- 17 Ağustos 2023
- 8.474
- 28.799
- 468
- Konu Sahibi mutluolmakistiyorumm
-
O zaman ölumcul hastaliga tutulana direk sen yarin öbürgune kalmaz ölursün diyip belki 1 yil daha fazla yaşayacak insani kalptden göturelimmi bumu mantiklisi?Umut insani yaşatir ömrü bile biraz daha olsun uzatiyor ama umutsuzluk sadece insani mahv ediyor ve karamsarlaştiriyor depresyona sokuyor.Yalnız yaşamak insanın kendi seçimi falan değildir. Bazılarının kaderi bu. Ne yaparsa yapsın kurtulamaz. Asıl boşa ümit verenler daha çok zarar verirler.
Sevilip sevilmek..e seversin sadece bu da bi seçenek.bir şey demene gerek yok. Yalnızlık dünyanın sonu değil. Herkes sevilip sevilmek zorunda değil.
Ölümcül hastalığa tutulana yalan söylemek daha zararlı. Gereksiz yere umut ederse daha büyük bir hayal kırıklığına uğrar.O zaman ölumcul hastaliga tutulana direk sen yarin öbürgune kalmaz ölursün diyip belki 1 yil daha fazla yaşayacak insani kalptden göturelimmi bumu mantiklisi?Umut insani yaşatir ömrü bile biraz daha olsun uzatiyor ama umutsuzluk sadece insani mahv ediyor ve karamsarlaştiriyor depresyona sokuyor.
Insan kendisini iyi hiss ettiren mutlu eden insanlari ister yaninda gerektiginde tabikide dogruyuda söylüyuceksin ama düşüncesizce kırıcı bir şekilde degil.
Karşılıksız sevgi daha çok acı verir.Sevilip sevilmek..e seversin sadece bu da bi seçenek.
Ölsün o zaman.yaw yamazaki sen bi cık bu konudan enerji emici gibi gece gece.Gamli baykuş gibi geldin konu sahibini zehirlicen aa.Karşılıksız sevgi daha çok acı verir.
Tamam sen böyle devam et önüne geleni kırıp dökersin benim dedigimi zaten anlamıyıcaksin.Böyle insanlar genellikle yanlız kalıyor bilgine çünki düşünmeden kendi dogrularini söylüyorlar aslinda dogru yapmıyorlar sadace kalp kırıyorlar.Ölümcül hastalığa tutulana yalan söylemek daha zararlı. Gereksiz yere umut ederse daha büyük bir hayal kırıklığına uğrar.
Tamam gidiyorum. İstenmediğim yerde durmam.:)Ölsün o zaman.yaw yamazaki sen bi cık bu konudan enerji emici gibi gece gece.Gamli baykuş gibi geldin konu sahibini zehirlicen aa.
Sen hep böyle acıklı yesilcam filmi tadında mi yaşıyorsun yamazaki ama böyle olmazaki.Tamam gidiyorum. İstenmediğim yerde durmam.:)
Hayatın gerçekleri bunlar canım benim. Sen inanmak istemesen de yalnız ölenler var bu dünyada.Sen hep böyle acıklı yesilcam filmi tadında mi yaşıyorsun yamazaki ama böyle olmazaki.
Napalim kısmet diyelim o vakit.Hayatın gerçekleri bunlar canım benim. Sen inanmak istemesen de yalnız ölenler var bu dünyada.
Istersen kullanici adinida degiş öyle yap yahu anladık var.Hayatın gerçekleri bunlar canım benim. Sen inanmak istemesen de yalnız ölenler var bu dünyada.
Kullanıcı adım zaten bu durumla ilgili. Birazcık film kültürün olsaydı anlardın.:)Istersen kullanici adinida degiş öyle yap yahu anladık var.
Iyiki senin izlediklerini izlemiyorum canım çünki hiç çekilecek birisi degilsin sadece insanlarin enerjisini düşürüyorsun kırıp döküyorsun.Kültürün konuşmandan belli zaten yabanci nick nime yazdin diye en kültürlüsü sensin ok.Kullanıcı adım zaten bu durumla ilgili. Birazcık film kültürün olsaydı anlardın.:)
İzlesen de anlamazsın zaten boş ver.:)Iyiki senin izlediklerini izlemiyorum canım çünki hiç çekilecek birisi degilsin sadece insanlarin enerjisini düşürüyorsun kırıp döküyorsun.Kültürün konuşmandan belli zaten yabanci nick nime yazdin diye en kültürlüsü sensin ok.
Senin anladıgınıda gördük zaten.İzlesen de anlamazsın zaten boş ver.:)
Bir de bana enerji emici diyorsun. Bak seni nasıl da güldürüyorum.:)Senin anladıgınıda gördük zaten.
E sen de konu sahibine film çekmeyi oner deneme çekimlerine gelenlerden de bahtına bi asami cikar ha ne dersinKullanıcı adım zaten bu durumla ilgili. Birazcık film kültürün olsaydı anlardın.:)
Siz bana neden taktınız ki anlamadım.E sen de konu sahibine film çekmeyi oner deneme çekimlerine gelenlerden de bahtına bi asami cikar ha ne dersin
Böyle insanlara güldügüm dogru.Bir de bana enerji emici diyorsun. Bak seni nasıl da güldürüyorum.:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?