- 28 Kasım 2023
- 89
- -3
- 1
- 25
- Konu Sahibi mutluolmakistiyorumm
-
Mantık evliliği zaten yapmam da.. insan sevmek sevilmekte istiyorEvlenmesen ne olur ki? Herkes evlenmek zorunda değil.
ilerde sevdiğin sevildiğin ve de ten uyumu olan bir ilişkin olduğunda emin ol unutacaksın.Evet zaten bir daha evlenene kadar yaşamıcam ama evlenemezsem ömür boyu onu mı hatırlıcam yükseldiğim zamanlar aklıma geliyor hep nasıl unutucam
Hormonlarin konusuyo şu anEski sevgilimden nefret ediyorum bana çok zarar verdi hatırlamak bile istemiyorum ama onunla olan yakınlaşmalarımız yaşadığımız şeyler aklıma geliyor arzuluyorum.. Sürekli aklıma geliyor düşünmekten kaçıyorum bazen bazen dayanamadan düşünceler içerisinde buluyorum kendimi. Nasıl geçecek bu? Başka kimseyi hayal bile edemiyorum. Konuştuğum flörtlerimin biri de yok. Belki olsa unutucam ama. Ya hiç olmazsa evlenemezsem? Hep onu mu hatırlıcam? Nasıl kurtulabilirim bundan
Ya olmazsa öyle biriilerde sevdiğin sevildiğin ve de ten uyumu olan bir ilişkin olduğunda emin ol unutacaksın.
off niye olmasın? bu kadar karamsar olmayın.Ya olmazsa öyle biri
Bulursun merak etme. Illa ki kokusuna vurulduğun biri çıkar karşınaYa bulamazsam öyle birini… Evlenemezsem ne olcak
Kız ne abartdın sende sanki dünyanın sonu gelmiş.Sadece ihtiyaç seninkisi.Yeniden karşına birileri çıkıcak ama dikkatli ol.Ya bulamazsam öyle birini… Evlenemezsem ne olcak
Nereden biliyorsun ya çıkacağını? Belki de kimseyi bulamayacak.Kız ne abartdın sende sanki dünyanın sonu gelmiş.Sadece ihtiyaç seninkisi.Yeniden karşına birileri çıkıcak ama dikkatli ol.
Ya niye çikmasin saçmalamayın dünyadakı tek erkek bu degilki kiz sanki 50 yaşında.Nereden biliyorsun ya çıkacağını? Belki de kimseyi bulamayacak.
Yalnız yaşayıp ölen binlerce insan var. Belki bu kız da onlardan biri olacak.Ya niye çikmasin saçmalamayın dünyadakı tek erkek bu degilki kiz sanki 50 yaşında.
Ne güzel motivasyon veriyorsunuz öyle kiza.
Sen ne istiyorsun yeni üye?ne dicez ayol?her mesajın birbirinden garip aa.el birliğiyle cuma çıkışı kkda para toplayıp vibrator mu alalım sana?Belkide ama geceleri özellikle çok aklıma geliyor gündüz de gerçi bazen dışarda bile
E napcaz o zmanYalnız yaşayıp ölen binlerce insan var. Belki bu kız da onlardan biri olacak.
Sen o yanlizlardan birisin galiba o yüzden böyle karamsar konuşuyorsun.Yalnız yaşayıp ölen binlerce insan var. Belki bu kız da onlardan biri olacak.
E napcaz
Sen o yanlizlardan birisin galiba o yüzden böyle karamsar konuşuyorsun.
Yanlız yaşamak insanin kendi seçimi illa birileri çikiyor karşına olmuyorsada olmaya bilir ama bu kiz kesinlikle onlardan biri olucak diye birşey yok.Hayat bu herşey ola bilir ama yinede insanlara en kötüsu söylenmez en iyisi söylenir motivasyon olsun insan kendisini mutlu hiss etsin diye.
E napcaz o zman
Yalnız yaşamak insanın kendi seçimi falan değildir. Bazılarının kaderi bu. Ne yaparsa yapsın kurtulamaz. Asıl boşa ümit verenler daha çok zarar verirler.Sen o yanlizlardan birisin galiba o yüzden böyle karamsar konuşuyorsun.
Yanlız yaşamak insanin kendi seçimi illa birileri çikiyor karşına olmuyorsada olmaya bilir ama bu kiz kesinlikle onlardan biri olucak diye birşey yok.Hayat bu herşey ola bilir ama yinede insanlara en kötüsu söylenmez en iyisi söylenir motivasyon olsun insan kendisini mutlu hiss etsin
Napicaz yani ne diyelim?Yalnız yaşamak insanın kendi seçimi falan değildir. Bazılarının kaderi bu. Ne yaparsa yapsın kurtulamaz. Asıl boşa ümit verenler daha çok zarar verirler.
bir şey demene gerek yok. Yalnızlık dünyanın sonu değil. Herkes sevilip sevilmek zorunda değil.Napicaz yani ne diyelim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?