı da hatayı da kendine yapmış. Kendinden başkası hayatını bu kadar mahvedemezdi. Tüm birikimini vermek nedir ya para ağaçtan mı toplanıyor. Evlenince yine sana iş atar da artık yanına gitme bari. Eşi olacak kadının vebalini alma bu sefer de

Back
X