Eski sevgilimi seviyorum ve buluşacağız Yardım ! :)

ecemnurcmc

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2014
8
0
86
34
Kızlar merhaba sadece bu konuda sizden yardım almak adına üye oldum. Haftaya eski erkek arkadaşımla buluşacağım. Kendisiyle 2 hafta önce ayrıldık ve bizim 2 yıllık ilişkimizden önce beraber olduğu bir kız ile tekrar beraberler şuan. Ben onu gerçekten seviyorum ve o da beni *buna eminim* ama kendisini zar zor buluşmak için ikna edebildim, sevgilisinin izin vermediğini söyleyip durdu ama ikna oldu işte. Onu geri kazanmak adına ne yapmalıyım sizce? Bana lütfen işte yok olmuş bitmiş
smilev.gif
boşuna buluşma demeyin
smilev.gif
bu buluşma kesinlikle gerçekleşecek
smilev.gif
ama nasıl olmalı. Size bunları soruyorum
smilev.gif
teşekkür ediyorum şimdiden yardımlarınızı esirgemeyin! *-*

Kızlar merhaba sadece bu konuda sizden yardım almak adına üye oldum. Haftaya eski erkek arkadaşımla buluşacağım. Kendisiyle 2 hafta önce ayrıldık ve bizim 2 yıllık ilişkimizden önce beraber olduğu bir kız ile tekrar beraberler şuan. Ben onu gerçekten seviyorum ve o da beni *buna eminim* ama kendisini zar zor buluşmak için ikna edebildim, sevgilisinin izin vermediğini söyleyip durdu ama ikna oldu işte. Onu geri kazanmak adına ne yapmalıyım sizce? Bana lütfen işte yok olmuş bitmiş
smilev.gif
boşuna buluşma demeyin
smilev.gif
smilev.gif
smilev.gif
Seni sevdiğine nasıl bu kadar eminsin:KK14:

Seni sevdiğine nasıl bu kadar eminsin:KK14:
Canım kendisi de bunu söyledi ama ondan ayrılan benim :( Ondan ayrıldığımda benden çok özür dilemişti ve herşeyin daha iyi olacağına dair çok söz vermişti ama ben düşünmek istediğimi söylemiştim çünkü canımı yakıyordu. 1 gün sonra da eski sevgilisiyle barıştığını söyledi bana. Zaten sevmese eski sevgilisinden gizli gizli ilişkisini riske atarak neden buluşmaya gelsin ki? :KK16:

smilev.gif
boşuna buluşma demeyin
smilev.gif
smilev.gif
smilev.gif
Seni seviyorsa neden onunla beraber?

Canım kendisi de bunu söyledi ama ondan ayrılan benim :KK43: Ondan ayrıldığımda benden çok özür dilemişti ve herşeyin daha iyi olacağına dair çok söz vermişti ama ben düşünmek istediğimi söylemiştim çünkü canımı yakıyordu. 1 gün sonra da eski sevgilisiyle barıştığını söyledi bana. Zaten sevmese eski sevgilisinden gizli gizli ilişkisini riske atarak neden buluşmaya gelsin ki? :KK16:
2yıllık bi ilişkide sen düşünücem der demez eski sevgilisiyle barışması bana çok tuhaf geldi bi sabretseymişte düşünseymişsin eski sevgiliye dönmesi de ayrı bir çelişki zaten. Buluşmaya da zor ikna etmişsin hem ondan ayrıldığı gün sana döner risklik bi durum yok çocuk eski sevgiliye dönmede zaman sınır tanımıyo belli ki

Biraz saçma bir durum değil mi bu?Ne yani hem terkedeceğim,hem başkasıyla çıkacak,hem onunla buluşacagım ee başka yok mu ??Kusura bakma ama biraz mantık dışı bir durum.

smilev.gif
boşuna buluşma demeyin
smilev.gif
smilev.gif
smilev.gif
Senden önceki sevgilisiyle şuanda beraber, sen de buluşmaya zor ikna ediyorsun ve de o da beni seviyor diyorsun. Madem seni seviyor neden onunla beraber? İki ucu b.klu değnek. Her halükarda yaptığı yanlış. Sen ki sevgilisi olan bir erkekle bu sözlerle buluşmaya gidiyorsun. Sevgilisine yazık değil mi? Hiç mi düşünmüyorsun anlayamıyorum.. Onunla sevgili olunca tekrar her şey yoluna girecek mi gerçekten? Öyleyse eğer aşırı rahat bir insansın..

Şöyle açıklayayım hepsini;
2yıllık bi ilişkide sen düşünücem der demez eski sevgilisiyle barışması bana çok tuhaf geldi bi sabretseymişte düşünseymişsin eski sevgiliye dönmesi de ayrı bir çelişki zaten. Buluşmaya da zor ikna etmişsin hem ondan ayrıldığı gün sana döner risklik bi durum yok çocuk eski sevgiliye dönmede zaman sınır tanımıyo belli ki
Biraz saçma bir durum değil mi bu?Ne yani hem terkedeceğim,hem başkasıyla çıkacak,hem onunla buluşacagım ee başka yok mu ??Kusura bakma ama biraz mantık dışı bir durum.
Senden önceki sevgilisiyle şuanda beraber, sen de buluşmaya zor ikna ediyorsun ve de o da beni seviyor diyorsun. Madem seni seviyor neden onunla beraber? İki ucu b.klu değnek. Her halükarda yaptığı yanlış. Sen ki sevgilisi olan bir erkekle bu sözlerle buluşmaya gidiyorsun. Sevgilisine yazık değil mi? Hiç mi düşünmüyorsun anlayamıyorum.. Onunla sevgili olunca tekrar her şey yoluna girecek mi gerçekten? Öyleyse eğer aşırı rahat bir insansın..
Çocuk biraz sıkıntılı malesef evet, hatta çok b.ktan bir ilişki içerisindeyiz belki genel olarak ama malesef ki bu onu her haliyle kabul ettiğim gerçeğini değiştirmiyor. Benim ondan olan ayrılığım tamamen beni üzdüğünden ve şımarıklığımdan dolayı oldu ve o benden özür dilediğinde onu reddetmemin hırsıyla yapılmış bir ilişki. O kız da yüzsüz biraz biz onunla beraberken sürekli mesaj falan atıyordu *ahh çok çocukla be, aynen öyle!* . Ve ki ayrıca ben bu yaptığımın doğruluğu veya da yanlış olmasını da her yönüyle zaten gözden geçirdim, kızı zaten sevmediğini bas bas dile getiriyor herkese yani o kadar çok detay yaşanmışlık saçma sapan çocukça şeyler var ki... Ha ki şu da var, diyelim ki hiçbirşey olmadı sadece konuştuk ettik, buraya yazdığım benim kafamda olan, onu geri istediğimden dolayı gitmem. Ama oraya gittiğimde ona bunu açık açık söylemeyeceğim, hatta buluşma nedenimizi "son bir kere görüşme, bize yakışır bir ayrılık gerçekleştirme." olarak nitelendirdik. Umarım açıklık getirebilmişimdir kızlar...

Şöyle açıklayayım hepsini;

Çocuk biraz sıkıntılı malesef evet, hatta çok b.ktan bir ilişki içerisindeyiz belki genel olarak ama malesef ki bu onu her haliyle kabul ettiğim gerçeğini değiştirmiyor. Benim ondan olan ayrılığım tamamen beni üzdüğünden ve şımarıklığımdan dolayı oldu ve o benden özür dilediğinde onu reddetmemin hırsıyla yapılmış bir ilişki. O kız da yüzsüz biraz biz onunla beraberken sürekli mesaj falan atıyordu *ahh çok çocukla be, aynen öyle!* . Ve ki ayrıca ben bu yaptığımın doğruluğu veya da yanlış olmasını da her yönüyle zaten gözden geçirdim, kızı zaten sevmediğini bas bas dile getiriyor herkese yani o kadar çok detay yaşanmışlık saçma sapan çocukça şeyler var ki... Ha ki şu da var, diyelim ki hiçbirşey olmadı sadece konuştuk ettik, buraya yazdığım benim kafamda olan, onu geri istediğimden dolayı gitmem. Ama oraya gittiğimde ona bunu açık açık söylemeyeceğim, hatta buluşma nedenimizi "son bir kere görüşme, bize yakışır bir ayrılık gerçekleştirme." olarak nitelendirdik. Umarım açıklık getirebilmişimdir kızlar...
Evet ama böyle bir insanla mutlu olamazsın canım.. Bu yaptığınla senin canın yanar.

Evet ama böyle bir insanla mutlu olamazsın canım.. Bu yaptığınla senin canın yanar.
Canım vallahi 2 yıl ya, 2 yılımızdan önce de arkadaşlık dönemimiz var 4 yıl kadar. Toplam 6 yıllık bir tanışıklık, hayatımın en önememli parçalarında yanımda olan, yanında olduğum insan. Hiç kolay değil inan. :mad:

Canım vallahi 2 yıl ya, 2 yılımızdan önce de arkadaşlık dönemimiz var 4 yıl kadar. Toplam 6 yıllık bir tanışıklık, hayatımın en önememli parçalarında yanımda olan, yanında olduğum insan. Hiç kolay değil inan. :mad:
Ben de zamanında 2,5 yıllık sevdiğimden ayrılırken bunları düşünmüştüm şimdi ise lanet olsun o 2,5 yıla diyorum :) yine de sen bilirsin kaç yaşındasın bu arada?

Ben de zamanında 2,5 yıllık sevdiğimden ayrılırken bunları düşünmüştüm şimdi ise lanet olsun o 2,5 yıla diyorum :) yine de sen bilirsin kaç yaşındasın bu arada?
20 yasimdayim :) Daha lanet olsun diyebilecek kadar kendimi soyutlayamadim ondan ve bunun zaman alacagini dusunuyorum ve bu sure zarfi bana cok uzun ve mesakatli geliyor :(

Canım kendisi de bunu söyledi ama ondan ayrılan benim :KK43: Ondan ayrıldığımda benden çok özür dilemişti ve herşeyin daha iyi olacağına dair çok söz vermişti ama ben düşünmek istediğimi söylemiştim çünkü canımı yakıyordu. 1 gün sonra da eski sevgilisiyle barıştığını söyledi bana. Zaten sevmese eski sevgilisinden gizli gizli ilişkisini riske atarak neden buluşmaya gelsin ki? :KK16:
Cok israr ettigibiz icin olabilir mi? Ayrica sizi sevse neden baskasiyla beraber olsun kaybetmekten korkuyor onu belliki

Seni seviyorsa neden hala onunla birlikte hiç düşündün mü,sevgilisi izin vermiyormuş bilmem ne onu bağlayan nedir ki istese ayrılır evli değil ya,kendi kendine takılıyosun malesef..bi de sevgilisi olan birine gidip ısrar etmişsin buluşalım diye,iki kız bir olup kıymete bindirmişsiniz bu cocuğu ondan ayrılıp sana geliyo senden ayrılıp ona gidiyo oh ne güzel..

cnm anlasılan kafaya koymussun.. yerınde olsam onu unuturdum eskı sevgılıden next olmaz ama neyse..
sayet gidiceksen bulusmaya guzel ol. onun senı gormedıgı bı sekılde ol. yanı kendıne guvenının oldugunu goster. senınle bulustugunda da bu kızdan ayrı oldugumda ne kadar cok degıısmıs dıye dusunsun.

Kizlar yok mu yardim edecek?? Neler yapmaliyim :KK43:(

sevgilisinden gizli seninle buluşuyorsa demek ki zamanında da senden gizli eski sevgilisiyle de buluşmuştur.
her şey beklenir her şey mümkün (kimse kusura bakmasın) :KK59:

Cocuk o bulusmaya gelmiycek. Sen biyle ustune duserek onu dwha cok kendindenn kaciriuosun. Birak umursamadigini dusunsun biraz pacalari tutussun. Ya erkekler boyledir sizi sevmemize firsat vermiyosunuz tek basiniza bize yetmeye calisiyosunuz diyolar yani o kadar ustlerine duaup deger veriyoruz ki bunun kiymetini bilmiyolar sikiliyolar. Seni kaybetmekten korksa hemen o kiza donmezdi. Seni sevse hadi onu gectim sana deger verse o kiza donmezdi seni ezip gecip. Cunk usen dusunucem diye acik kapi birakmissin kesin bitti dememissin ki. Tamamen birbirinizi hayatinizdan cikarttiktan bi sure sonra bunu yapsaydi neyse. Ama ondan bi cacik olmaz bence. Bi de yuzsuz yuzsuz sevgilim izin vermiyo demis. Bulusmaya hic gerek yok unutmus gibi yap pacalari tutussun seviyosa zaten doner

Geç yazdım ama olsun... Buluşma yaşandı, zaten kızdan biz buluşmadan 5 gün kadar önce ayrılmış ama bana bunu söylememiş, şuan herşey eskisi gibi, hatta daha da iyi. Çok mutluyuz. :)

Back
X