Ben şimdi anlamadım
erkek arkadasın diğer kızla mı beraber şuan neyse ben anladığım gibi değerlendireyim.
Canım şmdi seni üzmek istemem ama ben bnm çıkarttığın sonuçları yazıcam umarım sana yardımcı olabilirm.
Erkek arkadaşın a dönmek istiyorsun , erkek arkadşın bir başkasıyla birlikte ve sana seni unutmak için onunla çıktığını söylüyor.Sonra sen geri dönmek istediğini söylüyorsun ve erkek arkadaşın zamana bırakalım diyor.
Erkek arkdaşın eğer o kızla halen beraberse ve sana snin ona dönme olayına zamana bırakalım diyorsa o çıktığı kız kesinlikle seni unutmak için değildir illaki ona değer veriyordur.Zaten değer verdiği içinde bırakıp snnle olmuyor demektir.
Kız arkadaşının haberi var mı sizin görüştüğünüzden ? Sen eski sevgilini bir ilişkisi olduğu halde geri döndürmeye çalışıyorsan bu yanlış bence etik değil kendini diğer kızın yerinede koy
Ki zatena eski erkek arkadaşında barışmak istememiş zamana bırakalım demiş bana göre buda yanlış bir taraftan sanada umut veriyor ama aslında karşı tarafa değer veriyor onu bırakmıyor.
Ben olsaydım sevsemde vazgeçmeye çalışırdım cnm
Çünkü diğer kıza değer veriyor gibi geldi.