Eski sevgilime üzülüyorum

başkasıyla sevgilisiniz ama adamın hesaplarına girip özel yazılarını okuyorsunuz bu büyük suç bence

narsist misiniz siz acaba adamın çökmesinden haz almışsınız resmen

Sevgili olunca şifreleri almadım. Biz çok önceden çok yakın dosttuk. O zamandan beri şifresi aynı zaten. Sevgiliyken de değiştirmedi. Ayrıldıktan sonra da değiştimemiş.

sizin yaptığınız kapısı açık diye başkasının evine girmeyr benziyor şifreyi biliyorsunuz diye girip okuma hakkınız yok ki!

Sevgili olunca şifreleri almadım. Biz çok önceden çok yakın dosttuk. O zamandan beri şifresi aynı zaten. Sevgiliyken de değiştirmedi. Ayrıldıktan sonra da değiştimemiş.
Yine de yaptiginiz suc. O size sifreleri verse bile siz alnamaliydiniz. Ben eski esime bile vermedim sifreleri, o kadsr da degil yani. Inssnin kisisel alani olmali. Birgun hesabina girildigini farkedip hakkinizda suc duyurusunda bulunsa ne olacak peki? Ozel hesap bu, adi ustunde ve sifreli. Sahibinden baskadi girmesin diye... ve siz ozel mesajlatina kadar okumussunuz. Bu size yapilsa hosunuza gider miydi?

Ya sizden bişey istemiyorum ki Burası bir derdim var bölümü ben de üzüldüğüm birşeyi yazdım işte..

Tamam üzülme canim :D
Bir insanin iki üc yazismasindan zaten butün hayatini yorumlayamazsin :)
Dün ki yazismalarimi mesela biri okusa bu kiz da ne dertli derdi benim icin... oysa anlik ve gecici birseydi.

Seninde dertlendigin ve sohbet arasinda söyledigin seyleri alip biri bütün hayat hikayeni yorumlasa olurmu? Olmaz.. öylelerine cahil denir yani.

Yaptığınız hoş bir şey değil. Bir zamanlar sevgilisi olduğunuzdan size güvenip şifresini vermiş ve değiştirmemiş olabilir ama bunu kullanarak özeline girip mesajlarını okumak büyük ayıp. Bu güveni suistimal etmekten başka bir şey değildir. Nişanlımın banka kart şifresine kadar bilirim ama ondan izinsiz hiçbir şey yapmadım. Ayrıca aklınızın hala eski sevgilinizde olduğunu düşündürtüyor bana bu. Bir ilişki bittiyse bitmiştir, onun hayatı hakkında detayları merak ediyorsanız bu sizde bir şeylerin bitmediğini gösterir. Buna tepki gösterebilirsiniz ama yaptığınızın hoş bir şey olmadığını ve şimdiki sevgilinize haksızlık ettiğinizi söylemem gerekir. Kaldı ki şimdiki sevgiliniz böyle bir şey yaptığınızı bilse sizinle ilişki sürdürmez diye tahmin ediyorum. Şahsen ben olsam sürdürmezdim.

Merhaba Hanımlar

Benim ufak tefek dertlerim olsa da Allahıma çok şükür ailevi /sağlıksal / ilişkisel büyük bir sorunum yok. Fakat sürekli kafama birşeyler takıyorum. Son birkaç aydır beni üzen kalbimi acıtan şeyi paylaşıp fikirlerinizi almak istiyorum ;

Yaklaşık bir sene önce beş yıllık eski sevgilimden ayrıldım. Birbirimizi ilişkimiz boyunca çok seviyorduk. Fakat ailevi / maddi vb sebeplerden dolayı ayrıldık. Ben sonra başka birine aşık oldum ve o kişiyle ilişkiye başladım. O ise yalnız. Bütün sosyal medya şifrelerini bana vermişti. Geçen öylesine bir merakla instagramına girdim (şifresini hala değiştirmemiş ben de şaşırdım) Ve arkadaşlarıyla konuşmalarında çok üzgün olduğunu gördüm. Hala üzgün.. Gerçekten çok iyi kalpli biriydi kimseyi kırmazdı:KK43::KK43: Onun üzgünlüğünü görünce benim içim cız etti. Biz hep birbirimize destek olurduk onun hep yanında olurdum. Şimdi ise maddi manevi bütün dertleriyle birlikte yapayalnız kalmış:KK43:

Yanlış anlaşılmasın lütfen ona olan bütün hislerim o kadar uzak o kadar eski ki..Ben şimdiki sevgilimi çok seviyorum. Ama eski sevgilime olan hislerim onu çok iyi tanıyan yılları birlikte geçirmiş eski bir dost sevgisi. Ayrıldığımızdan beri ona ümit vermemek için pek görüşmedim. Bana hala aşık olmadığını biliyorum. Ama o da benim gibi aynı hisleri yaşadığını hissettim mesajlarda.

Ona mesaj atıp toparlanmasını söylemek geliyor içimden ama yapamam.. Onun iyice çökmesinden de sanki ben sorumluymuşum gibi hissediyorum. :KK43::KK43:
Umarım instagram giriş bilgilerinden (konum ve telefon markasından) senin onun instagramına girdiğini anlamaz :ıslık: Birde her ne olursa olsun bence mesaj atmamalısın şuan birlikte olduğun kişiye de yazık mesaj atacağın kişiye de çünkü o mesaj senin düşündüğün şekilde 1-2 mesajla sınırlı kalmaz. Karşı taraf umutlanabilir vs.

Merak edip bakmanızı anlıyorum ama sanki hala aklınızda bir yerlerde. Bu sağlıklı bir durum değil sürekli bakarsanız aklınız onda takılı kalır ve anladığım kadarıyla tekrar bir araya gelmeniz imkansız.Şifre vermeyi de hala anlayamıyorum zaten kendi aileme bile vermem şifrelerimi çünkü özelim onlar inşallah eski sevgiliniz çakmaz bu durumu.

Merhaba Hanımlar

Benim ufak tefek dertlerim olsa da Allahıma çok şükür ailevi /sağlıksal / ilişkisel büyük bir sorunum yok. Fakat sürekli kafama birşeyler takıyorum. Son birkaç aydır beni üzen kalbimi acıtan şeyi paylaşıp fikirlerinizi almak istiyorum ;

Yaklaşık bir sene önce beş yıllık eski sevgilimden ayrıldım. Birbirimizi ilişkimiz boyunca çok seviyorduk. Fakat ailevi / maddi vb sebeplerden dolayı ayrıldık. Ben sonra başka birine aşık oldum ve o kişiyle ilişkiye başladım. O ise yalnız. Bütün sosyal medya şifrelerini bana vermişti. Geçen öylesine bir merakla instagramına girdim (şifresini hala değiştirmemiş ben de şaşırdım) Ve arkadaşlarıyla konuşmalarında çok üzgün olduğunu gördüm. Hala üzgün.. Gerçekten çok iyi kalpli biriydi kimseyi kırmazdı:KK43::KK43: Onun üzgünlüğünü görünce benim içim cız etti. Biz hep birbirimize destek olurduk onun hep yanında olurdum. Şimdi ise maddi manevi bütün dertleriyle birlikte yapayalnız kalmış:KK43:

Yanlış anlaşılmasın lütfen ona olan bütün hislerim o kadar uzak o kadar eski ki..Ben şimdiki sevgilimi çok seviyorum. Ama eski sevgilime olan hislerim onu çok iyi tanıyan yılları birlikte geçirmiş eski bir dost sevgisi. Ayrıldığımızdan beri ona ümit vermemek için pek görüşmedim. Bana hala aşık olmadığını biliyorum. Ama o da benim gibi aynı hisleri yaşadığını hissettim mesajlarda.

Ona mesaj atıp toparlanmasını söylemek geliyor içimden ama yapamam.. Onun iyice çökmesinden de sanki ben sorumluymuşum gibi hissediyorum. :KK43::KK43:
Sakin ama sakin acıma
Okuyumadim yaşadım resmen bunların aynısını şuan evliyim 6 senedir sevgiliyken birini zor gününde bırakamam diye düşünüp evlendim acincak durumdayım her köyün kendi bacağından asılır boşver dua et ıns iyi olur de hayatına devam et mutlu olduğun ilişkine devam et

Ben sizi çok iyi anladım.
Benimde üniversitede 5 yıllık ilişkim olmuştu.
Dünyadaki sayılı iyi erkeklerden biriydi.benim için öl desem ölcek kadar seviyordu beni.ama ben beni zorlayan erkekleri sevdiğim için ondan ayrıldım.çnkü sanki ben erkek o kadın gibiydi.nyse sonra eşimle tanıştık aşık oldum evlendim kocamı ailemi çok seviyorum.ama zaman zaman aklıma gelir eski erkek arkadaşım.çok zorlamıştım kendimi ona aşık kalmak için ama olmadı.arada aklıma geldikçe sosyal medyadan takip ederim.mailine benimde girmişliğim var.benim onu kahrettiğim gibi oda 3-5kızı çok üzmüş.maillerinde kızlara hep aşk die bişey yok falan filan yazmış.İyiliğine sevgisine aşkına hayran oldugum için merak ederim zaman zaman.şükür evlenmiş ve çocugu olmuş.öyle çok sevindimki.sanki onun evliliğe aşka inancını kaybetmesine sebep oldum gibi hissediyordum.vicdan yapmıştım niyeyse.Allah çok mutlu etsin.evlendiğini öğrendiğimden beri hiç merak etmedim...

Ayrılık kararını almanda şu an ki sevgiline olan hislerinin etkisi varmı? Önemli olan bu.Yok aytıldıktan sonra sevgili yaptım diyorsan üzülmene gerek yok.5 yıl yeterince herşeyi denemişsiniz zaten,tutmamış! Acımakla yola çıkılmazdı.Yapacağın tek şey idi ve yaptın.5 yıl denenip olmayacağına kanaat getirmişsen üzülmenin ve oğlanın hesaplarını gıdıklamanın anlamı yok.Ben olsam o hisleri görmek bilmek istemezdim.Yoluna devam et şimdikiyle.Eskiye rağbet olsa bit pazarına nur yağardı..

Allah başka dert vermesin :( eski sevgilinize üzüleceğinize yeni sevgilinize biraz saygı duymayı deneyin bence. Hepimiz insanız elbette ama konu başlığını okuyunca allah korusun ince hastalığa falan yakalandı zannettim, öyle bir şey olsa tamam da eski sevgili sevgilisinden ayrildi diye üzülmek de ne bileyim.

sevgılınız var ve eskı sevgılınızı takıp edıyorsunuz kurcalıyorsunuz hala

sızın sevgılınız eskı sevgılısını boyle kurcalasa ne derdınız

herkes ısıne bakmalı .

Eşimden önce 5 yıllık bir ilişkim vardı. Çok iyi bir insandı ama feci depresifti, kendini salmıştı, beni de aşağı çekiyordu ki zaten bin tane derdi olan bir insandım. Birbirimize iyi gelmiyorduk. Evlenme teklif etti, ben adamı terk ettim ve bir daha da görüşmedim. Hiç kolay olmadı, çünkü ailem gibi olmuştu. Benden sonra ciddi psikolojik tedaviler görmüş, hatta kullandığı ilaçlardan deli gibi kilo almış. Çok fazla ortak arkadaşımız olunca haberleri geldi sürekli. Üzüldüm tabi ama yapacak başka bir şey yoktu. Ne yapsaydım, bile bile lades deyip evlense miydim? Neyse... Yıllar geçti; tedavi iyi gelmiş olacak ki, yarım bıraktığı okulunu bitirmiş, güzel bir işi var, evlenmiş, çocuğu olmuş, mutluymuş. Onun adına ben de mutlu oldum. Hayatını düzeltmek için çok uğraşmış, meyvesini almış. Demek istediğim, eski sevgiliniz arabeske bağlanmış bir hayat yaşamak istiyorsa, kendi bileceği iş. Ama içinde bulunduğu mutsuzluktan, karamsarlıktan kurtulmaya çalışmak da kendi elinde, sizlik bir durum yok. Bunlara kafa yormayı bırakıp, kendi hayatınıza odaklanmanız daha sağlıklı olur.

Bu kadar neden yüklenilmiş konu sahibine anlamadım. Kötü bir şey yapmış ( instagram hesabına girerek) tamam ama kötü bir şey demiyor ki şuan.

Herkes neden kötü tarafa çekmiş anlam veremedim.

Ben anladım sizi. Biraz da kendinizi ( vicdanınızı ) rahatlatmak istiyor olabilirsiniz.

Bize sordugunuz şeye gelince. Bence kesinlikle iletişime geçmeyin. Dediğiniz gibi mutsuz ve zor durumdaysa ona olan ilginizi yanlış anlayıp buna tutunabilir ve her şey daha kötü olabilir.

Artık bakmayın ve hayatınıza odaklanın. Üzgünüm ama dostluk devam edebilir görünmüyor çok geç.
O yüzden karıştırmayın hiç.

Kıyamam ya. Ne koca yürekli bir insansın. Adeta bi melake.

Hey Allahım. Bayılıyosunuz insanların hayatlarını mahvettiniz.

Back
X