Eski sevgilime benziyorsun dedi. Lütfen bi akıl verin Iyi degilim

anlatamiyorum

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2025
6
4
1
24
Iyi akşamlar herkese. 1 aydır. biriyle konuşuyorum. Gerçekten bana çok farklı duygular hissettirdi. Yani derler ya inssan hisseder diye bende ortada hiçbir sey yokken sanki evleneceğim insanı buldum gibi hissetmiştim. Kendisi aile olarak huy karakter olarak tam istediğim gibi biriydi. Lisede tanıyordum ama hiç konuşmamıştık. Ani bir şekilde yıllar sonra konuşmaya başladık. 1.5 senelik iliskisi bitmiş 2 yaz ònce ve hayatina kimseyi almamış. Benle konuşmaya başlayınca gerçekten etkilenmiş ve bir seyler yaşamak istemiş. Iş olarak çok yoğun biri. Bu bir ay içinde ister istemez aklimda soru işaretleri pürüzler oldu ama hiçbir zaman bunlari sorun yapmama izin vermedi hep çözdü hep düzeltti. Masalda gibi hissettim. Instası temizdi ben bir şeyi sil dersem direkt siliyordu. Fikirlerime saygı duyuyordu. Beni tanıdıktan sobra gerçekten değişmişti. Insta şifresini bile vermişti ben almak istememiştim. Ama içime sinmeyen seyler de vardi. Asıl konuya geliyorum. Ilk buluşmamız 1 hafta önce gerçekleşti. Normal bi buluşmaydı. Sonrasinda konuşmalarimiz devam etti bir sorun yoktu. Yukarida bahsettiğim çoğu şey yaşandı hatta. Ben bazen sinirlendigimde konusmayi kesmek istiyorum derdim ama asla izin vermezdi. Sevgili de degildik sadece flört gibiydik. Zamana ihriyacimız olduğunu söylüyordu. Ciddi iliski istiyorum o yüzden emin adımlar atmak istiyorum dedi. Dün telefonla konuşuyorduk. Bi şey dicem dedi sonra sustu. Asla söyletemedim ne olduğunu sonra konuşmamakla tehtit ettirip anlattırdım. Bana kurduğu cümleleri size açik açik yazıyorum.
"Bunu nasıl söyleyeceğimi bilmiyorum. Ilk buluşmamızda uzaktan sana doğru gelirken eski sevgilime cok benzettim. Benzetmek az kalır sanki 2. bir oymuş gibisin. Konuşma gulme fizik yüz olarak. Yanina gelene kadar o sandım seni. Sonra konuşunca olmadığını fark ettim. Çok kötü etkilendim. Onu özlediğimden unutamadıgimdan degil ama sadece 1 senelik iliskiydi ve o kadar cok benzemen beni olumsuz etkiledi. Eve gittim anneme anlattim napıcam ben diye. O da durumu anlat dedi. Ama nasıl anlatacağımı bilemedim Suan bile anlatmak istemiyordum ama çok zorladın . " dedi. Bana bunlari söylerken şok geçirdim. Sonra dedim ki eğer ona benzetiyorsan ve bu durum seni etkiliyorsa demek ki unutamamışsın dedim. Hayır alakası yok dedi ısrarla sonra ben üsteleyince bilmiyorum belki de öyledir dedi. Bende bir daha konusmak istemiyorum arkadaş da kalamam ileride ne olur bilemem dedim. O da saygı duyuyorum sen yazmadan yazmam dedi. O kadar garip bi durumdu ki benim için. Ben bulusmadan önce de foto attım beni gördü. Ama buluşmada cok benzediğimi fark etmış. Diyorum ki acaba beni ona benzettiği icin mi konuştu. Ya da 1.5 sene beraber olduğu bir kızmıs hani unutmuş olsa bile etkilenmesi normal az bir sure degil benziyo olabiliriim. Ama oyle bir anlatiyo ki klonlanmış halisin dedi. Hani ben konuşmak istemiyorum dedigimde en azindan gitme dur diyebilirdi. Ya da yazabilirdi çabalayabilirdi. Ama yapmadi. Her şeyi sorgular oldum. Bana gerçekten deger veriyordu hissediyordum. Arkadaslarim benim yazmam gerektiğini söylüyor ama ben yazarsam ömür boyu acaba yazmasam o bırakır miydi düşüncesi olucak. Ne yapmalıyım sizce? Lütfen bi akıl verin delirmek üzereyim. Eger olur da tekrar birleşirsek bu benzetme iliskiyi kötü etkiler mi? Ona benzetmesi unutamadığı anlamına mı geliyor?
GÜNCELLEME: Merhaba
Burada ilk kez konu açmıştım ve iyi ki de açmışım diyorum. Olayın üzerinden 3 hafta geçti. Tamamn kalbimden de beynimden de sildim o şahsı. O mutlaka yazmalısın diyen kızla daa iletişimimi kestim:) Sizleri gerçekten çok seviyorum. Hepinize çok teşekkür ederim. Sizinle konuşmak çok iyi geldi. Mesajlarınızı dikkatle okudum ve yolumu çizdim. Hayat size hep güzellikler getirsinnn

Son düzenleme:
Bence şöyle söyleyeyim evet talihsiz bir durum ama kendinize gelin, kendinizi silkeleyin, hiç öyle delirmek üzere olmanız gereken bir durum yok. Dediğim gibi tamamen bir talihsizlik ama iyi ki size bunu baştan yani cok gecmeden söylemiş. Asla bu insana bir daha geri dönmeyin. Bir ömür boyu diyelim ki evlendiniz bu şüpheyle mi yaşayacaksınız.. bu bir İkincisi de herhalde biraz anneci, gidip hemen insan böyle bir durumu annesine anlatır mı, çocuk mu bu. Bunun içinde bir muhasebesini yapsın bence. Emin olsun neden o hissi, o duygusu ondan sonra dusunsun... hadi hic isin icinden cikamadi o zaman bir kadın gozuyle fikir verir diye annesine danissin oda belki. Kisacasi üzülmeyin önünüze bakın değmez cünkü gerçekten

Çok haklısınız fazla duygusal davranıyorum sanırım. Teşekkür ederim yorumunuz için

Şanslısın ki itiraf etmiş ya hiç itiraf etmeseydi? "yanındakiyle yaşar aklındakiyle olursun" gibi şeyler yazanlar var bu da o tiplemede biri. İyi ki itiraf etti diye düşün bence. Yıllarca uyuyabilirdin
Ki ısrar etmesem söylemezdi bile. Çok zor bir durum cidden Allah kimseye yaşatmasın

1 aylık çocuk için bu romanlar, paragraflar niye ya? Ne evlenmesi? Sakın yazma, rezil edersin kendini. Çocuk gelip böyle bir şey söylediğine göre hiç de dediği gibi ciddi bir niyeti yokmuş.
Zaten zaman lazım, ben ciddi ilişki istiyorum diyenden kaçmak lazım. Ciddi ilişki adı konulunca sözleşme imzalatıyoruz sanki, hayati bir karar verecek beyefendi
1 aylık adam için ne delirmesi ya? Millet yıllarca evli kalıyor da aldatıldığını öğreniyor onlar delirmiyor sen mi delireceksin

Yani söylediği doğruysa bence makul bir sebep. Ben de eski sevgilime çok benzeyen, onu anımsatan biriyle odaklanamazdım muhtemelen.
Adam sizinle devam etmek istemiyor ki peşinizden gelmiyor, kal demiyor. Zorlamanız neyi değiştirecek?

Bazen bir ay bile tanısak etkisinden çıkamıyoruz çok etkilendiysek. Ama mantıklı olmak lazım. Eski sevgilisini unutamamış biri. Dürüst davranmış ve size itiraf etmiş. Herkes kendi yoluna. Çok şey paylasmamissiniz. Bir süre sonra unutacaksınız. Acınızı yaşayın Ama kapanmayin. Çok üzgünüm talihsizlik. Bundan sonrasına bakın ins size çok değer veren , heyecanlandiran bu günleri unutturan biriyle tanisacaksjniz

Tranvam tetiklendi. Arkana bakmadan kaç

Çok iyi geldi bu cümleleri duymak. Teşekkür ederim inşallah :)

Çok yanlış düşünüyorsunuz. Bu ayrılmak için söylediği bir yalan. Sizde inanıp ayrıldınız..
.
Üzgünüm ama ilişkiniz bitmiş arayıp sormayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…