- 22 Temmuz 2018
- 509
- 55
- 98
- Konu Sahibi Strangerthings0
-
Adam zarf atmis, sende hemen havada kapmissin. Blok et. Bir daha arama okum
E senin niyet zaten bozukmuş. Yapcak birşey yok.Kızlar 3 4 aydır konuşmuyorduk dün aradı kedi sahiplenmek istermisin yazdı wpden bende yok dedim öyle 5 dk tlelefondan konuştuk sonra kapattı.Çok konuşmak istiyorum ama istediğimi bilirse yüz vermeyeceğini biliyorum zaten ilk başta o beni istemedi kendime nasıl engel olurum
Birdaha aramaz çünkü ben ondan sonra 2 kez yazdım malak gibi pişnanım evet şuan rezil durumdayım ve kendimi dizginlemeye çalışıyorum
Sorun o tutamadımYazma demiştik ?
Kabullenmiştim ama o yazınca herşey başa sardı aklıma bile gelmiyordu şimdi çıkmıyor iki defa yazdım rezil gibiKimseyi zorla hareket ettirip yanınızda tutamazsiniz zor öğrendim ama iyiki öğrendim
Yazmayın istemiyorsa yazmaz aramayın istemiyorsa açmaz
Aramızda kaç metre var gelmiyor on adım atsa gelirdi :) gelmesin istemiyorum bu saatten sorma
Kabullenin ve yolunuza bakin
Kader böyle bir şey değilkaderime tüküreyim
Yaz sonra suçu kadere at oh ne güzelmişKader böyle bir şey değil
Konum at gelelim biz tutalımSorun o tutamadım
benim de kaderimde milyoner olmak var burhancım, hem de dolar milyoneri.. ne yaparsın, mukadderatYaz sonra suçu kadere at oh ne güzelmiş
Iız valla tutamadım pişmanım üstüme gelmeyinYaz sonra suçu kadere at oh ne güzelmiş
Tutturamazsan tuttururlar gülüüüümmmIız valla tutamadım pişmanım üstüme gelmeyin
Bidaaa yapma emi evladımIız valla tutamadım pişmanım üstüme gelmeyin
Kızlar şaka bi yana bu cocuk aylardır yazmayıp sınra arayıp yazdı şimdi kendisi yazmıyor bu erkoların allah belasını verdinBidaaa yapma emi evladım
Boşver sen gene de beddua etme karşim. İşte düşmicen. Aramasına hiç cevap vermesen geri de dönmesen ne havan olurdu biliyon mu?Kızlar şaka bi yana bu cocuk aylardır yazmayıp sınra arayıp yazdı şimdi kendisi yazmıyor bu erkoların allah belasını verdin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?