Eski sevgilimi arzulamam normal mi?

Yalnız yaşamak insanın kendi seçimi falan değildir. Bazılarının kaderi bu. Ne yaparsa yapsın kurtulamaz. Asıl boşa ümit verenler daha çok zarar verirler.
O zaman ölumcul hastaliga tutulana direk sen yarin öbürgune kalmaz ölursün diyip belki 1 yil daha fazla yaşayacak insani kalptden göturelimmi bumu mantiklisi?Umut insani yaşatir ömrü bile biraz daha olsun uzatiyor ama umutsuzluk sadece insani mahv ediyor ve karamsarlaştiriyor depresyona sokuyor.
Insan kendisini iyi hiss ettiren mutlu eden insanlari ister yaninda gerektiginde tabikide dogruyuda söylüyuceksin ama düşüncesizce kırıcı bir şekilde degil.

Unutmak istiyorum aklıma gelmesin o anlar diye çırpınma aklına gelebilir önemli olan aklına geldiğinde onu nasıl def edeceğin boşlukta olduğun için gelmesi normal aklını başka şeylerle meşgul et. Olumsuz düşüncelerden de sıyrıl ya evlenene kadar unutamazsam başka biriyle cinsellik yaşamadan unutamazsam tedirginliği içerisinde olursan unutmak istesende bu düşüncelerin yüzünden hep zihnin sana hatırlatacak tekrar ettirecek...

Ölümcül hastalığa tutulana yalan söylemek daha zararlı. Gereksiz yere umut ederse daha büyük bir hayal kırıklığına uğrar.

Ölümcül hastalığa tutulana yalan söylemek daha zararlı. Gereksiz yere umut ederse daha büyük bir hayal kırıklığına uğrar.
Tamam sen böyle devam et önüne geleni kırıp dökersin benim dedigimi zaten anlamıyıcaksin.Böyle insanlar genellikle yanlız kalıyor bilgine çünki düşünmeden kendi dogrularini söylüyorlar aslinda dogru yapmıyorlar sadace kalp kırıyorlar.

Kullanıcı adım zaten bu durumla ilgili. Birazcık film kültürün olsaydı anlardın.:)
Iyiki senin izlediklerini izlemiyorum canım çünki hiç çekilecek birisi degilsin sadece insanlarin enerjisini düşürüyorsun kırıp döküyorsun.Kültürün konuşmandan belli zaten yabanci nick nime yazdin diye en kültürlüsü sensin ok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…