Dizin nasıl
Daha iyisi karşına çıkmadığı için özlediğini sanıyorsun
AhahahBiraz diz konuşalım havan değişsinDoktora gittim ama tabii ki üstün alman teknolojisi sagolsun mr gerek duymadan yine gözüyle film çekti Röntgen çekti ve ultrasonla baktı. Kas güçlendirmek icin fizik tedavi yazdi sadece. Artık turkiyeye gelince mr cektiririm. Pes ettim.
Aaa diz tanışıyo musunuz? NegüselAhahah
almanya öyle biz özelden konuşsak mı ne zaman geliceksin buraya?
geliceksin? geleceksin...Ahahah
almanya öyle biz özelden konuşsak mı ne zaman geliceksin buraya?
Ahaha yok ben mutlu olsun diye mr çektirip atacaktım ama bil bakalım Almanyada ne eksikAaa diz tanışıyo musunuz? Negüsel
Ben de sigara içmeyen, çocuk sahibi olmak istemeyen erkek arkadaşım olmasını isterim. Ama kiminle tanışsam sigara içiyorFerhans gelmeden yorumu yapayim, bu devirde daha iyisivar mi ki, varsa yoksa boyle kalitesiz tipler..
Cok sevindim dahada iyi olcaksinizBuraya ilk konu açtığım döneme göre daha iyi yürüyebiliyorum artık usul usul
Ben de sigara içmeyen, çocuk sahibi olmak istemeyen erkek arkadaşım olmasını isterim. Ama kiminle tanışsam sigara içiyor
Thanks babygeliceksin? geleceksin...
Konuna istinaden: Koyunun Bulunmadığı Yerde Keçiye Abdurrahman Çelebi Derler. Eğer herhangi bir şeyin değerlisi yok ise, ondan daha küçük bir durum itibar kazanır. Bu atasözü içerisinde koyun keçiden daha değerli olduğu için, koyunun olmadığı durumlarda keçi daha değerli hale gelir.
Bir de 1.80, kumral, hayvansever, ailesinden ayrı yaşayan, ailesine aşırı düşkün olmayan birisi olmalı. Ben de sipariş verdim gibi oldu djsjdkdkcghAynılarını ben de istiyorum
Ahahaha sarışın yeşil gözlü iyiymiş yine benimki keldi kel ahahahBir de 1.80, kumral, hayvansever, ailesinden ayrı yaşayan, ailesine aşırı düşkün olmayan birisi olmalı. Ben de sipariş verdim gibi oldu djsjdkdkcgh
O sırada sarışın yeşil gözlü kısa boylu adama gönlünü kaptıran ben djdkdkfkf
Bu arada her türlü diz problemi değerlendirilir mr röntgen gönderin gelsin arkadaşlar konuya hakimimAaa diz tanışıyo musunuz? Negüsel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?