eski sevgilimi takip ediyorum

merhaba kızlar..1.5 yıl süren ilişkim ayrı şehirlerde olduğumuz için bitti.ben onun olduğu şehire gitmek istemedim oda benim olduğum şehire kesinlikle gelmek istemedi yani ortayı bulamadık ve severek ayrıldık..yeniden başlamak için defalarca aradı ama olmadı buraya gelmeyi kabul etmiyor.aylardır takmıyorum diye kendimi avutuyodum ama dikkat ettim sürekli facebooktan ona bakıyorum yeni bir ilişkisi var mı diye merak ediyorum ENDİŞELENİYORUM.hep benle evlenmek istediğini başkasının asla olmuyacağını söylerdi ama ayrıldık ve doğal olarak başkasıyla elbet bir gün evlenecek ve ben o tabloyu görmekten çok korkuyorum:( siz ne diyorsunuz bu konuda benimle aynı şeyleri yaşayan oldu mu bu durum geçer mi çünkü ortada kin nefret yok.

ilginçç
seviyodunuz birbirinizi ama AYRILDINIZ
takmıyosunuz ama ENDİŞELENİYOSUNUZ
madem ayrıldınız ,evlilikte madem olmayacak onu O TABLODA GÖRMEKTEN NEDEN KORKUYOSUNUZ
bence siz onu unutun dicem ama :26:

ilginçç
seviyodunuz birbirinizi ama AYRILDINIZ
takmıyosunuz ama ENDİŞELENİYOSUNUZ
madem ayrıldınız ,evlilikte madem olmayacak onu O TABLODA GÖRMEKTEN NEDEN KORKUYOSUNUZ
bence siz onu unutun dicem ama :26:

neden ilginç olsun ki? seven insanlar ayrılmaz diye bir kural mı var hayat bu kime ne getireceği belli olmuyor işte bizde ayrılığı hiç düşünmezdik zamanında.. onu hala unutamadım o yüzden onu mutlu tabloda görmekten korkuyor olabilir miyim sizde?

Anladığım kadarıyla ikinizinde işi yok. Genelde aileler çocukları işe girip, ayakları üzerinde durmayınca hala küçük çocuk gibi görür ve her şeye karışırlar.

Sevgiliniz bir erkek evlat, genelde aileler erkek evlatlara daha ayrıcalıklı davranır böyle konularda. Ama sorun şu ki işi yoksa, cebindeki parayı 24 yaşında hala babasından alıyorsa tabii ki aile gidemezsin, otur oturduğun yere der.

işimiz var ama onun düzenli bir işi yok burada kendi işinide yapabilirdi ama kabul etmedi.kendi ailesinden çevresnden ayrlmak istemedğinden inadını kıramadm

Evet iş beyinde bitiyor :D.ama bir insanın psikolojik durumu nasıl olur bilemezsiniz :D bende sizin gibiyim kafamda kendimi yönlendiriyorum ama bazen akışına bırakmak gerek yanarsa yansın batarsa batsın yoksa tecrübe edinemeyiz...

iş beyinde bitiyor da.bazen onun yanında zamanı gelince biri olucak düşüncesi beni çok kıskandırıyor mu desem rahatsız ediyor:) ya da benim yerimde olmam gereken yerde başkasını gördüğümde üzülmkten korkuyorm

merhaba kızlar..1.5 yıl süren ilişkim ayrı şehirlerde olduğumuz için bitti.ben onun olduğu şehire gitmek istemedim oda benim olduğum şehire kesinlikle gelmek istemedi yani ortayı bulamadık ve severek ayrıldık..yeniden başlamak için defalarca aradı ama olmadı buraya gelmeyi kabul etmiyor.aylardır takmıyorum diye kendimi avutuyodum ama dikkat ettim sürekli facebooktan ona bakıyorum yeni bir ilişkisi var mı diye merak ediyorum ENDİŞELENİYORUM.hep benle evlenmek istediğini başkasının asla olmuyacağını söylerdi ama ayrıldık ve doğal olarak başkasıyla elbet bir gün evlenecek ve ben o tabloyu görmekten çok korkuyorum:( siz ne diyorsunuz bu konuda benimle aynı şeyleri yaşayan oldu mu bu durum geçer mi çünkü ortada kin nefret yok.

aşk varyaaa aşşşk öyle bir duygudurki degil şehir deşirmek ülke degistirir insan dunyanın öbur yanına gıderrr bence sevgı noksanlıgınız var cunku askkk aılelerının ne dedıgınınde kendınızce bırcok seyınde onundedır onun gel demesıne bıle gerek kalmaz sekerek gıdersınız bende ask boyle acıkcası

aşk varyaaa aşşşk öyle bir duygudurki degil şehir deşirmek ülke degistirir insan dunyanın öbur yanına gıderrr bence sevgı noksanlıgınız var cunku askkk aılelerının ne dedıgınınde kendınızce bırcok seyınde onundedır onun gel demesıne bıle gerek kalmaz sekerek gıdersınız bende ask boyle acıkcası

bence aşk içinde mantık ta varsa güzeldir.sonunda mutsuz olucağını bile bile gitmek ateşe gitmekten farksızdır.ailem göndermiyor evt ama bnde orada mutlu olcağamı sanmıyorm..

Sevgiliniz 24 yaşında bir adam.
Pekala gelebilirdi ailesine kabul ettirip,
Bence yeterince istememiş.:19:

bence aşk içinde mantık ta varsa güzeldir.sonunda mutsuz olucağını bile bile gitmek ateşe gitmekten farksızdır.ailem göndermiyor evt ama bnde orada mutlu olcağamı sanmıyorm..

O zaman bence eski sevgilini mümkün olduğunca düşünmemeye çalış..
Aklını başka şeylerle meşgul et..
Olmayacak birşey için kendini boşuna yıpratma..

Sevgiliniz 24 yaşında bir adam.
Pekala gelebilirdi ailesine kabul ettirip,
Bence yeterince istememiş.:19:

O zaman bence eski sevgilini mümkün olduğunca düşünmemeye çalış..
Aklını başka şeylerle meşgul et..
Olmayacak birşey için kendini boşuna yıpratma..

beni hala istediğine eminim çünkü ortak arkadaşlardn duyuyorm alkoliklik derecesinde içki içiyormuş biz ayrldğımızdan beri çok kötü diyorlr benide arıyo zaten

beni hala istediğine eminim çünkü ortak arkadaşlardn duyuyorm alkoliklik derecesinde içki içiyormuş biz ayrldğımızdan beri çok kötü diyorlr benide arıyo zaten

Madem bu derece üzgün, o zaman fedakarlık yapacak, herşeyi göze alacak..
Beraber el ele verip kendinize bir hayat kuracaksınız..
Başka bir çözümü yok bana sorarsan...

Madem bu derece üzgün, o zaman fedakarlık yapacak, herşeyi göze alacak..
Beraber el ele verip kendinize bir hayat kuracaksınız..
Başka bir çözümü yok bana sorarsan...

ya bide şöyle bişey var ailesi ayrldğmzdan beri hiç barışın diye aramadı beni zaten beni pek sevmiyorlardı ve hemen ona birini bulmuşlar :( istememş tabi duyduğuma göre.

Sandığınız kadar büyük değilmiş demek ki aşkınız..

Taraflardan biri fedakarlık ederdi yoksa..

Geçer yani, daha çok yeni diye gözünüzde büyütüyorsunuz..

yeni değil ayrılalı 6 ay oldu..arada aile faktörleri de var herşey aşkla bitmiyor

Konuda belirttiğiniz kadarını biliriz biz..

Ben gitmedim o da gelmedi yazmışsınız o kadar..

6 ay da çok uzun bir süre değil zaten..

Kim bilir ? Hiç ummadığınız anda biri çıkar karşınıza ve o an herşeyi unutturur..

Birbirinize aklınız takılmış belli ki, sevgi değil bu

Sevgi öyle bir duygu ki, karşılıklı olduğu zaman önünde duracak bahane yok

Aklınızı başka şeylerle meşgul edin, facebook unu falan takip etmeyin, bir süre sonra geçer

Konuda belirttiğiniz kadarını biliriz biz..

Ben gitmedim o da gelmedi yazmışsınız o kadar..

6 ay da çok uzun bir süre değil zaten..

Kim bilir ? Hiç ummadığınız anda biri çıkar karşınıza ve o an herşeyi unutturur..

Birbirinize aklınız takılmış belli ki, sevgi değil bu

Sevgi öyle bir duygu ki, karşılıklı olduğu zaman önünde duracak bahane yok

Aklınızı başka şeylerle meşgul edin, facebook unu falan takip etmeyin, bir süre sonra geçer

inşallah kızlar teşekkürler yormlarınz için.

ikimizn de ailesi başka şehire izin vermiyor ki

Yani ben de çok büyük bir sevgi göremedim ortada açıkçası.

Aşk yetmez demişsiniz.Evet,tek başına yetmez.:40:

Mantık da ister haklısınız.Ama her şeyden önce fedakarlık ister.:24:

Ve inanın yaşlarınızı yazmasanız en fazla 18 diye tahmin ediyordum.:44:

canım ne sen ne o ,ikiniz de birbirinizin kaldığı şehire gitmem diye diretmissiniz

bunun başka ne olur yanı kalmıs kı .bız toplumumuzda genel de kız erkegın

yasadıgı sehıre yerlesır tabı bu evlılık gıbı bı kurum soz konusuysa .

ama sanırım sız de kabul etmedınız ,o da etmedı bu sevdadan vazgecın .

bu arada cnm nıckınızde 1987 yazıyor :) eger dogum tarıhınız ıse 24 degıl 25

oluyorsunuz :) siz 1987 dogum tarıhıyle 24 ısenız 88lı ben de 23 olurum o zaman :66::66:

İlk mesajınızı okudum sadece,
Çok sevdiğin, aşık olduğun kişiden bu kadar çabuk vazgeçmezsin.
Mesafeye rağmen sürdürmeye çalışırsın.
İnsanlar sevgi uğruna nelere katlanıyor, ne mesafeleri aşıyorlar.
Demek ki sevginiz yeterli gelmemiş mesafelere.
Bitirdiyseniz takibi bırakın.
Zaman ikinizinde içinizde kalanları silecektir.

Back
X