Eski sevgilime benziyorsun dedi. Lütfen bi akıl verin Iyi degilim

Sal Allah askina bu nasıl bahane, palavra, bir ayda bir kere görüşülmüş kalkmış laflara bak, saçma sapan işler, yazma da arama da çıkar at yani ugrasma

1 ayda ne ara sizle değişecek adam.
İnstadan sil dediğinizi silmiş falan siz ne hakla sil diyorsunuz o kadar sürede, o da salak mı siliyor?
Triplerinizi ayrı çekiyor falan ikna etmeye uğraşıyor.
Normal insan-kadın veya erkek- yapmaz böyle şeyleri zaten.
Adam gider eski sevgilisine benzeyen birini bulup başka saçma ilişki yaşar da siz başta olanları normal görürseniz siz de bu şikayet ettiğiniz tipler dışında başka birilerini bulamazsınız haberiniz olsun.

Erkek milletini de bilmesek üzüleceğiz adama. Eski sevgilisinin klonunu bulmuş bir de annesine sormuş.
Nereden buluyorlar bu yalanları bilmem ama hepsi tek haneli IQ'ya sahip olmaktan sanırım.
Sakın aramayın, yazmayın. Arkadaşlarınız da bir garip. Ne dediği belli olmayan adamın peşinde koş mu diyorlar size. Millete eğlence lazım izleyecek.

1 aylık ilişki hiçbir şey. 0. Bir ayda zaten nasıl sevgili olunur ki... erkeklerin yaptığı şeylere "seviyor" diye anlam yüklemeyin, arayıp sormayın. Biten birşey yormayın daha kendinizi.

İnanan olduğu sürece neden kafa yorsunlar ki ) ben de yormam

Ben gorusmezdim.Sizi ilişkide çok zorlar.Surekli acaba onu mu düşünüyor olursunuz, yipranirsiniz

Karşılaşınca senden etkilenmemiş, nasıl söyleyeceğini düşünürken de eski sevgilim gibisin demiş. Bahane bulmuş yani. Kendinizi fazla kaptırmışsınız. Belki ilişki yaşamayı özlemişsinizdir olabilir kendinizi inandırmak istemişsiniz olabilir bir kere gördüğün herhangi bir yaşantın olmayan birine fazla anlam yüklememek lazım.

Senden ayrılmak istemiş bu bahaneyi bulmuş. Arkadaşların hangi devirde yaşıyor Allah aşkına? Sakın yazmayın rezil olursunuz. Unutun yolunuza bakın
Aynen oyle gorusmus umdugunu bulamamıs. Uakından frekansınız tutmamıs demkkı boyle bır bahane uydurmus. Kımsenın gazına gelipte kımseyı arama canım .

Size sizin arayip yazmaniz gerek diyen arkadaslarinizdan uzak durun belli ki size deger veren tipler degiller. Arayip ne diyeceksiniz unutamamis iste eski sevgilisini ezik gibi ben benzemiyorum falan mi diceksiniz? Bahane bulmus ayrilmak icin zorlamis sizi. Engelleyin gitsin akliniza bile gelmesin

Yuhh hödük.Zorla anlatmış mış bla bla bla.Annesine napıcam ben diyen adam onu unutamamıştır.Ayrılmanın yolunu yapmış.Hıç öyle delirmelik bi durum yok.Hepi topu 1 ay diyorsunuz.1 aylık bir ilişkiye bu kadar anlam yüklemeyin heleki bu devirde.

Eski sevgilisi hâlâ aklında. Allah aşkına 1 aylık bir mesele, ne çıldıracaksıniz yahu, silkelenin, yolunuza bakın, yazmayın, yazarsa yanıtlamayin.

Ne farkeder ki, bununla yaşayabilecek misin ? Arkana bile bakma.

Bu arada sizin yaş kaç? Hemen uygun bir aday bulup evlenmek istiyorsunuz sanırım. Adamdan çok erkilenmişsin ama 1 aylık birini zaten adam nasıl biri bilmiyosun o da çok değişik biriymiş gercekten. Belli ki eskiyi unutamamışta. Bana da aynı şekilde böyle çok hoşlandığım biri kuzenime çok benziyosun diyip duruyodu bende üzülüyodum kuzenine benzıyosam bana farklı gözle bakmaz bu dıyodum nitekımde olmadı benim o kişiyle

Iyi ki ve iyi ki yazmamissin tatlim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…