Eski sevgilime haddini bildirmeli miyim?

huzunlu_07

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2019
7
0
36
32
Merhaba,
Sizden bir konuda fikir almak istiyorum. Ben 26 yasindayim eski sevgilim 29 yasindaydi. 3 bucuk yillik iliskimiz vardi. Evlenme karari almistik. Aileler tanisti istemeye geldiler. 3 ablası var. Isteme gecesi buyuk ablasi ve annesi genelde mal mulk uzerine konusma yaptilar. Dugun yapmak istemiyorlar nikah istiyorlar. Ben de evin tek cocuguyum ailemde bende dugun istiyorduk. 10 bin liraya dugun buldum. Nisan ve kina gecesi zaten bize aitti ama butun bunlar sorun oldu o tarafta. Eski sevgilim de birden bire konusmayi kesti.Araya ortak arkadaslar girdi durumu duzeltmek icin ama o hic ortada yoktu. Normalde de hep trip atan birisiydi arayi hep ben duzeltirdim. Her dedigimden kotu bi anlam cikarip kuserdi. Bu kez ben ondan bekledim cunku onun ailesi huzursuzluk cikariyordu. Aracilarla ailelerimizin birbirine uygun olmadigini soylemis. Annem muhendis ben de muhendisim. Onun ablasi ozellikle anneme takti. Zamaninda kendisi okuyamamis adeta onun hincini aldi bizden. Oturacagimiz eve ve esyalara kadar herseye karisti bana hic soz hakki tanimadi. Bunun gibi bircok sorun cikti sonra da ortadan kayboldu. Sonra ben de tek tas yuzugunu geri verdim, parmagima geri taksin diye bekledim ama o ablamdan ayrilamam dedi. Ben sanki ona ablani birak demisim gibi. Ben de diger esyalarini goturup verdim. Yani 3 bucuk yillik iliskinin ve bu olaylarin uzerinden 3 ay gecti ama o simdi baska birini bulmus onunla sevgili olmus. Hem bizi unutmus hem de onunla sevgili olmus. Instagramda boy boy fotograflari bile var. Benimleyken birlikte hic fotografimizi koymamisti. Evlenme teklifinde cekilenlerden bile koymamisti ama ben koymustum altina yorum dahi yazmadi. Niye koymuyosun diye sorudugumda da sakaylakarisik kismetim kapanmasin diye koymuyorum diyordu. Simdiki kiz da 21 yasinda hemsireymis. Kendisi de 2 yillik tekniker. Bu surec icersinde antidepresan kullanmaya basladim. Icimden cok sey yazmak geliyor ona. Sizce nasi biri oldugunu yuzune vuracak sekilde bir mesaj atsam nasil olir? Yani beni ayakta uyuttugunu dusunuyor ya suan benim o kizi bildigimi bilmesini istiyorum. Cunku daha onceden bu kizin oldugunu dusunuyorum. beni cok cok sevdigini soyleyen istemeye gelen insanin kisa surede nasil baska bir iliskiye basladigina akil erdiremiyorum.
Yorumlariniz icin tesekkur ederim.

Son düzenleme:
Öyle pat diye ortadan kaybolup yep yeni bi iliskide mutlu olmak ha ?! :KK62: At mesajını icini dök hicbisey kaybetmezsin , icinde kalmasın. Biraz huzursuz olsun beyimiz..

o kizi bildigimi bilmesini istiyorum. Cunku daha onceden bu kizin oldugunu dusunuyorum.

Bu sizi anlık rahatlatır.
Ama yarın kendi kendinize neden bunu yaparak onun seviyesine düştüm ki diyerek pişmanlık yaşayacaksınız
[/QUOTE]
Aslinda ben de oyle dusunuyordum ama gun gectikce biseyler gördük ce sinirleniyorumm. Mesela uzerinde seni seviyorum yazan bir cicek gondermis bu kadar zamanda nasil olmus anlayamiyorum.

atı alan üsküdarı geçmiş ...işin güçün yoksa..git uğraş..araştır ..kızla konuş....ne olacak...allaha havale et yoluna bak derim ben..işine gücüne bak...yapmak isteyipte..yapamadığın ..hobilerin veya eğitim üzerine birşeyler varsa git onları yap..böyle boş insanlar ile uğraşma...onların seviyesine inmeyin

önemli not...asla takip etmeyin ve ortak arkadaşlar varsa uzun bir süre onlarlada ilişkiyi kesin..sizi deli etmek için de yapıyor olabilir.

atı alan üsküdarı geçmiş ...işin güçün yoksa..git uğraş..araştır ..kızla konuş....ne olacak...allaha havale et yoluna bak derim ben..işine gücüne bak...yapmak isteyipte..yapamadığın ..hobilerin veya eğitim üzerine birşeyler varsa git onları yap..böyle boş insanlar ile uğraşma...onların seviyesine inmeyin

önemli not...asla takip etmeyin ve ortak arkadaşlar varsa uzun bir süre onlarlada ilişkiyi kesin..sizi deli etmek için de yapıyor olabilir.
Aslinda kizla degil de cocuga mesaj atmak icimden geldi. Yani bu kadar kolay mi insanlarin gururuyla oynamak diye dusunmeden edemiyorum. Aileler 4 defa bir araya geldi onlarada saygisizlik ailem adina da uzuluyorum kimseye guvenim kalmadi artik.

Kizi bilmenden korkusu olsa carsaf çarşaf fotoğrafını paylasmaz
Bosver. Sen kurtulduguna bak sevin.
Bence hatanin büyüğü sende çünkü sana iyi davranmayan,seni benimsemeyen,onemsedigini bildigi halde bir yorum bile atmayan, ustelik sosyoekonomik açıdan senden dusuk statude olan ve bunun altinda ezilen adamla hala evlenmeye nitetlenmissin,her seferinde barismak için cabalamissin...
Keske daha zamaninda bitirseydin
Amaa zararın neresinden donersen kardir.
O simdi yeni kizla mutlu. Birsey deyip tadini kacirma bence.
Onun yerine kendi hayatina bak. Meslegin de varmis,aylardan da yaz. Cik mesela tatile.
Zamanla kalbini yeni insanlara ac...
Arayip atarli giderli soz soylesen noluuuuur soylemesen nolur? Sen ona bes laf edersin icin sogumaz,o sana bir laf eder neye uğradığını sasirirsin,canin yanar.
O yuzden hic gerek yok bence.
Allah ikinizi de mesut etsin de gec,bosver

Bence yazmayın, bu hal sizin onu hala onemsediğinizi gösterir.Bir gün karşınıza doğru dürüst biri çıkarsa sizde resim paylasirsiniz en güzel cevap bu olur

ben herkes dengını bulmalı dıye dusunuyorum
gerek egıtım kultur gerek aıle maddıyat dengı olmalı aksı halde boyle kompleksler oluyor acıkcası

kendılerı diş gecırebılecek bırılerını aramıslar sızleyken bıle hep kendılerıne gore daha ıyısını aramıslar ıyıkı boyle bır adamla evlenmemıssınız sanslısınız o kızı da allah kurtarsın boylelerı hıc evlenemesın soyları kurusun sızde ınsallah guzel ınsanlarla karsılasırsınız sıkmayın canınızı

Şans, overlokçu gibi ayağınıza gelmiş. Kimisi de ağzıyla kuş tutsa, o kuş gider ağzına s.car. Şuan üzgün olabilirsiniz, ilerde nasıl yaptım bunu diye sorgularsınız kendinizi.
tenezül bile etmem, kendini birşey sanır...bence hata edersin...

Çok zor bir durum. Allah sabır versin öncelikle. Ama geçecek. Bende çoğu kişinin söylediğine katılıyorum. Mesaj atmak onu takip ettiğini yani umursadığını gösterir. En güzel intikam yok saymaktır.

Merhaba,
Sizden bir konuda fikir almak istiyorum. Ben 26 yasindayim eski sevgilim 29 yasindaydi. 3 bucuk yillik iliskimiz vardi. Evlenme karari almistik. Aileler tanisti istemeye geldiler. 3 ablası var. Isteme gecesi buyuk ablasi ve annesi genelde mal mulk uzerine konusma yaptilar. Dugun yapmak istemiyorlar nikah istiyorlar. Ben de evin tek cocuguyum ailemde bende dugun istiyorduk. 10 bin liraya dugun buldum. Nisan ve kina gecesi zaten bize aitti ama butun bunlar sorun oldu o tarafta. Eski sevgilim de birden bire konusmayi kesti.Araya ortak arkadaslar girdi durumu duzeltmek icin ama o hic ortada yoktu. Normalde de hep trip atan birisiydi arayi hep ben duzeltirdim. Her dedigimden kotu bi anlam cikarip kuserdi. Bu kez ben ondan bekledim cunku onun ailesi huzursuzluk cikariyordu. Aracilarla ailelerimizin birbirine uygun olmadigini soylemis. Annem muhendis ben de muhendisim. Onun ablasi ozellikle anneme takti. Zamaninda kendisi okuyamamis adeta onun hincini aldi bizden. Oturacagimiz eve ve esyalara kadar herseye karisti bana hic soz hakki tanimadi. Bunun gibi bircok sorun cikti sonra da ortadan kayboldu. Sonra ben de tek tas yuzugunu geri verdim, parmagima geri taksin diye bekledim ama o ablamdan ayrilamam dedi. Ben sanki ona ablani birak demisim gibi. Ben de diger esyalarini goturup verdim. Yani 3 bucuk yillik iliskinin ve bu olaylarin uzerinden 3 ay gecti ama o simdi baska birini bulmus onunla sevgili olmus. Hem bizi unutmus hem de onunla sevgili olmus. Instagramda boy boy fotograflari bile var. Benimleyken birlikte hic fotografimizi koymamisti. Evlenme teklifinde cekilenlerden bile koymamisti ama ben koymustum altina yorum dahi yazmadi. Niye koymuyosun diye sorudugumda da sakaylakarisik kismetim kapanmasin diye koymuyorum diyordu. Simdiki kiz da 21 yasinda hemsireymis. Kendisi de 2 yillik tekniker. Bu surec icersinde antidepresan kullanmaya basladim. Icimden cok sey yazmak geliyor ona. Sizce nasi biri oldugunu yuzune vuracak sekilde bir mesaj atsam nasil olir? Yani beni ayakta uyuttugunu dusunuyor ya suan benim o kizi bildigimi bilmesini istiyorum. Cunku daha onceden bu kizin oldugunu dusunuyorum. beni cok cok sevdigini soyleyen istemeye gelen insanin kisa surede nasil baska bir iliskiye basladigina akil erdiremiyorum.
Yorumlariniz icin tesekkur ederim.
sessizlik en iyisi nasıl yaşıyorsan öyle devam et ve hiç bir şey yazma

Back
X