- 7 Aralık 2018
- 7.381
- 18.998
- 248
- 28
- Konu Sahibi Cileklivanilinn
-
Bende öyle düşündümSimdiki sevgilinize ne oldu? Hani su ortaligi birbirine katan? Konulariniz mi degisik, sorun bende mi cozemedim :)
Ayrıldım demiştim yaSimdiki sevgilinize ne oldu? Hani su ortaligi birbirine katan? Konulariniz mi degisik, sorun bende mi cozemedim :)
Ayrıldım demiştim ya
Bdv de gördüğüm 3 konudan bir tanesi bu uyenin "aşk" hayatıyla ilgiliBanlanmak istemiyorum ama napayım söylemezsem de olmaz.
Hayatınızda erkeklerden başka bir şey yok mu acaba ? Ha bir de dedikodu yapmaktan başka ?
Nasıl boş bir hayat yaşıyorsunuz ya hu? Açın bir kitap okuyun , bir film seyredin . İş hayatına yoğunlaşın , bir kariyer yapın. Sürekli sevgilim söyle dedi de ,böyle yaptı da. Cidden bu kadar boş olmaya gerek var mı ?
Çünkü hayatta başka hiç bir amacı kalmamış. Evlenince ,sevgilisi olunca sanıyor ki madalya takacaklar. Of gerçekten ülkemizin kadınları neden bu halde ?Bdv de gördüğüm 3 konudan bir tanesi bu uyenin "aşk" hayatıyla ilgili
Ben çok üzülüyorum gercekten.Muhtemelen yasi bizlerden küçük,lise caglarinda falan.Tamam ask da olur insanin hayatinda ama bu yasta insanin önceliği ask olmaz ki.Çünkü hayatta başka hiç bir amacı kalmamış. Evlenince ,sevgilisi olunca sanıyor ki madalya takacaklar. Of gerçekten ülkemizin kadınları neden bu halde ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?