Eski sevgilimi arzulamam normal mi?

23 yaşında ilk kez birinden hoşlandım buluştuk cinsel amaçlı beni kullandı evet benim de rızam oldu ve yaşandı. Kullandı dememin sebebi şu bilinçsizliğimden faydalanarak beni bir şekilde ikna etmesiydi. Allahtan bir kere yaşandı ve yol verdim. Ben bundan akıllanmamışım ki tekrar biri karşıma çıktı. Ve yine yaşandı bir şeyler. Yarım sene sürdü. Çok sevdim ama yeterince sevilmedim. Bu kişi de benimle cinsellik için birlikteymiş bunu ayrıldıktan sonra idrak ettim. Evet ilişki esnasında onun beni sevdiğini düşündüğüm için yaşadım. Ama ayrıldıktan sonra bir şeyler kafaya dank edince yıkıma uğradım.

Onceki konunda yazmissin
Yasayip yasayip pisman oluyorsun
O yuzden cinselligi ozlemeden once kiminle yasayacagina özen goster sonradan pisman olup depresyona girmemek adina 💁‍♀️

Kendiniz istemediniz ve keyif almadınız mı? Neden karşı tarafı suçluyorsunuz bunun için. Konu sahibinin cinsellik yaşama ile ilgili bir pişmanlığı yok gibi ayrıca. O konuyla ilgili bir tavsiye istememiş.

Bu duygular normal kendini hala ona bağlı hissediyorsun .
İlk ilişki çok önemli bir kadın için.
Derin hasarlar bırakabiliyor .
Doğru kişiyle olsaydı keşke ama olmamış çoğu kadının doğru kişi olmuyor zaten ilk ilişkisi.
Çok da takılma .
Yeni insanlara açman lazım kendini .
En azından flört et konuş birşeyler yaşamak zorunda değilsin ilk etapta .
Akışa bırak unutucaksin illa ki kimler kimler unutuldu bu hayatta oda unutulur

Kendiniz istemediniz ve keyif almadınız mı? Neden karşı tarafı suçluyorsunuz bunun için. Konu sahibinin cinsellik yaşama ile ilgili bir pişmanlığı yok gibi ayrıca. O konuyla ilgili bir tavsiye istememiş.
Kendimden ornek vermedim konu sahibinin eski konusundan alinti o.
Ayrica pisman oldugunu kendisi yazmis zaten
Mesaji dikkatli okuyunuz.

Normal tabi ki, cinsellik bizim ülkede gayet tabu ama fizyoloiik gerçek şu ki cinsellik bir ihtiyaç, libidonun da yükseldiği anlar var o anda da ten uyumun olan birini düşünmek gayet normal. En iyisi başka sevgili bul, o zaman ona bağlanırsın diğeri de unultulur gider

ten uyumu varsa
yaşanan ilişki tatmin ettiyse ve gerçekten haz verdiyse o an
bi de üstüne duygusal yakınlık kurduğun biriyle bunu yaşadıysan
daha iyisi karşına çıkana kadar unutamıyorsun. iki kere iki dört arkadaşlar
Terapi almaya başladım unutucam inşallah ömür boyu düşünemem kafayı yerim

Eski sevgilimden nefret ediyorum bana çok zarar verdi hatırlamak bile istemiyorum ama onunla olan yakınlaşmalarımız yaşadığımız şeyler aklıma geliyor arzuluyorum.. Sürekli aklıma geliyor düşünmekten kaçıyorum bazen bazen dayanamadan düşünceler içerisinde buluyorum kendimi. Nasıl geçecek bu? Başka kimseyi hayal bile edemiyorum. Konuştuğum flörtlerimin biri de yok. Belki olsa unutucam ama. Ya hiç olmazsa evlenemezsem? Hep onu mu hatırlıcam? Nasıl kurtulabilirim bundan
Birincisi stalklayip takip etme.
İkincisi de egerki gorusuyorsan görüşmeyi kes.Onun hakkında kimseyle konusma.

Back
X