- 22 Temmuz 2018
- 509
- 55
- 98
- Konu Sahibi Strangerthings0
-
İlk dönnedim sonra yazınca bende 2 kez yazdım pişmanım bidaha yaznamalıyımBoşver sen gene de beddua etme karşim. İşte düşmicen. Aramasına hiç cevap vermesen geri de dönmesen ne havan olurdu biliyon mu?
E yazma zaten artık engelle gitsinİlk dönnedim sonra yazınca bende 2 kez yazdım pişmanım bidaha yaznamalıyım
Kızlar ben bi hata ettim.Aylardır konuşmuyorduk tamda unuttum hayatıma devam ediyordum.Arefe günü beni aradı kedi sahiplendirmej için.Bir kaç kez daha sordu yok dedim.Fakat kaderime tüküreyim çocuk yazdığından beri benim yazasım geliyor arayasım geliyor normalde aklıma girmezdi bile.Bufün ben aradım meşgule attı dün güzel konuştuk falan 3.5 senenin hatrı var diyordum fakat ben takıntılı oldum şuan çocuk büyük ihtimal gene kızın aklına girdim hep yazar diye düşünüyor.Bu durumdan nasıl kurtulurum ne güzel unutmuştum
Evet rezil gibiKabullenmiştim ama o yazınca herşey başa sardı aklıma bile gelmiyordu şimdi çıkmıyor iki defa yazdım rezil gibi
Pek etkili olmamışYazma demiştik ?
Hangi konu açan dinledi ki bu da dinlesin hshshshPek etkili olmamış
10/10 tespit sksksjsjHangi konu açan dinledi ki bu da dinlesin hshshsh
Sevgilisi mi varmış?Sevgilisi olan birine yazdınız yani. Hmm
Evet çocuğun sevgilisi varmış bi deSevgilisi mi varmış?
Ben zaten aylardır yazmadım o yazdı e hatrı vardı konuştum ama ne bileyim işte kafasızım şimdi seviniyodur oh yazdı diyeZaten yazmamış size kendiniz çalıp oynadınız o kedi vs bahane hala cekicimiyim diye kendini test etti eski sevgililerin gözünde sizde egosunu sisirdiniz hepsi bu .Sizi düşündüğü sevdiği falan yok.Bunu iyice anlatsaniz birdaha bu kapana giren kuş olmazsınız.Bilerek böyle yazdım hani nasıl kurtulurum bu hisden diye sordunuz diye yoksa amacım kırmak değil.Heo uçan giden ve dönmeyen kuş olmak lazım.Boylelerine bu mustehaktir
Hata bir hatir olmaz aşkta kahve değil bu.Hata iki hala seviniyordur diyorsunuz .Demeniz gereken şimdi canı cehenneme.Bundan sonrada kim olursa olsun ikinci şansı vermeyin derim özellikle konu ilişkilerse çok çok iyi düşünün.Basta olmayan en sondada hiç olmasın .Ben zaten aylardır yazmadım o yazdı e hatrı vardı konuştum ama ne bileyim işte kafasızım şimdi seviniyodur oh yazdı diye
Haklısınız şuan onun gözünde zavallıyımHata bir hatir olmaz aşkta kahve değil bu.Hata iki hala seviniyordur diyorsunuz .Demeniz gereken şimdi canı cehenneme.Bundan sonrada kim olursa olsun ikinci şansı vermeyin derim özellikle konu ilişkilerse çok çok iyi düşünün.Basta olmayan en sondada hiç olmasın .
Ben öyle demiyorum ki onun gözü çıksın diyorum konu sahibi onun gözü kimin umurunda o kim ki ben böyle diyorum.Haklısınız şuan onun gözünde zavallıyım
Buradaki yazdığınız cümlenin farkına vararak..şuan çocuk büyük ihtimal gene kızın aklına girdim hep yazar diye düşünüyor.
Buradaki yazdığınız cümlenin farkına vararak..malım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?