Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
onun için yeni biriyle konuşmak eşittir o..puluk
hastanede çalışırken mecburen asistanlarla muhatap olmak zorunda kalıyorduk iş veriyorlardı buna bile o....puluk diyordu kendisi hala aklıma geldikçe deliriyorum
Okuyorsan zaten yeniden çevren olur, süreç bitince ama kusura bakmayin sizinle empati kuramadim. Lisede en yakin arkadaşım böyle sizinki gibi manyak biriyle çıkıyordu. Adam teneffuse çıkmasına bile izin vermiyordu ama kendi çıkıp top oynuyordu:) arkadasim da pencereden onu izliyordu anca. Bende saf gibi o çıkamıyor diye yalnız bırakmayıp çıkmıyordum, beraber sıkılıyorduk . Arkadaşım hakkında "Ona sinek kadar değer vermiyorum" demisti bana düşün. Kizin yaptığı bisey de yok.Ilgi bekliyor sadece..adam onu içeri tıkarak herkesle alakasını kesebilmişti benim haricimde. Arkadasimin babasi ogrenince okuldan aldi kizi filan derken baktim bende ulaşamıyorum artik. Telefonlar sürekli kapali kizin. O zaman sosyal medya vs yok tabi..
Yillar geçti ortak arkadaşımızdan duydum ki evlenmiş..evet beni çağırmadı bile düğününe ama baska biriyle evlenmiş:)
böyle cattt diye iletişimi koparan insanlarla ben empati yapamiyorum. Yıllar sonra beni aradı evine davet etti, merak edip gittim ama cikss kalbim bomboştu.
O yüzden bence eski arkadaşlarınıza yazmayın. Muhtemelen sizi kabul etmezler.
Yeni çevre edinirsiniz artık ders olsun bu da size. Dost her zaman cook değerlidir.
bu ilişki için çok emek vermiştim. o kişi için tüm arkadaşlarımı hayatımdan çıkardım whatsapp dahil hicbir sosyal medyam yok zaten telefonu da sadece sevgilimle konuşmak için kullanırdım
İşte bunlar hep tecrübe.Gelecekteki ilişkinde neler yapmamalıymışsın onu öğrendin.Kimseyi hayatının merkezine alma kendin hariç tabiHiç kimsenin hayatımızda sonsuza kadar kalacağının garantisi yok ama arkadaş ,özgüven size hep lazım yani size en çok siz lazımsınız:)