- 28 Kasım 2023
- 89
- -3
- 1
- 25
- Konu Sahibi mutluolmakistiyorumm
-
Evet ilk ve tektiSeks yaptığın tek kişi diyr olabilir mi? Hormonlar cart curt?
Aslında sadece cinselliği özlüyorum onunla geçirdiğim hiçbir günü hatırlamak istemiyorum çok canımı yaktı çünküTen uyumu güzelse unutulmuyor. Zaten unutulamayan genelde güzel anılar , kurduğun hayaller oluyor. Yoksa kimse vazgeçilmez degil.
E çok normal o zaman cinsel haz sadece bi kişiden gelmiş. Başka birini arzulaman zor olurdu.Evet ilk ve tekti
Ama hatırlamak istemiyorum onu düşünmek istemiyorumE çok normal o zaman cinsel haz sadece bi kişiden gelmiş. Başka birini arzulaman zor olurdu.
Evet zaten bir daha evlenene kadar yaşamıcam ama evlenemezsem ömür boyu onu mı hatırlıcam yükseldiğim zamanlar aklıma geliyor hep nasıl unutucam23 yaşında ilk kez birinden hoşlandım buluştuk cinsel amaçlı beni kullandı evet benim de rızam oldu ve yaşandı. Kullandı dememin sebebi şu bilinçsizliğimden faydalanarak beni bir şekilde ikna etmesiydi. Allahtan bir kere yaşandı ve yol verdim. Ben bundan akıllanmamışım ki tekrar biri karşıma çıktı. Ve yine yaşandı bir şeyler. Yarım sene sürdü. Çok sevdim ama yeterince sevilmedim. Bu kişi de benimle cinsellik için birlikteymiş bunu ayrıldıktan sonra idrak ettim. Evet ilişki esnasında onun beni sevdiğini düşündüğüm için yaşadım. Ama ayrıldıktan sonra bir şeyler kafaya dank edince yıkıma uğradım.
Onceki konunda yazmissin
Yasayip yasayip pisman oluyorsun
O yuzden cinselligi ozlemeden once kiminle yasayacagina özen goster sonradan pisman olup depresyona girmemek adina
Başka biriyle sevişene kadar mecbur sanırımAma hatırlamak istemiyorum onu düşünmek istemiyorum
Başkasını bul dememizi beklemiyorsun inşallahAma hatırlamak istemiyorum onu düşünmek istemiyorum
Off hayır tabiki evlenene kadar yaşamak istemiyorum kimseyle ama bunu nasıl aşarım nasıl düşünmeyebilirim diyorumBaşkasını bul dememizi beklemiyorsun inşallah
Deme öyle..Başka biriyle sevişene kadar mecbur sanırım
DedimDeme öyle..
Belkide ama geceleri özellikle çok aklıma geliyor gündüz de gerçi bazen dışarda bileBoşlukta olduğun için öyle hissediyorsun
Ya bulamazsam öyle birini… Evlenemezsem ne olcakTen uyumun olan birini bulunca adını bile unutursun. Şimdilik normal. Ne yazık ki düşünmemem lazım dedikçe daha çok aklına gelir. Akışına bırak. Zamanla geçer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?